Ухвала
від 10.03.2021 по справі 621/304/21
ЗМІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №621/304/21

Пр. 2/621/482/21

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

10 березня 2021 року м. Зміїв

Зміївський районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді - Шахової В.В.,

секретаря судового засідання - Девятерикової А.Р.,

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду м. Зміїв цивільну справу в порядку загального провадження за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "1 Безпечне Агентство Необхідних Кредитів" про захист прав споживачів,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернулась з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "1 Безпечне Агентство Необхідних Кредитів" про захист прав споживачів.

Ухвалою судді від 15.02.2021 по вказаній цивільній справі провадження відкрито.

Учасники справи в підготовче засідання не з`явились, про дату, час та місце проведення підготовчого засідання були повідомлені належним чином.

Позивач подала заяву про проведення судових засідань без її участі. Позов підтримала, на фіксуванні судового процесу технічними засобами не наполягала.

Представник відповідача, будучи належним чином повідомленим про дату, час та місце проведення підготовчого засідання про причини неявки не повідомив, надав відзив на позов. Заяв про відкладення підготовчого засідання не надходило.

Суд не вбачає підстав для відкладення підготовчого засідання відповідно до статті 223 Цивільного процесуального кодексу України.

У зв`язку із неявкою учасників справи, на підставі частини 2 статті 247 Цивільного процесуального кодексу України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Положеннями статті 189 Цивільного процесуального кодексу України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Відповідно до частини 2 статті 200 Цивільного процесуального кодексу України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: 1) залишення позовної заяви без розгляду; 2) закриття провадження у справі; 3) закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав визначених пунктами 1, 2 частини 2 статті 200 Цивільного процесуального кодексу України під час проведення підготовчого судового засідання не встановлено.

Щодо клопотання позивача про витребування від відповідача екземпляру договору позики, суд зазначає, що відповідачем було долучено екземпляр договору позики до відзиву на позовну заяву, тому необхідність витребування такого доказу відпала.

На підставі викладеного суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись статтями 189, 196-198, 200, 223, 247 Цивільного процесуального кодексу України, суд -

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "1 Безпечне Агентство Необхідних Кредитів" про захист прав споживачів.

Призначити справу до судового розгляду на 08 годину 50 хвилин 31 березня 2021 року в залі судових засідань Зміївського районного суду Харківської області за адресою: Харківська область м. Зміїв, вул. Адміністративна, № 6.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає.

Текст ухвали виготовлено та підписано 10 березня 2021 року.

Головуючий: В.В. Шахова

Дата ухвалення рішення10.03.2021
Оприлюднено11.03.2021

Судовий реєстр по справі —621/304/21

Рішення від 11.05.2021

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Шахова В. В.

Ухвала від 10.03.2021

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Шахова В. В.

Ухвала від 15.02.2021

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Шахова В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні