Ухвала
від 15.04.2021 по справі 912/4186/16
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул.В`ячеслава Чорновола, 29/32, м.Кропивницький, Україна, 25022,

тел/факс: 32-05-11/24-09-91 E-mail: inbox@kr.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

15 квітня 2021 рокуСправа № 912/4186/16

Господарський суд Кіровоградської області в складі судді Коваленко Н.М. розглянувши справу № 912/4186/16 від 29.11.2016

про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "ТЕХКОМВ" (далі - ТОВ "ТЕХКОМВ"), 27500, Кіровоградська область, м. Світловодськ, вул. Героїв України, 96, оф. 35,

ВСТАНОВИВ:

Постановою від 12.12.2016 господарський суд визнав ТОВ "ТЕХКОМВ" банкрутом. Відкрив ліквідаційну процедуру щодо банкрута ТОВ "ТЕХКОМВ". Призначив ліквідатором банкрута ТОВ "ТЕХКОМВ" гр. Вітер Д.М. Зобов`язав ліквідатора гр. ОСОБА_1 , зокрема, після завершення всіх розрахунків з кредиторами подати господарському суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, що відповідають вимогам ст. 46 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закон).

Ухвалою від 27.03.2018 господарський суд припинив обов`язки гр. ОСОБА_1 в якості ліквідатора ТОВ "ТЕХКОМВ". Призначив ліквідатором ТОВ "ТЕХКОМВ" арбітражного керуючого Біленка Р.І. Зобов`язав ліквідатора, арбітражного керуючого Біленка Р.І. після завершення усіх розрахунків з кредиторами подати господарському суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, що відповідають вимогам ст. 46 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

21.10.2019 набрав чинності Кодекс України з процедур банкрутства (далі - КУзПБ), п. 2 Прикінцевих та перехідних положень якого передбачено, що з дня введення в дію цього Кодексу, визнано таким, що втратив чинність, зокрема, Закон України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Пунктом 4 Прикінцевих та перехідних положень КУзПБ - установлено, що з дня введення в дію цього Кодексу подальший розгляд справ про банкрутство здійснюється відповідно до положень цього Кодексу незалежно від дати відкриття провадження у справі про банкрутство, крім справ про банкрутство, які на день введення в дію цього Кодексу перебувають на стадії санації, провадження в яких продовжується відповідно до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом". Перехід до наступної судової процедури та подальше провадження у таких справах здійснюється відповідно до цього Кодексу.

Згідно з ч. 1 ст. 58 КУзПБ суд визначає строк, протягом якого ліквідатор зобов`язаний здійснити ліквідацію боржника. Цей строк не може перевищувати 12 місяців.

Відповідно до ч. 1 ст. 65 КУзПБ - після завершення всіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються:

відомості за результатами інвентаризації майна боржника та перелік ліквідаційної маси;

відомості про реалізацію об`єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу;

копії документів, що підтверджують відчуження активів боржника під час ліквідаційної процедури (у тому числі протоколи про проведення аукціону, договори купівлі-продажу, акти приймання-передачі майна, акти про придбання майна на аукціоні тощо);

реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів;

документи, що підтверджують погашення вимог кредиторів;

довідка архівної установи про прийняття документів, які відповідно до закону підлягають довгостроковому зберіганню;

для акціонерних товариств - розпорядження про скасування реєстрації випуску акцій, видане Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку;

для емітентів боргових цінних паперів - звіт про результати погашення цінних паперів.

Про час і місце судового засідання, в якому мають розглядатися звіт і ліквідаційний баланс, господарський суд повідомляє ліквідатора та кредиторів.

Обов`язком ліквідатора є здійснення всієї повноти дій, спрямованих на виявлення та повернення активів боржника.

Господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки кредиторів постановляє ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

Станом на 15.04.2021 ліквідатором, арбітражним керуючим Біленком Р.І. звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута до суду не подано.

Враховуючи наведені положення КУзПБ, господарський суд вважає за необхідне призначити справи до розгляду та зобов`язати ліквідатора, арбітражного керуючого Біленко Р.І. подати суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута.

Керуючись ст. 2, 65 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. 3, 12, 234-235 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд

УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи призначити на "06" травня 2021 р. - 15:00 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Кіровоградської області за адресою: 25022, м. Кропивницький, вул. В`ячеслава Чорновола, 29/32, в залі суд. засідань №206, тел. 0(522)32-05-11.

2. Зобов`язати ліквідатора, арбітражного керуючого Біленко Р.І. до засідання суду надати: звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута.

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та оскарженню не підлягає.

Примірники ухвали направити банкруту, ПАТ КБ "Приватбанк" (49094, м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 50), ГУ ДФС у Кіровоградській області (25006, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 55), як правонаступнику Олександрійської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області, ліквідатору, арбітражному керуючому Біленку Р.І. (за двома адресами: 85003, Донецька область, м. Добропілля, вул. Театральна, 22, кв. 23; 02002, м. Київ, а/с №36).

Суддя Н.М. Коваленко

Повідомити учасників справи про відсутність у суду технічної можливості надавати інформацію про вебадресу судового рішення у Єдиному державному реєстрі судових рішень, одночасно з врученням (надсиланням/видачі) копії повного або скороченого такого рішення до затвердження Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Повідомити учасників справи про можливість ознайомитись з електронною копією судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень за його вебадресою: http://reyestr.court.gov.ua.

Вебадреса сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається: http://court.gov.ua/fair/sud5013.

Дата ухвалення рішення15.04.2021
Оприлюднено16.04.2021

Судовий реєстр по справі —912/4186/16

Ухвала від 19.03.2024

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 26.02.2024

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Постанова від 06.10.2021

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Білецька Людмила Миколаївна

Ухвала від 05.10.2021

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Білецька Людмила Миколаївна

Ухвала від 11.08.2021

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Білецька Людмила Миколаївна

Ухвала від 28.07.2021

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Білецька Людмила Миколаївна

Ухвала від 29.06.2021

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 08.06.2021

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 06.05.2021

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 15.04.2021

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні