Ухвала
від 03.03.2021 по справі 707/2877/20
ЧЕРКАСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

707/2877/20

2/707/320/21

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті

03 березня 2021 року м. Черкаси

Черкаський районний суд Черкаської області у складі:

головуючого судді Морозова В.В.

при секретарі: Швидкій І.О.

за участю:

прокурора Пітюренко М.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом виконувача обов`язків керівника Черкаської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаського управління захисних масивів дніпровських водосховищ до Черкаської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивачів - Державна екологічна інспекція Центрального округу, третя особа, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - Приватний нотаріус Черкаського міського нотаріального округу Левицька Елеонора Антонівна, про визнання незаконними та скасування розпорядження, свідоцтва про право власності, скасування державної реєстрації права приватної власності, усунення перешкод шляхом зобов`язання повернення державі земельної ділянки водного фонду та скасування її державної реєстрації,-

в с т а н о в и в:

Виконувач обов`язків керівника Черкаської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаського управління захисних масивів дніпровських водосховищ звернувся до суду із вказаним позовом.

Прокурор у підготовчому судовому засіданні просив закінчити підготовче засідання у справі та призначити справу до судового розгляду.

Відповідачі ОСОБА_2 та ОСОБА_1 у підготовче судове засідання не з`явились, про час та дату судового засідання повідомлялись належним чином, за адресою реєстрації та шляхом розміщення оголошення на офіційному сайті суду, причини неявки суду не повідомили.

Представники позивачів, в інтересах яких подано позовну заяву, Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаського управління захисних масивів дніпровських водосховищ, представник відповідача Черкаської районної державної адміністрації у підготовче судове засідання не з`явились, про час та дату судового засідання повідомлялись належним чином, про що свідчать рекомендовані поштові повідомлення про вручення.

Представник відповідача Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області у підготовче судове засідання не з`явився, подавши до суду письмові пояснення по суті справи, які просив врахувати при винесенні рішення.

Представник третьої особи Державної екологічної інспекції Центрального округу, третя особа приватний нотаріус Черкаського міського нотаріального округу Левицька Елеонора Антонівна у підготовче судове засідання не з`явились, про час та дату судового засідання повідомлені належним чином, про що свідчать рекомендовані поштові повідомлення про вручення, причини неявки суду не повідомили.

У справі проведено підготовче судове засідання за правилами, встановленими ст.ст. 189 , 197 , 198 ЦПК України , зокрема:

1) остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу;

2) заперечень (відзиву) від відповідача проти позовних вимог не надійшло;

3) визначено обставини справи, які підлягають встановленню та обсяг доказів, наданих позивачем;

4) відводів не заявлено;

5) визначено порядок розгляду справи.

Підстави для колегіального розгляду справи, передбачені ст. 34 ЦПК України , відсутні.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

До закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно.

На підставі викладеного, керуючись п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України , суд,-

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом виконувача обов`язків керівника Черкаської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаського управління захисних масивів дніпровських водосховищ до Черкаської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивачів - Державна екологічна інспекція Центрального округу, третя особа, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - Приватний нотаріус Черкаського міського нотаріального округу Левицька Елеонора Антонівна, про визнання незаконними та скасування розпорядження, свідоцтва про право власності, скасування державної реєстрації права приватної власності, усунення перешкод шляхом зобов`язання повернення державі земельної ділянки водного фонду та скасування її державної реєстрації та призначити справу до розгляду по суті на 12 квітня 2021 року о 12 год. 00 хв.

Викликати сторони в судове засідання.

Ознайомитись з повним текстом ухвали, в електронній формі, сторони можуть за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя: В. В. Морозов

СудЧеркаський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення03.03.2021
Оприлюднено05.03.2021
Номер документу95338735
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —707/2877/20

Ухвала від 22.07.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Карпенко Світлана Олексіївна

Ухвала від 17.06.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Карпенко Світлана Олексіївна

Ухвала від 15.05.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Гончар Н. І.

Ухвала від 02.02.2022

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Морозов В. В.

Ухвала від 28.01.2022

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Фетісова Т. Л.

Ухвала від 29.12.2021

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Фетісова Т. Л.

Рішення від 06.09.2021

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Морозов В. В.

Рішення від 25.08.2021

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Морозов В. В.

Ухвала від 29.07.2021

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Морозов В. В.

Ухвала від 27.05.2021

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Морозов В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні