Ухвала
від 27.04.2021 по справі 646/7809/20
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Спрвава № 646/7809/20

№ провадження 2/646/816/2021

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті)

"27" квітня 2021 р. м.Харків

Червонозаводський районний суд м.Харкова у складі:

головуючого - судді Демченко С.В.,

секретар судового засідання -Хілінський М.І.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Харкові цивільну справу за позовом Харківської міської ради до ОСОБА_1 , третя особа - ПрАТ Трест Житлобуд-1 про зобов`язання вчинити певні дії,

УСТАНОВИВ :

У провадженні Червонозаводського районного суду м. Харкова перебуває цивільна справа за позовом Харківської міської ради до ОСОБА_1 , третя особа - ПрАТ Трест Житлобуд-1 про зобов`язання вчинити певні дії.

Ухвалою Червонозаводського районного суду м.Харкова від 28 грудня 2020 року провадження у справі відкрито, розгляд справи ухвалено здійснювати в порядку загального позовного провадження та призначено проведення підготовчого засідання.

Ухвалою Червонозаводського районного суду м.Харкова від 26 січня 2021 року заяву представника позивача ОСОБА_2 про забезпечення позову задоволено частково та заборонено органам та суб`єктам, які здійснюють повноваження у сфері державної реєстрації прав, державним реєстраторам прав на нерухоме майно, державним реєстраторам органів місцевого самоврядування, у тому числі особам, які виконують функції державного реєстратора прав на нерухоме майно та приватним, державним нотаріусам здійснювати проведення державної реєстрації будь-яких прав та/або їх обтяжень, а також внесення будь-яких записів до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, зміни до таких записів та/або скасування таких записів щодо гаражних боксів на земельній ділянці комунальної власності з кадастровим номером: 6310138800:03:011:0179, яка розташована за адресою: АДРЕСА_1 .

Представник позивача ОСОБА_2 у підготовче засідання не з`явився, надав до суду заяву, в якій просив проводити підготовче засідання за його відсутності, не заперечував проти закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду .

Відповідач у підготовче засідання не з`явився з невідомих суду причин, про місце, день та час судового засідання був повідомлений належно, заяв про відкладення розгляду справи не подавав.

Представник відповідача - адвокат Цимбалюк С.В. у підготовче засідання не з`явився, надав до суду заяву, в якій просив проводити підготовче засідання за його відсутності.

Представник третьої особи ПрАТ Трест Житлобуд-1 у підготовче засідання не з`явився, про місце, день та час судового засідання був повідомлений належно, заяв про відкладення розгляду справи не подавав.

Враховуючи, що розгляд справи відбувався у відсутність сторін, відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

Клопотань про виклик у судове засідання свідків, експертів, залучення перекладача, спеціаліста, забезпечення позову, зустрічне забезпечення, інших заяв та клопотань також не надходило.

Відповідно до ч.2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного суд вважає, що в підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче засідання підлягає закриттю, а справа - призначенню до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.189, 196-198, 200, 258, 260, ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом Харківської міської ради до ОСОБА_1 , третя особа - ПрАТ Трест Житлобуд-1 про зобов`язання вчинити певні дії - закрити.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні з викликом учасників справи на 27 травня 2021 року на 15 годину 00 хвилин.

Копію ухвали направити особам, що беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: cz.hr.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя С.В. Демченко

Дата ухвалення рішення27.04.2021
Оприлюднено29.04.2021
Номер документу96606515
СудочинствоЦивільне
Сутьзобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —646/7809/20

Ухвала від 26.12.2022

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Барабанова В. В.

Рішення від 20.09.2021

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Демченко С. В.

Рішення від 20.09.2021

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Демченко С. В.

Ухвала від 27.04.2021

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Демченко С. В.

Ухвала від 26.01.2021

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Демченко С. В.

Ухвала від 28.12.2020

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Демченко С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні