Ухвала
від 30.03.2021 по справі 395/919/20
НОВОМИРГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 395/919/20 Провадження № 2/395/20/2021 УХВАЛА ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 березня 2021 року м.Новомиргород

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області в складі:

головуючого судді - Орендовського В.А.,

при секретарі - Піддубній Н.С.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Новомиргороді в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Новомиргородська районна державна нотаріальна контора Кіровоградської області про визнання довіреності та договору міни недійсними,

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшла позовна заява ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Новомиргородська районна державна нотаріальна контора Кіровоградської області про визнання довіреності та договору міни недійсними.

До суду від представника позивача ОСОБА_4 надійшло клопотання про витребування з сектору поліцейської діяльності № 1 (м. Новомиргород) відділення поліції № 1 (м. Мала Виска) Новоукраїнського районного відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області - форму № 1, яка заповнювалась ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , що мешкала за адресою: АДРЕСА_1 . Дана форма передбачена інструкцією щодо правил та порядку оформлення і видачі паспорта громадянина України, яка затверджена наказом Міністерства внутрішніх справ України № 316 від 07.08.1994 року, який станом на 2006 р. втратив чинність.

За правилами ч.1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Вказане клопотання представника позивача про витребування доказів підлягає задоволенню, оскільки самостійно позивач та її представник з об`єктивних причин не можуть отримати зазначену вище інформацію, при цьому така інформація необхідна суду для ухвалення законного та обґрунтованого рішення.

Керуючись ст.ст. 83-84, 259-260 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача ОСОБА_4 - задовольнити.

Зобов`язати надати не пізніше п`яти днів з дня вручення ухвали до Новомиргородського районного суду Кіровоградської області:

сектору поліцейської діяльності № 1 (м. Новомиргород) відділення поліції № 1 (м. Мала Виска) Новоукраїнського районного відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області - форму № 1, яка заповнювалась ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , що мешкала за адресою: АДРЕСА_1 . Дана форма передбачена інструкцією щодо правил та порядку оформлення і видачі паспорта громадянина України, яка затверджена наказом Міністерства внутрішніх справ України № 316 від 07.08.1994 року, який станом на 2006 р. втратив чинність.

Роз`яснити, що особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В.А. Орендовський

СудНовомиргородський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення30.03.2021
Оприлюднено01.04.2021
Номер документу95877410
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —395/919/20

Ухвала від 21.07.2021

Цивільне

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області

Орендовський В. А.

Ухвала від 30.03.2021

Цивільне

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області

Орендовський В. А.

Ухвала від 21.08.2020

Цивільне

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області

Орендовський В. А.

Ухвала від 31.07.2020

Цивільне

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області

Орендовський В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні