Ухвала
від 01.03.2021 по справі 190/121/21
П'ЯТИХАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 190/121/21

Провадження №2/190/216/21

УХВАЛА

01 березня 2021 року П`ятихатський районний суд

Дніпропетровської області в складі:

головуючої судді - Кудрявцевої Ю.В.

за участю секретаря - Москалець А.В.,

розглянувши в підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Саксаганської сільської ради Кам`янського району Дніпропетровської області про визнання права власності в порядку спадкування, -

Встановив:

Ухвалою суду від 10.02.2021 року суддею Кудрявцевою Ю.В. справу прийнято до свого провадження та призначено підготовче судове засідання.

Позивач за викликом не з`явилась, про місце та час слухання справи повідомлена належним чином, поважних причин своєї неявки суду не повідомила, заяви про відкладення розгляду справи від неї не надійшло.

Від Саксаганської сільської ради П`ятихатського району Дніпропетровської області надійшла заява, відповідно до якої просить проводити розгляд справи без участі його представника, заперечень щодо позову не має.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, приходить до наступного.

Відповідно до Закону України Про місцеве самоврядування , - Саксаганська сільська рада Кам`янського району Дніпропетровської області не є належним відповідачем в даній справі.

Отже, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі в якості співвідповідача - П`ятихатську міську раду Дніпропетровської області.

Відповідно до п.2 ч.2 ст.198 ЦПК України, - суд відкладає підготовче засідання в разі залучення до участі або вступу у справу третьої особи, заміни неналежного відповідача, залучення співвідповідача.

Крім того, для повного, всебічного та об`єктивного розгляду справи, визначення кола учасників процесу, зокрема, належних заінтересованих осіб, суддя вважає за необхідне витребувати у приватного нотаріуса П`ятихатського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Шкуренко В.В. належним чином завірену копію спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 в с.Чумаки П`ятихатського району Дніпропетровської області.

Відповідно до ст.18 ЦПК України судові рішення, що набрали законної сили, обов`язкові для всіх органів державної влади і органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, посадових чи службових осіб та громадян і підлягають виконанню на всій території України.

На підставі викладеного та керуючись п.2 ч.2 ст.198 ЦПК України, суд,-

постановив:

Залучити до участі у справі в якості співвідповідача П`ятихатську міську раду Дніпропетровської області.

Зобов`язати позивача протягом двох днів з дня отримання даної ухвали, надіслати залученому до участі у справі співвідповідачу, копію позовної заяви з копіями доданих документів.

Зобов`язати приватного нотаріуса П`ятихатського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Шкуренко В.В . надати суду належним чином завірену копію спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 в с.Чумаки П`ятихатського району Дніпропетровської області.

Підготовче засідання по справі відкласти до 10.30 год. 23.03.2021 року.

Встановити співвідповідачу строк для подання відзиву на позов - протягом п`ятнадцяти днів із дня отримання копії позовної заяви з копіями доданих документів.

Роз`яснити співвідповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає, проте заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання її суддею.

Суддя Кудрявцева Ю.В.

СудП'ятихатський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення01.03.2021
Оприлюднено01.03.2021
Номер документу95197003
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —190/121/21

Рішення від 30.04.2021

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 23.03.2021

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 01.03.2021

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 10.02.2021

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 05.02.2021

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Фирса Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні