Ухвала
від 16.04.2021 по справі 2-525/11
КАЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-525/11

Провадження №6/132/35/21

У Х В А Л А

Іменем України

16 квітня 2021 року місто КАЛИНІВКА

Калинівський районний суд Вінницької області у складі: головуючого - судді СЄЛІНА Є.В., при секретарі судового засідання - КУЛИК Т.С., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду міста Калинівка Вінницької області, заяву Кредитної спілки Альянс Україна про залишення без розгляду її заяви про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконання у зв`язку з його повним виконанням,

ВСТАНОВИВ:

05.04.2021р. на адресу Калинівського районного суду Вінницької області надійшла заява Кредитної спілки Альянс Україна , заінтересовані особи - ОСОБА_1 , Центральний відділ державної виконавчої служби у місті Вінниці Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький) про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконання у зв`язку з його повним виконанням, яка згідно Протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 05.04.2021р. передана на розгляд судді Сєліну Є.В.

12.04.2021р. до суду надійшла заява КС Альянс Україна про залишення без розгляду її заяви про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконання у зв`язку з його повним виконанням.

Згідно приписів ч.3 ст.3 ЦПК України, провадження в цивільних справах здійснюється відповідно до законів, чинних на час вчинення окремих процесуальних дій, розгляду і вирішення справи.

За нормою ч.9 ст.10 ЦПК України, якщо спірні відносини не врегульовані законом, суд застосовує закон, що регулює подібні за змістом відносини (аналогія закону), а за відсутності такого - суд виходить із загальних засад законодавства (аналогія права).

Відповідно до п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Заявник КС Альянс Україна подавши письмову заяву про залишення заяви без розгляду, розпорядилася наданим процесуальним правом безумовно та усвідомлено, знаючи про наслідки своєї розпорядчої дії, яка не суперечить закону та не порушує прав, свобод та інтересів інших осіб.

На підставі викладеного, керуючись п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Заяву Кредитної спілки Альянс Україна про залишення без розгляду її заяви про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконання у зв`язку з його повним виконанням - задовольнити.

Заяву Кредитної спілки Альянс Україна , заінтересовані особи - ОСОБА_1 , Центральний відділ державної виконавчої служби у місті Вінниці Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький) про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконання у зв`язку з його повним виконанням - залишити без розгляду.

Копію цієї ухвали невідкладно надіслати на адресу заявника.

Роз`яснити заявнику, що залишення заяви без розгляду не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для залишення заяви без розгляду.

На ухвалу суду може бути подана апеляційна скарга до Вінницького апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя

Дата ухвалення рішення16.04.2021
Оприлюднено22.04.2021
Номер документу96396259
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконання у зв`язку з його повним виконанням

Судовий реєстр по справі —2-525/11

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Мельничик Ю. С.

Ухвала від 14.01.2022

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Макарова Ю. І.

Ухвала від 16.12.2021

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Макарова Ю. І.

Ухвала від 29.07.2021

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Іващенко В. М.

Ухвала від 08.09.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Яковенко В. С.

Ухвала від 08.09.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Яковенко В. С.

Ухвала від 14.04.2021

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

Ухвала від 16.04.2021

Цивільне

Калинівський районний суд Вінницької області

Сєлін Є. В.

Ухвала від 18.02.2021

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Волошина Н. Л.

Ухвала від 15.02.2021

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Волошина Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні