Ухвала
від 02.03.2021 по справі 545/573/20
ПОЛТАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 545/573/20

Провадження № 2/545/52/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

02.03.2021 року Полтавський районний суд Полтавської області в складі:

головуючого судді Стрюк Л.І.

з участю секретаря Артеменко А.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Полтаві у дистанційному режимі відеоконференції з Північним апеляційним господарським судом цивільну справу за позовом Публічного акціонерного товариства МТБ Банк до ОСОБА_1 , Щербанівської сільської ради Полтавського району, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання незаконним та скасування рішення, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку, -

В С Т А Н О В И В :

У судовому засіданні представник третьої особи - АТ Міжнародний інвестиційний банк заявив клопотання про визнання обов`язковою явки представника Щербанівської сільської ради Полтавського району для дачі особистих пояснень по справі.

Представник співвідповідача ОСОБА_2 не заперечувала проти задоволення клопотання.

Представник позивача заперечував проти задоволення клопотання, посилаючись на те, що представник Щербанівської сільської ради надав до суду відзив на позов, у якому виклав свою позицію, тому його явка є недоцільною та призведе до затягування розгляду справи.

Заслухавши думку сторін, вивчивши матеріали справи, суд приходить до таких висновків.

З урахуванням особливостей цивільної справи, суд приходить до висновку про необхідність визнати обов`язковою явку в судове засідання представника відповідача Щербанівської сільської ради Полтавського району для дачі особистих пояснень.

Окрім того, представник Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області направив на адресу суду клопотання, у якому просив замінити третю особу, посилаючись на те, що Міськрайонне управління у Полтавському районі та м. Полтаві Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області є територіальним структурним підрозділом ГУ Держгеокадастру у Полтавській області, не є юридичною особою, тому не має процесуальної дієздатності та не може бути третьою особою по справі.

Заслухавши думку сторін, які не заперечували проти задоволення суд вважає за необхідне замінити третю особу - Міськрайонне управління у Полтавському районі та м. Полтаві Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області на належну - Головне управління Держгеокадастру у Полтавській області.

Керуючись ст.ст. 49, 53, 92 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Визнати обов`язковою явку представника Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області у судове засідання по зазначеній цивільній справі, для дачі особистих пояснень.

Замінити третю особу - Міськрайонне управління у Полтавському районі та м. Полтаві Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області на належну - Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області.

На підставі п.7 ч.2 ст.43 ЦПК України зобов`язати позивача не пізніше двох днів з дня вручення копії ухвали направити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, копію позовної заяви з уточненнями та додатками, а докази такого направлення надати суду до початку судового засідання.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Л. І. Стрюк

СудПолтавський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення02.03.2021
Оприлюднено03.03.2021
Номер документу95267416
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —545/573/20

Ухвала від 27.05.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пилипчук Л. І.

Ухвала від 09.05.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пилипчук Л. І.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пилипчук Л. І.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пилипчук Л. І.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пилипчук Л. І.

Рішення від 21.02.2024

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Стрюк Л. І.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Стрюк Л. І.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Стрюк Л. І.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Стрюк Л. І.

Ухвала від 07.06.2022

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Стрюк Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні