Ухвала
від 25.03.2021 по справі 523/4790/21
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 523/4790/21

Провадження №2/523/3184/21

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження

у справі і призначення розгляду справи в загальному позовному провадженні

"25" березня 2021 р. м. Одеса

Суддя Суворовського районного суду м. Одеси Кремер І.О., розглянувши позовну заяву представника ОСОБА_1 (місцезнаходження АДРЕСА_1 ) в інтересах ОСОБА_2 (мешканця АДРЕСА_2 ) до Державного реєстратора прав на нерухоме майно Юридичного департаменту Одеської міської ради Одеської області Панфілової Олени Іванівни (місцезнаходження м. Одеса, вул. Черняховського, 6), Юридичного департаменту Одеської міської ради (місцезнаходження м. Одеса, пл. Думська, 1), за участю третьої особи без самостійних вимог Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Героїв оборони 94 (місцезнаходження м. Одеса, вул. Героїв оборони Одеси, 94) про визнання незаконним та скасування рішення, визнання бездіяльності протиправною,-

ВСТАНОВИВ:

Представник ОСОБА_1 в інтересах ОСОБА_2 звернулась до суду з позовом до Державного реєстратора прав на нерухоме майно Юридичного департаменту ОМР Одеської області Панфілової О.І., Юридичного департаменту ОМР, за участю третьої особи без самостійних вимог Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Героїв оборони 94 про визнання незаконним та скасування рішення, визнання бездіяльності протиправною.

Зазначена позовна заява подана з додержанням вимог статей 175 , 177 ЦПК України .

Відсутні підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України , для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі. Тому позовну заяву слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Справа підсудна Суворовському районному суду міста Одеси.

Зазначений спір підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 19 , 175 , 177 , 187 ЦПК України, суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою представника ОСОБА_1 в інтересах ОСОБА_2 до Державного реєстратора прав на нерухоме майно Юридичного департаменту Одеської міської ради Одеської області Панфілової Олени Іванівни, Юридичного департаменту Одеської міської ради, за участю третьої особи без самостійних вимог Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Героїв оборони 94 про визнання незаконним та скасування рішення, визнання бездіяльності протиправною.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження .

Призначити підготовче судове засідання на 28 квітня 2021 року о 10 год. 00 хв., яке відбудеться в залі судових засідань № 24 (2-й поверх), в приміщенні Суворовського районного суду м. Одеси (65003, м. Одеса, вул. Чорноморського козацтва, 68).

У підготовче засідання викликати учасників справи.

Встановити відповідачу строк не пізніше 15 (п`ятнадцяти) днів з дня вручення йому ухвали про прийняття провадження у справі для подання відзиву на позовну заяву.

У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов, який має відповідати вимогам ст.ст. 175,177 ЦПК України.

Встановити третій особі строк не пізніше 15 (п`ятнадцяти) днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі для подання пояснень на позовну заяву.

У зазначений строк третя особі має право надіслати суду свої пояснення на позовну заяву, які повинні відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують аргументи, викладені в поясненнях. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) пояснень до суду, копія пояснень та доданих до них документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

У разі ненадання третьої особою пояснень щодо даного позову у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://sv.od.court.gov.ua. .

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Суворовського

районного суду м. Одеси: І.О. Кремер

Дата ухвалення рішення25.03.2021
Оприлюднено28.03.2021
Номер документу95825283
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —523/4790/21

Постанова від 17.01.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Погорєлова С. О.

Ухвала від 15.05.2022

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Погорєлова С. О.

Ухвала від 15.05.2022

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Погорєлова С. О.

Рішення від 20.02.2022

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Кремер І. О.

Рішення від 21.02.2022

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Кремер І. О.

Ухвала від 06.12.2021

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Кремер І. О.

Ухвала від 06.12.2021

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Кремер І. О.

Ухвала від 06.12.2021

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Кремер І. О.

Ухвала від 25.03.2021

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Кремер І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні