Ухвала
від 23.03.2021 по справі 190/121/21
П'ЯТИХАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 190/121/21

Провадження 2/190/216/21

УХВАЛА

про призначення справи до розгляду

23 березня 2021 року м. П`ятихатки

П`ятихатський районний суд Дніпропетровської області в складі:

головуючої судді - Кудрявцевої Ю.В.

за участю секретаря - Москалець А.В.,

розглянувши в підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Саксаганської сільської ради Кам`янського району Дніпропетровської області, П`ятихатської міської ради Дніпропетровської області про визнання права власності в порядку спадкування,

Встановив:

Ухвалою суду від 10.02.2021 року суддею Кудрявцевою Ю.В. прийнято до свого провадження справу за позовом ОСОБА_1 до Саксаганської сільської ради Кам`янського району Дніпропетровської області про визнання права власності в порядку спадкування та призначено підготовче засідання на 09.00 год. 01.03.2021 року.

Ухвалою суду від 01.03.2021 року до участі у справі в якості співвідповідача залучено П`ятихатську міську раду Дніпропетровської області, в зв`язку з чим підготовче засідання по даній справі відкладено до 10.30 год. 23.03.2021 року.

Позивач в підготовче засідання не з`явилась, про місце та час розгляду справи повідомлена належним чином, на адресу суду від неї надійшла заява, відповідно до якої вона просить задовольнити позов, справу розглядати без її особистої участі.

Представник відповідача - Саксаганської сільської ради Кам`янського району Дніпропетровської області у підготовче засідання не з`явився, про день та час розгляду справи повідомлений належним чином. На адресу суду від відповідача надійшла заява, відповідно до якої просить розглядати справу без участі його представника, щодо задоволення позову не заперечує.

Представник відповідача - П`ятихатської міської ради Дніпропетровської областіу підготовче засідання не з`явився, про день та час розгляду справи повідомлений належним чином; на адресу суду від нього надійшла заява, в якій зазначає, що П`ятихатська міська рада Дніпропетровської області не несе відповідальність за зобов`язаннями Саксаганської сільської ради Кам`янського району Дніпропетровської області.

В ході підготовки справи до судового розгляду по суті та проведення підготовчого судового засідання проведені наступні підготовчі дії, спрямовані на забезпечення всебічного та об`єктивного вирішення справи протягом розумного строку:

- з`ясовано підстави позову та факти, які необхідно встановити для вирішення спору;

- з`ясовано склад осіб, які братимуть участь у справі;

- відповідачу надіслано копію позовної заяви та доданих до неї документів;

- запропоновано відповідачу надати суду відзив на позовну заяву із встановленням строку надання такого відзиву;

- з`ясовано розмір заявлених сторонами судових витрат.

Таким чином, при підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України. Суд вважає їх достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись п.15 ч.2 ст.197, п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, суд,-

постановив:

1. Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Саксаганської сільської ради Кам`янського району Дніпропетровської області, П`ятихатської міської ради Дніпропетровської області про визнання права власності в порядку спадкування, - закрити.

2.Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 14 квітня 2021 року о 10 год. 00 хв., в залі №1 Пятихатського районного суду Дніпропетровської області (м. П`ятихатки, вул.Шевченка,114).

3. Про відкрите судове засідання повідомити сторони по справі.

4. Зобов`язати позивача надати суду оригінали документів, копії яких додаються до позову.

5. Сторонам по справі мати при собі документи, що посвідчують особу.

6. Роз`яснити сторонам та представникам сторін, що згідно з ч.2 ст.222 ЦПК України суд залишає без розгляду заяви та клопотання, які без поважних причин не були заявлені в підготовчому провадженні або в інший строк, визначений судом.

7. Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

8. Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України https://px.dp.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає, проте заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання її суддею.

Суддя Кудрявцева Ю.В.

СудП'ятихатський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення23.03.2021
Оприлюднено25.03.2021
Номер документу95750772
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —190/121/21

Рішення від 30.04.2021

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 23.03.2021

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 01.03.2021

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 10.02.2021

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 05.02.2021

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Фирса Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні