Ухвала
від 05.05.2021 по справі 2-1875/11
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 2-1875/11

Провадження № 6/755/562/21

УХВАЛА

"05" травня 2021 р. Суддя Дніпровського районного суду міста Києва Хромова О.О., перевіривши матеріали заяви Товариства з обмеженою відповідальністю Брайт Інвестмент , заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Дніпрофінансгруп , Публічне акціонерне товариство Комерційний банк Надра , боржник: ОСОБА_1 , про заміну сторони виконавчого провадження та поновлення строку пред`явлення виконавчого листа до виконання,

В С Т А Н О В И В:

До Дніпровського районного суду міста Києва надійшла заява Товариства з обмеженою відповідальністю Брайт Інвестмент , заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Дніпрофінансгруп , Публічне акціонерне товариство Комерційний банк Надра , боржник: ОСОБА_1 , про заміну сторони виконавчого провадження та поновлення строку пред`явлення виконавчого листа до виконання.

В порядку автоматизованого розподілу справ між суддями заяву передано на розгляд судді Хромовій О.О.

Перевіривши матеріали поданої зави та долучених до неї документів, судом встановлено, що заява не відповідає вимогам статті 183 ЦПК України з огляду на таке.

У поданій заяві заявник просить замінити сторону у виконавчому листі № 2-1990/2011, виданому Дніпровським районним судом міста Києва на підставі рішення від 17 серпня 2011 року про стягнення заборгованості з боржника ОСОБА_1 у розмірі 24 570,86 грн, судового збору в сумі 245,71 грн та 120,00 грн витрат на інформаційно технічне забезпечення, а саме: замінити стягувача - Публічне акціонерне товариство Комерційний банк Надра на Товариство з обмеженою відповідальністю Брайт Інвестмент .

Таким чином, заяву подано на стадії виконання судового рішення в порядку статей 433, 442 ЦПК України.

Згідно із частиною другою статті 183 ЦПК України до заяви, скарги, клопотання чи заперечення, які подаються на стадії виконання судового рішення, в тому числі в процесі здійснення судового контролю за виконанням судових рішень, додаються докази їх надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження).

Відповідно до частини четвертої статті 183 ЦПК України суд, встановивши, що письмову заяву (клопотання, заперечення) подано без додержання вимог частини першої або другої цієї статті, повертає її заявнику без розгляду.

Судом встановлено, що заявником до заяви долучено список згрупованих відправлень, в якому містяться відомості про відправлення кореспонденції заінтересованим особам та боржника, однак не долучено опису поштового вкладення вищевказаних поштових відправлень, у зв`язку з чим суд позбавлений можливості перевірити, що заявником на адресу заінтересованих осіб та боржника направлено саме вищевказану заяву про заміну сторони стягувача у виконавчому провадженні та поновлення строку пред`явлення виконавчого листа до виконання, з доданими до неї документами.

Таким чином, заявником не виконано вимог частини другої статті 183 ЦПК України, що є підставою для повернення заявнику даної заяви без розгляду відповідно до частини четвертої статті

183 ЦПК України.

Керуючись статтею 183 ЦПК України, суд,

П О С Т А Н О В И В:

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Брайт Інвестмент , заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Дніпрофінансгруп , Публічне акціонерне товариство Комерційний банк Надра , боржник: ОСОБА_1 , про заміну сторони виконавчого провадження та поновлення строку пред`явлення виконавчого листа до виконання, повернути без розгляду.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Апеляційна скарга подається до Київського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

У разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження: на ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України.

Відповідно до п.п. 15.5) п.п.15 п. 1 Розділу ХІІІ Перехідних Положень ЦПК України до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а саме: Дніпровський районний суд міста Києва.

Суддя О.О. Хромова

Дата ухвалення рішення05.05.2021
Оприлюднено07.05.2021
Номер документу96736501
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторони виконавчого провадження та поновлення строку пред`явлення виконавчого листа до виконання

Судовий реєстр по справі —2-1875/11

Ухвала від 12.11.2021

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Катющенко В. П.

Ухвала від 05.05.2021

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 16.12.2020

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Труханович В. В.

Ухвала від 27.11.2020

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Баркова Н. В.

Ухвала від 17.11.2020

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Баркова Н. В.

Ухвала від 07.09.2018

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Галайко Н. М.

Ухвала від 15.08.2018

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Галайко Н. М.

Ухвала від 09.08.2018

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Ухвала від 19.06.2018

Цивільне

Волноваський районний суд Донецької області

Овчиннікова О. С.

Ухвала від 21.02.2014

Цивільне

Апеляційний суд Одеської області

Цюра Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні