Ухвала
від 29.04.2021 по справі 953/11842/20
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 953/11842/20

н/п 1-кс/953/4251/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"29" квітня 2021 р. Київський районний суд м. Харкова у складі:

слідчого судді ОСОБА_1 ,

за участю секретаря ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

представникі власників майна - адвокатів ОСОБА_4 , ОСОБА_5

розглянувши в залісудового засіданняв приміщенніКиївського районногосуду м.Харкова клопотання прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Харківської обласної прокуратури ОСОБА_6 по кримінальному провадженню №32020220000000048від 26.06.2020 про накладення арешту на тимчасово вилучене майно, -

в с т а н о в и в :

27.04.2021до Київськогорайонного судум.Харкова надійшлоклопотання прокурорапро накладенняарешту натимчасово вилучне майно,згідно наведеногопереліку упрохальній частиніклопотання,яке буловилучено 15.04.2021 під час проведення обшуків:

за місцем знаходження складського приміщення, яке використовується ТОВ «Візон Декор» за адресою: м. Харків, пров. Сімферопольський, буд.6; за місцезнаходженням офісних, виробничих, складських приміщень, які використовуються ПОГ «ХУВП №4 УТОС», ТОВ «Візон Декор» та ТОВ «Лабель», розташованого за адресою: м. Харків, вул. Ковтуна, буд. 50.

На обґрунтування клопотання прокурор вказує, що групою слідчих слідчого управлінням ГУ ДФС у Харківській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 32020220000000048 від 26.06.2020, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 27,ч. 3 ст. 212, ч. 1 ст. 212, ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 209, ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 212, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 205-1 КК України.

Досудовим розслідуванням з джерел телеграм каналу «Дон-Кіхот» стало відомо, що в 2020 році в Харківській області ряд підприємств регіону, серед яких Підприємство об`єднання громадян «Харківське учбово-виробниче підприємство №4» (далі- ПОГ "ХУВП №4 УТОС"), ухилились відсплати податків,чим завдалишкоду державнимінтересам взначному розмірі.

Оперативними співробітниками практичних заходів управління оперативної підтримки Головного управління ДФС у Харківській області в ході виконання доручення по кримінальному провадженню встановлені громадяни ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , які організували незаконну діяльність, направлену на ухилення від сплати податків.

Так, на підставі заяви ПОГ "ХУВП №4 УТОС", в період 2019-2020 років підприємству надано дозвіл на право користування пільгами з оподаткування, передбаченими Податковим кодексом України.

В зазначений період ПОГ "ХУВП №4 УТОС" здійснювалися імпортні операції по ввезенню на митну територію України з Китайської Народної Республіки плівки ПВХ. ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_10 діючи у злочинній змові із директором ПОГ "ХУВП№4УТОС" ОСОБА_11 та головним бухгалтером ОСОБА_12 організували злочинну схему ухилення від сплати податків, яка виразилася в тому, що підконтрольні ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_10 особи, які ніякоговідношення додіяльності ПОГ"ХУВП№4УТОС" не мали, а працювали на підприємствах ТОВ «Візон Декор», ТОВ «Лабель» фактично виготовляли підвісні стелі. ОСОБА_11 та ОСОБА_12 здійснювали документальнеоформлення операційз незаконноговиробництва тареалізації натяжнихстель,використовуючи реквізити ПОГ"ХУВП№4УТОС" для подальшого використання пільги з оподаткування.

Прокурор зазначає, що в результаті незаконних дій зазначених осіб державі були спричинені збитки у значних розмірах. Тому відшукані та вилучені речі мають значення для досудового розслідування оскільки вони необхідні для проведення судових економічних, технічних, та інших експертиз і використання під час проведення податкових та інших перевірок, проведення інших слідчих дій, а також свідчать про незаконну діяльність ТОВ «Візон Декор», ТОВ «Лабель», ПОГ «ХУВП №4 УТОС», що полягає в ухиленні від сплати податків.

Також зазначає, що частина відшуканих та вилучених речей та документів за вказаною адресою не входили до переліку, щодо яких прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, однак містять в собі сліди вчинення кримінального правопорушення та мають значення для кримінального провадження.

Прокурор зазначає, що вилучені документи є речовими доказами у кримінальному провадженні, необхідні для встановлення обставин вчиненого кримінального правопорушення та можуть містити в собі його сліди.

Прокурор, посилаючись на вимоги ст. 98, 170 КПК України, з метою забезпечення збереження речового доказу, просить накласти арешт на вказане майно.

Прокурор в судовому засіданні підтримав клопотання, просив про його задоволення.

Представники власниківмайна адвокати ОСОБА_4 , ОСОБА_5 в судовому засіданні заперечував проти задоволення клопотання, вважаючи, що у клопотанні прокурора відсутні правові підстави та мета накладення арешту. Зазначив, що належним чином не обґрунтовано необхідність арешту майна, не доведено наявність ризиків, передбачених абз.2 ч.1 ст. 170 КПК України. Крім того, посилався, що під час проведення обшуку були порушення вимог кримінального процесуального законодавства, що свідчить про неможливість використання такого майна як доказу у кримінальному провадженні. Просили відмовити в задоволенні клопотання. Письмові заперечення долучені до матеріалів справи.

Слідчий суддя, вислухавши доводи прокурора, представників власників майна, вивчивши документи та матеріали, якими прокурор обґрунтовує доводи клопотання, приходить до висновку про наявність підстав для часткового задоволення клопотання, виходячи з наступного.

Слідчим суддеюбуло встановлено,що СУ ГУДФС уХарківській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 32020220000000048 від 26.06.2020, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 27,ч. 3 ст. 212, ч. 1 ст. 212, ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 209, ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 212, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 205-1 КК України.

15.04.2021 на підставіухвал слідчогосудді Київськогорайонного судум.Харкова від08.04.2021та 12.04.2021,проведено обшук: за місцем знаходження складського приміщення, яке використовується ТОВ «Візон Декор» за адресою: м. Харків, пров. Сімферопольський, буд.6; за місцезнаходженням офісних, виробничих, складських приміщень, які використовуються ПОГ «ХУВП №4 УТОС», ТОВ «Візон Декор» та ТОВ «Лабель», розташованого за адресою: м. Харків, вул. Ковтуна, буд. 50, в ході яких було виявлено та вилучено майно, яке зазначене в протоколах обшуку та в прохальній частині клопотання прокурора про арешт майна.

Згідно п. 1 ч. 2 ст. 167 КПК України тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони: підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Відповідно довимог ч.2ст.170КПК України,арешт майнадопускається зметою збереженняречових доказів .

Згідно до ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98цього Кодексу.

Згідно ч. 1 ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, набуті кримінально протиправним шляхом.

Слідчий суддя приходить до висновку про наявність підстав до часткового задоволення клопотання, оскільки прокурор довів наявність вважати, що були вчинені кримінальні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 212 КК України, а тому з метою збереження речових доказів, вважає за необхідне накласти арешт на частину вилученого майна.

Незастосування арешту може призвести до наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню, зокрема псуванню, зникненню, знищенню, передачі майна, яке є речовим доказом та може бути використане як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

У тойже часарешт на частину носіїв електронної інформації, що були вилучені під час проведення обшуку, на думку слідчого судді, може містить інформацію, яка буде мати доказове значення. Однак, з метою уникнення таких наслідків, як зупинення або надмірного обмеження правомірної діяльності особи, слідчий суддя вважає за потрібне накласти арешт на вищезазначене майно на розумний строк, з метою надання можливості органу досудового розслідування за участю експерта (спеціаліста) дослідити їх зміст та зробити необхідні копії інформації, що там міститься.

Відповідно до вимог ст.ст. 214, 223 КПК України, після внесення повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчий або прокурор розпочинають досудове розслідування, виконують слідчі (розшукові) дії спрямовані на отримання (збирання) доказів.

Щодо накладенняарешту на грошові кошти та печатки, то слідчий суддя у задоволенні клопотання в цій частині відмовляє, так як прокурором не доведено, що зазначене майно може містити дані про факти чи обставини, що встановлюються під час даного кримінального провадження.

Під час розгляду клопотання слдчим суддею було встановлено, що вилучені документи та предмети були упаковані, сформовані в папки та перераховані без участі представника обшуканої особи, без присутності адвокатів, про що свідчить відсутність їх підписів.

Крім того встановлено, що частина вилучених електронних носвії інформації належать на праві власності ФО-П ОСОБА_13 , дозвіл на обшук якої в ухвалі слідчого судді, зазначено не було.

Крім того, при вилученні під час проведення обшуку товарно-матеріальних цінностей, які зазначені в описах до протоколу обшуку, працівниками ДФС не перевірені первинні та інші документи бухгалтерського обліку, їх походження. При цьому органом досудового розсідування не доведені підстави накладення арещту на вилучені ТМЦ в з урахуванням проведення досудового розслідування за ст. 212 КК Ураїни (ухилення від сплати податків).

Органом досудового розслідування також не обгрунтовано клопотання щодо накладення арешута на трудові книжки фізичних осіб, які є власнистю певних осіб, а також на печатки певних Товариств. Не доведена недійсність печаток підприємств, а тому вони не можуть бути вилучені у підприємств.

Жорсткі диски, зазначені в клопотанні прокурора, а саме: жорсткий диск «Intel» SSDD3-S461G на 480 GB; жорсткий диск «Intel» SSDD3-S461G на 480 GB; жЖорсткий диск «Seadate» ST 1000NM0033; жорсткий диск «Seadate» ST 1000NM0033; жорсткий диск «Seadate» ST 1000NM0033; жорсткий диск «Seadate» ST 1000NM0033 та сервер USЄUUIC2JU належать на праві власності ФО-П ОСОБА_14 та використовуються нею у своїй діяльності, повязаною з її власною діяльністю та діяльністю ФО-Пів, які уклали з нею відповідні договори (копії документів, що підтверджують право власності надані суду в судовому засіаднні).

Відповідно до ч.1 ст. 171 KIIK у клопотанні слідчого, прокурора про арешт майна повинно бути зазначено:

1) підстави i мету арешту, відповідне обґрунтування необхідності арешту майна;

2) перелік i види майна, що належить арештувати;

3) документи, які підтверджують право власності на майно, що належить арештувати, або конкретні факти i докази, що свідчать про володіння, користування чи розпорядження підозрюваним, обвинуваченим, засудженим, третіми особами таким майном;

В матеріалах клопотання про арешт відсутні достовірні та достатні докази того, що:

1) вилучені 15.04.2021р. товарно-матеріальні цінності є незадекларованими, не мають підтвердження в бухгалтерських документах, не доведено, що вилучене майно має протиправне походження та може бути використане як доказ факту чи обставин, які встановлюються під час досудового розслідування;

2) вилучені грошові кошти, банківські картки фізичних осіб належать ТОВ «Лабель», ТОВ «Візон Декор» та ТОВ «Візон Декор», ПОГ «XУBП №4 УTOC або мають відношення до ix незаконної діяльності.

У клопотанні, зокрема не доведено тих обставин, що вилучене майно зберегло на собі сліди або містить інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, набуте кримінально-протиправним шляхом, що виключає його відповідність критеріям ст. 98 KПK України.

Згідно ч.1 ст. 95 КПК України показання - це відомості, які надаються в усній або письмовій формі під час допиту підозрюваним, обвинуваченим, свідком, потерпілим, експертом щодо відомих їм обставин у кримінальному провадженні, що мають значення для цього кримінального провадження.

В 3 абзаці ст.41 Конституції України встановлено, що ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним.

До однієї з основних засад кримінального провадження відноситься недоторканість права на власність, яка визначена у ст.16 КПК України.

Частина перша цієї норми імперативно встановлює, що позбавлення або обмеження права власності під час кримінального провадження здійснюється лише на підставі вмотивованого судового рішення.

Визнання стороною обвинувачення арештованого майна речовим доказом у кримінальному провадженні, не може бути єдиною умовою для накладення на нього арешту, оскільки не є визначеною законом підставою для цього.

При застосуванні заходів забезпечення кримінального провадження слідчий суддя повинен діяти у відповідності до вимог KПK України i судової процедури гарантувати дотримання прав, свобод та законних інтересів осіб, а також умов, за яких жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному обмеженню.

У відповідності до усталеної практики ЄСПЛ в контексті вищевказаних положень, володіння майном повинно бути законним (рішення у справі «lатрідіс проти Грецїі» [BП], заява N 31107/96, п. 58, ECHR 1999-II). Вимога щодо законності у розумінні Конвенцїі вимагає дотримання відповідних положень національного законодавства та відповідності принципові верховенства права, що включає свободу від свавілля (див. рішення у справі «Антріш проти Францїі», від 22 вересня 1994 року, та «Кушоглу проти Болгарїі», від 10 травня 2007 року).

Будь-яке втручання державного органу у право на мирне володіння майном повинно забезпечити «справедливий баланс» між загальним інтересом суспільства та вимогами захисту основоположних прав конкретної особи. Необхідного балансу не вдасться досягти, якщо на відповідну особу буде покладено індивідуальний та надмірний тягар (див. серед інших джерел, рішення від 23 вересня 1982 року у справі «Спорронг та Льонрот проти Швеції», пп. 69 i 73, Series А N 52).

Тобто, має існувати обґрунтоване пропорційне співвідношення між засобами, які застосовуються, та метою, яку прагнуть досягти ( рішення від 21 лютого 1986 року у справі «Джеймс та інші проти Сполученого Королівства».

Відповідно до ч. 1 ст. 173 KПK України слідчий суддя відмовляє у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала не доведе необхідність арешту та наявність ризиків, зазначених в ч. 1 ст. 170 KПK України, як запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення відчуження тощо

Відповідно до п. 2 ч. 3 ст. 132 КПК України, застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, прокурор не доведе, що потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи.

За змістом положень ч.1 ст.173 КПК України, обов`язок надання доказів необхідності арешту покладений на особу, яка подає клопотання про арешт майна, а слідчий суддя зобов`язаний відмовляти у задоволенні цього клопотання в разі, якщо доказів про необхідність арешту майна не буде надано.

На підставі вищевикладеного слідчий суддя задовольняє частково клопотання прокурора про накладення арешту на майно.

Відповідно до ч.3 ст.173 КПК України відмова у задоволенні клопотання про арешт майна тягне за собою негайне повернення особі всього тимчасово вилученого майна.

Керуючись ст. ст. 170 173, 309, 372 КПК України, слідчий суддя, -

у х в а л и в :

Задовольнити частково клопотання прокурора про арешт майна.

Накласти арешт на майно, яке було виявлене та вилучене 15.04.2021 в ході проведення обшуків на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Харкова, а саме в м. Харкові, вул. Ковтуна, б.50,

-документи ТОВ «Візон Декор», які знаходяться в папці жовтого кольору з написом «Договора» на 329 арк.;

-відомості по взаєморозрахункам, інвойси, чорнові записи на отримання товару, аналізи отриманих товарів, акти звіряння ТОВ «Лабель», видаткові накладні на ім`я ОСОБА_15 , які містяться в папці червоного кольору з написом «Поставщики сверки» на 107 аркушах;

-проекти бухгалтерських документів ТОВ «Візон Декор» за період червень-липень 2020 р., проекти накладних на передачу готової продукції, проекти накладних-вимог на відпуск матеріалів з печаткою ТОВ «Візон Декор», які містяться у папці рожевого кольору з написом «Производство ГП» на 110 арк.;

- виписки по рахункам ФОП ОСОБА_16 , ФОП ОСОБА_15 , ФОП ОСОБА_17 , ФОП ОСОБА_18 , ФОП ОСОБА_19 , ФОП ОСОБА_20 , ФОП ОСОБА_21 , ФОП ОСОБА_22 , ФОП ОСОБА_14 , ФОП ОСОБА_23 , ФОП ОСОБА_24 , ФОП ОСОБА_25 , ОСОБА_26 , ТОВ «Візон Декор», ФОП ОСОБА_27 ,ФОП ОСОБА_28 , ФОП ОСОБА_21 ,ФОП ОСОБА_29 , ФОП ОСОБА_30 ,ТОВ «Візон Декор», ФОП ОСОБА_31 , ФОП ОСОБА_32 ,ФОП ОСОБА_33 , ФОП ОСОБА_34 , ФОП ОСОБА_35 , ФОП ОСОБА_36 , які знаходяться в папці зеленого кольору з написом «Визон», всього на 185 аркушах.

- документи та чорнові записи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», які знаходяться в папці рожевого кольору з на 151 арк.;

- чорнові записи на 17 аркушах, в яких є інформація про перелік комплектуючих та їх наявність, які знаходяться в папці червоного кольору з написом «інвентаризації»;

-видаткові накладні від постачальника ТОВ «Візон Декор», товарно транспортні накладні від вантажовідправника ТОВ «Візо Декор», які містяться у папці червоного кольору з наклейкою «SMG» на 369 аркушах;

- видаткова накладна №РН-0000005 від 13.01.2020 на адресу ТОВ «Візон декор» з підписом та печаткою; акт прийому-передачі та рахунок-фактура; копії митних декларацій ТОВ «Візон Декор», найменування товару, що імпортується; зовнішньоекономічний договір «контракт» з підписом ОСОБА_37 та печаткою ТОВ «Візон Декор», платіжне доручення ФОП ОСОБА_38 ; митні декларації ТОВ «Технопластик»; виписка по валютному рахунку ФОП ОСОБА_38 ; митна декларація ФОП ОСОБА_38 , які містяться в папці-швидкозшивачу помаранчевого кольору на 56 арк.;

- фінансова та податкова звітність ТОВ «Візон Декор» за період з 25.10.2018 по 01.06.2020р., які містяться в папці червоного кольору з написом «Финансовая отчетность ООО «Визон Декор» на 200 аркушах;

- заявки на виділення коштів по підприємству ТОВ «Лабель» та «Стельман» за період часу з 01.10.2020 по 01.12.2020, в яких відображена інформація про осіб, яким виділяються кошти від імені ТОВ «Лабель» та «Стельман» на господарські потреби, які містяться у папці червоного кольору з написом «ЗВС 2020» на 629 аркушах;

- документи та чорнові записи ТОВ «Візон Декор», які згаходяться в папці фіолетового кольору з написом «Огняник», на 14 арк.;

-чорнові записи, які містять відомості щодо надходження та витрат грошових коштів за 11.2020-03.2021 роки із вказанням прізвищ осіб, які отримали кошти без відображення належності до підприємства, заявки на виділення грошових коштів від імені ТОВ «Лабель» та «Stellman», квитанції, банківські виписки ФОП, первинні документи ТОВ «Народна якість» (код 40259205), ФОП ОСОБА_23 проекти документів ФОП ОСОБА_39 (код НОМЕР_1 ),інші чорнові записи, які знаходяться в папці рожевого кольору з написом «Отчеты, водители, ОСОБА_40 », всього на 468 аркушах;

- виписки по рахункам підприємства ТОВ «Візон Декор» за 2019-2020 рокита копії рахунків-фактур, які знаходяться в папці червоного кольору з написом «Банківські виписки ТОВ «Візон Декор», всього на 353 аркушах;

- чорнові записи, які знаходяться в папці червоного кольору з написом «ЗП» з на 96 арк.;

- чорнові записи та проекти первинних документів ПОГ «ХУВП №4 УТОС, ФОП, які знаходяться в полімерній папці рожевого кольору, всього на 150 аркушах.

-Договір купівлі-продажу №0212 від 02.12.2020 між ФОП ОСОБА_41 , та ПОГ «ХУВП №4 УТОС», в 2-х екземплярах на 1-му арк. кожний, платіжне доручення №266 від 24.05.2019 ПОГ «ХУВП №4 УТОС» на адресу АТ «УКРСИББАНК» на 1-му арк.; лист ПОГ «ХУВП №4 УТОС» на адресу ТОВ НВП «Стальенерго» від 30.10.2015 №203 про надання технічної допомоги на 1-му арк.; лист ПОГ «ХУВП №4 УТОС» на адресу ТОВ НВП «Стальенерго» від 03.11.2015 №218 про надання технічної допомоги на 1-му арк., чорнові записи на 12 арк., які знаходяться в папці синього кольору на 17 арк.;

- прибуткові касові ордера від ФОП ОСОБА_39 за період 23.11.2020-11.01.2021 та записи ФОП, які містяться у файлі на 120 арк.;

- банкіські виписки за рахунками: ФОП ОСОБА_30 , ФОП ОСОБА_33 , ФОП ОСОБА_23 , ФОП ОСОБА_27 , ФОП ОСОБА_42 , ФОП ОСОБА_24 , ФОП ОСОБА_29 , ФОП ОСОБА_35 , ФОП ОСОБА_16 , ФОП ОСОБА_8 , ФОП ОСОБА_43 , ФОП ОСОБА_36 , ФОП ОСОБА_14 , ФОП ОСОБА_44 , ФОП ОСОБА_42 ; чорнові записи з номерами рахунків та сумами по перерахунку ООО «Labell», які містяться в файлонакопичувачу фіолетового кольору з написом «309 ст» на 309 арк.;

файл з виписками по заробітній платі на 120 арк. ;

-банківські виписки за картковими рахунками: ФОП ОСОБА_22 , ФОП ОСОБА_23 , ФОП ОСОБА_8 , ФОП ОСОБА_35 , ФОП ОСОБА_29 , ФОП ОСОБА_16 , ФОП ОСОБА_33 , ФОП ОСОБА_27 , ФОП ОСОБА_32 , ФОП ОСОБА_45 , ФОП ОСОБА_43 , ФОП ОСОБА_46 , ФОП ОСОБА_31 , ФОП ОСОБА_24 , ФОП ОСОБА_42 , ФОП ОСОБА_14 , ФОП ОСОБА_34 , ФОП ОСОБА_47 , ФОП ОСОБА_45 ; ПОГ ХУВП №4 «Утос», які містяться в файлонакопичувачу сірого кольору на 195 арк.;

-видаткові накладні за період 2020-2021 роки ТОВ «Візон Декор» на адресу ТОВ «Буддеталь», ТОВ «Торговий Дім «Комтек»», ТОВ «Наукове-виробниче підприємство «Метрика»», ТОВ «Бізнес-Рейс», ТОВ «Спец Хім Агро», договори поставки № 18/11-01 ТОВ «Візон Декор» та ТОВ «ТД Комтек», довіреність №157 від 27.02.2020 року від ТОВ «Візон Декор» на ТОВ «НВП «Метрика»; чорнові записи про приходи, видатки, залишком та описом, фіскальні банківські чеки з переказу коштів за період з 01.04.2021 року по 15.04.2021 року; рахунки-фактури від постачальника ТОВ «Інтерпластмодерн» на ТОВ «Візон Декор»; Сертифікат №534 на придбаний товар від ТОВ «Інтерпластмодерн»; товарно-транспортні накладні; рахунки на оплату від ФОП ОСОБА_34 на ФОП ОСОБА_48 ; рахунки на оплату від ФОП ОСОБА_32 на ім`я КНП «Київська міській медичний центр «Академія здоров`я людини» Виконавчого органу Київської міської ради, та договір поставки; банківські виписки з карток за період 01.04.2021 14.04.2021 роки; видаткові накладні від постачальника ФОП ОСОБА_29 на ім`я покупця ТОВ «Стеля ленд» за період листопад-грудень 2020 року; видаткові накладні від постачальника ФОП ОСОБА_15 на ім`я покупця ТОВ «Стеля Ленд» за період січень - березень 2021 року; видаткові накладні від імені постачальника ФОП ОСОБА_38 ; податкові накладні платіжні відомості від імені ТОВ «Лабель»; виписки по рахункам ФОП ОСОБА_47 ; наказ №51 щодо виконання рішення про нарахування і виплату дивідентів; письмові заяви щодо вступу до членів Вільної Харківської професійної спілки «Соціальна солідарність»; заява про звільнення на ім`я директора ТОВ «Чартер Серіс» - ОСОБА_49 ; проект договору суборенди нежитлового приміщення ТОВ «Візон Декор» - ОСОБА_27 та ТОВ «Чартер Сервіс», ТОВ «Термінал послуг» - ОСОБА_50 ,; договір про надання правової допомоги ОСОБА_27 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , від ОСОБА_51 ; договір про надання правової допомоги від; договір про надання послуг ТОВ «Візон Дкор» з ФОП « ОСОБА_52 », ТОВ «Термінал Послуг»; акти сдачі-прийому робіт з мокрою печаттю ФОП ОСОБА_31 , які містяться в папці сірого кольору з написом «Чартер Сервис» на 489 арк.;

-блокнот синього кольору з чорновими записами 1 шт.;

-книга обліку доходів (для платників єдиного податку першої, другої та третьої груп, які не є платниками податку на додану вартість) в кількості 20 шт.;

-блокнот з надписом SAX з чорновими записами 1 шт.;

- чорнові записи із замовленнями, рахунок-фактури на адресу ПОГ «ХУВП №4 УТОЗ», заяви на виділення коштів ТОВ «Лабель» та «Стельман», Акт прийому-передачі виконаних робіт, які містяться в папці синього кольору з надписом «Наборы (профиль, комплектующие)» на 45 арк.;

- накази ПОГ «ХУВП №4 УТОС» за 2020рік, які знаходяться у папці з написом "Справа основна діяльність 2020 р.» на 65 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», банківські виписки, план використання бюджетних коштів, паспорт бюджетної програми, платіжні доручення, видаткові накладні, які містяться у папці сірого кольору з написом «Бюджет 2019 рік» на 223 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», банківські виписки, план використання бюджетних коштів, паспорт бюджетної програми, платіжні доручення, видаткові накладні, які містяться у папці сірого кольору з написом «Бюджет 2020 рік» на 186 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», касова книга, які містяться у папці сірого кольору з написом «Кассовая книга 2019 год» на 130 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС» звіти касирів, прибуткові касові ордери, видаткові касові ордери, відомості на виплату заробітної плати, які містяться у папці сірого кольору з написом «Касса апрель-июнь 20» на 187 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», звіти касирів, прибуткові касові ордери, видаткові касові ордери, відомості на виплат заробітної плати, які містяться у папці сірого кольору з написом «Касса июнь-сентябрь 20» на 173 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», звіти касирів, прибуткові касові ордери, видаткові касові ордери, відомості на виплат заробітної плати, які містяться у папці сірого кольору з написом « Касса январь-март 20 на 179 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», прибуткові касові ордери, видаткові касові ордери, відомості на виплату заробітної плати, які містяться у папці сірого кольору з написом «Касса 01.21» на 75 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», касовий звіт, які містяться у папці сірого кольору з написом «касовий звіт 2020 р.» на 164 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», звіти касирів, прибуткові касові ордери, видаткові касові ордери, відомості на виплату заробітної плати, які містяться у папці сірого кольору з написом «Касса 09-12.2020» на 382 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС» контракти, договори, інвойси, рахунки на оплату, вантажно-митні декларації, акти надання послуг, платіжні доручення, рахунки на оплату за 2020 рік, які містяться у папці синього кольору на 276 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», рахунки фактури, рахунки на оплату, які містяться у папці бірюзового кольору з написом «Рахунки-фактури 2020 рік» на 153 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», видаткові накладні за 2020-2021, які містяться у папці бірюзового кольору з написом «Видаткові накладні 2021 рік» на 311 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», акти надання послуг, акти приймання-передачі отриманих послуг, акти вибірки з додатками, які містяться у папці чорного кольору з написом «Послуги сторонніх організацій 2021 рік» на 75 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», видаткові накладні за 2021 рік, які містяться у папці бірюзового кольору з написом «Отримані товари (вхідні видаткові накладні) 2021 рік» на 128 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», банківські виписки по рахункам, які містяться у папці зеленого кольору з написом «Банківські виписки 2020 рік» на 78 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», договори за період 2020-2021, які містяться у папці бірюзового кольору з написом «Договори 2020-2021» на 112 арк.;

- документи ПОГ «ХУВП №4 УТОС», акти приймання-передачі за 2020-2021. Які містяться у папці бірюзового кольору з написом «Виробничі послуги 2021 рік» на 177 арк.;

- журнал червоно-білого кольору з написом «SAX» та чорновими записами всередині 1 шт.;

-жорсткий диск «western Digital» WD50000AAKS на 500GB;

-жорсткий диск «western Digital» WD5000AAKS на 500GB;

-жорсткий диск «western Digital» WD 3200 AAKS на 320 GB;

-жорсткий диск «western Digital» WD5000 AAKS на 500 GB;

- жорсткий диск «western Digital» WD5003 ABYX на 500 GB;

-жорсткий диск «western Digital» WD5000 AAKS на 500 GB;

-жорсткий диск «western Digital» WD3200 AAKS на 320 GB;

-жорсткий диск «western Digital» WD5000 AAKS на 500 GB;

-жорсткий диск «western Digital» UD1GEZEX на 1.0 TB;

-жорсткий диск «western Digital» UD1003 FZEX на 1.0 TB;

-жорсткий диск «western Digital» UD1003 FZEX на 1.0 TB;

-жорсткий диск «western Digital» UD5000 AADS на 500GB;

-жорсткий диск «Seadate» ST 1000NM0033;

-жорсткий диск «Seadate» ST 1000NM0033;

-жорсткий диск «LEVEN»JS300SSD 2.5;

-жорсткий диск «LEVEN»SM 883 2/5 на 240 GB;

-жорсткий диск «LEVEN» JS300SSD 2.5;

Строк арешту арештованого майна, а саме: жорсткого диску «western Digital» WD50000AAKS на 500GB; жорсткого диску «western Digital» WD5000AAKS на 500GB; жорсткого диску «western Digital» WD 3200 AAKS на 320 GB; жорсткого диску «western Digital» WD5000 AAKS на 500 GB; жорсткого диску «western Digital» WD5003 ABYX на 500 GB; жорсткого диску «western Digital» WD5000 AAKS на 500 GB; жорсткого диску «western Digital» WD3200 AAKS на 320 GB; жорсткого диску «western Digital» WD5000 AAKS на 500 GB; жорсткого диску «western Digital» UD1GEZEX на 1.0 TB; жорсткого диску «western Digital» UD1003 FZEX на 1.0 TB; жорсткого диску «western Digital» UD1003 FZEX на 1.0 TB; жорсткого диску «western Digital» UD5000 AADS на 500GB; жорсткого диску «Seadate» ST 1000NM0033; жорсткого диску «Seadate» ST 1000NM0033; жорсткого диск «LEVEN»JS300SSD 2.5; жорсткого диску «LEVEN»SM 883 2/5 на 240 GB; жорсткого диску «LEVEN» JS300SSD 2.5 визначити до закінчення дослідження експертом (спеціалістом) їх змісту та отримання копії інформації, яка там міститься.

Місцем зберігання арештованого майна визначити: предметів - камеру схову СУ ГУ ДФС у Харківській області; документів матеріали кримінального провадження №32020220000000048 від 26.06.2020 р.

Майно, на яке накладено арешт зберігати у відповідності до порядку, визначеному Постановою Кабінету Міністрів України №1104 від 19.11.2012 «Про затвердження порядку зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов`язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження», а саме в камері зберігання речових доказів СУ ГУНП в Харківській області.

В іншій частині у задоволенні клопотання відмовити.

Зобов`язати слідчого,який входитьдо складуслідчої групиу кримінальномупровадженні №32020220000000048від 26.06.2020р.,негайно повернутивласникаммайна тимчасововилучене 15.04.2021 в ході проведення обшуку майно за адресою: м.Харків,пров.Сімферопольський,б.6 а саме:

- плівка в рулоні С 404 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 9 штук;

- плівка в рулоні С 303-3 шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні С 303 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 17 штук;

- плівка в рулоні С 303 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 156 штук;

- плівка в рулоні С 462 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 5 штук;

- плівка в рулоні М 303 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 41 штуки;

- плівка в рулоні М 303 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 11 штук;

- плівка в рулоні С 402 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 8 штук;

- плівка в рулоні М 303 Classic шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 13 штук;

- плівка в рулоні С 525 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні С 303-3 Classic шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 29 штук;

- плівка в рулоні С 303-3 шириною 3,4 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні С 707 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні С 733 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні С 628 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні С 721 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні С 114 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні С 733 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні С 628 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні С 721 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні L 739 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні L 717 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні С 466 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні С 229 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні М 303 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 59 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 43 штук;

- плівка в рулоні L 400 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні S 507 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 7 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 13 штук;

- плівка в рулоні L 406 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні L 104 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні L 311 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні L 555 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні L 525 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні L 307 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні L 571 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні L 104 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні L 555 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні L 311 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні L 478 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 12 штук;

- плівка в рулоні L 303 Classic шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 14 штук;

- плівка в рулоні L608 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні L 571 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні L 507 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні L 227 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні L 400 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні L 525 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні L 406 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні L 317 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні L 511 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні S 511 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штук;

- плівка в рулоні S 303 шириною 3,6м., довжиною 100 м. у кількості 36 штук;

- плівка в рулоні М 303 шириною 3,4 м., довжиною 100 м. у кількості 38 штук;

- плівка в рулоні L 604 шириною 4,5 м., довжиною 100 м. у кількості 5 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 4,5 м., довжиною 100 м. у кількості 11 штук;

- плівка в рулоні L 406 шириною 4,5 м., довжиною 100 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні S 303 шириною 2,6 м., довжиною 100 м. у кількості 36 штук;

- плівка в рулоні G 303-3 шириною 2,6 м., довжиною 100 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні М 303 шириною 2,8 м., довжиною 100 м. у кількості 41 штук;

- плівка в рулоні S 303 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 32 штук;

- плівка в рулоні C 303-3 шириною 2,6 м., довжиною 100 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні V 303 шириною 2,8 м., довжиною 100 м. у кількості 41 штук;

- плівка в рулоні S 303 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 32 штук;

- плівка в рулоні L 507 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 34 штук;

- плівка в рулоні L 507 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 35 штук;

- плівка в рулоні L 406 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 17 штук;

- плівка tekstile в рулоні шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 8 штук;

- плівка в рулоні B 903 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 10 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 107 штук;

- плівка в рулоні L 608 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 10 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 85 штук;

- плівка в рулоні L 511 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 11 штук;

- плівка в рулоні L 652 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 5 штук;

- плівка в рулоні L 507 шириною 3 м., довжиною 100 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні L 400 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 8 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 3,9 м., довжиною 100 м. у кількості 17 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 4,8 м., довжиною 100 м. у кількості 11 штук;

- плівка в рулоні L 303-3 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 27 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 9 штук;

- плівка в рулоні L 406 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 12 штук;

- плівка в рулоні L 104 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні L 305 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні L 225 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні L 501 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 13 штук;

- плівка в рулоні L 478 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні L 319 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 8 штук;

- плівка в рулоні L 462 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 9 штук;

- плівка в рулоні S 507 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 18 штук;

- плівка в рулоні S 303 шириною 2 м., довжиною 100 м. у кількості 20 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 1,9 м., довжиною 100 м. у кількості 17 штук;

- плівка в рулоні L 507 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 15 штук;

- плівка в рулоні L 406 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 1,5 м., довжиною 100 м. у кількості 12 штук;

- плівка в рулоні М 303-3 шириною 3 м., довжиною 100 м. у кількості 27 штук;

- плівка в рулоні S 303 шириною 3 м., довжиною 100 м. у кількості 40 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 2,8 м., довжиною 100 м. у кількості 63 штук;

- плівка в рулоні L 707 шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 8 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 1,5 м., довжиною 100 м. у кількості 8 штук;

- плівка в рулоні L 303-3 шириною 3 м., довжиною 100 м. у кількості 13 штук;

- плівка в рулоні S 303-3 шириною 3 м., довжиною 100 м. у кількості 35 штук;

- плівка в рулоні L 501 шириною 3 м., довжиною 100 м. у кількості 27 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 3 м., довжиною 100 м. у кількості 90 штук;

- плівка в рулоні L 507 шириною 3 м., довжиною 100 м. у кількості 7 штук;

- плівка в рулоні шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 155 штук;

- плівка в рулоні S 303 шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 30 штук;

- плівка в рулоні M 501 шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 8 штук;

- плівка в рулоні L 608 шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 13 штук;

- плівка в рулоні S 303-3 шириною 4,1 м., довжиною 100 м. у кількості 25 штук;

- плівка в рулоні L 303-3 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 18 штук;

- плівка в рулоні S 307 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні S 501 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні S 303 Classik шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 14 штук;

- плівка в рулоні L 317 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні M 303 шириною 2,2 м., довжиною 100 м. у кількості 31 штук;

- плівка в рулоні L 561 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 11 штук;

- плівка в рулоні L 307 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 7 штук;

- плівка в рулоні L 414 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні L 624 шириною 3 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні L 625 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штуки;

- плівка в рулоні L 114 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні М 400 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні S 507 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 4,6 м., довжиною 100 м. у кількості 18 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 3 м., довжиною 100 м. у кількості 72 штук;

- плівка в рулоні L 555 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні М 303 Classik шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 10 штук;

- плівка в рулоні L 347 шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 10 штук;

- плівка в рулоні L 511 шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні L 571 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 1,5 м., довжиною 100 м. у кількості 95 штук;

- плівка в рулоні С 225 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штук;

- плівка в рулоні L 571 шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 5 штук;

- плівка в рулоні L 707 шириною 2,2 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штук;

- плівка в рулоні ST95 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні L 466 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні S 507 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штук;

- плівка в рулоні L 402 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 5 штук;

- плівка в рулоні C 466 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні C 347 шириною 2,2 м., довжиною 100 м. у кількості 5 штук;

- плівка в рулоні L 314 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні L 664 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні L 235 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні L 233 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні S 507 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 8 штук;

- плівка в рулоні S 303 Classik шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 49 штук;

- плівка в рулоні L 666 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штук;

- плівка в рулоні L 311 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 8 штук;

- плівка в рулоні L 624 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штук;

- плівка в рулоні L 404 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 16 штук;

- плівка в рулоні MT 501 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 24 штук;

- плівка в рулоні L 114 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 8 штук;

- плівка в рулоні L 400 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 15 штук;

- плівка в рулоні M 319 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні L 628 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні М 317 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 13 штук;

- плівка в рулоні L 632 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні М 521 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 13 штук;

- плівка в рулоні МТ 501 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 26 штук;

- плівка в рулоні L 412 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 8 штук;

- плівка в рулоні S 303 Classik шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 49 штук;

- плівка в рулоні M 311 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 20 штук;

- плівка в рулоні L 501 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 31 штук;

- плівка в рулоні S 303 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 64 штук;

- плівка в рулоні S 225 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 20 штук;

- плівка в рулоні L 511 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 7 штук;

- плівка в рулоні G 571 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 7 штук;

- плівка в рулоні S 501 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 32 штук;

- плівка в рулоні L 717 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні L 303 Classik шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні M 511 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 5 штук;

- плівка в рулоні L 114 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні L 307 шириною 3 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні L 104 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 9 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 8 штук;

- плівка в рулоні L 110 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні L 525 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 7 штук;

- плівка в рулоні L 507 шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 10 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 57 штук;

- плівка в рулоні L 501 шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 33 штук;

- плівка в рулоні M 303 Classic шириною 3,6 м., довжиною 100 м. у кількості 44 штук;

- плівка в рулоні MT 303 (010) шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 13 штук;

- плівка в рулоні A 004 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні MT 901 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні MT 363 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні MT 903 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні M 303 Classic шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 17штук;

- плівка в рулоні L 400 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні L 551 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 17 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 1,2 м., довжиною 100 м. у кількості 44 штук;

- плівка в рулоні M 303 Classic шириною 2,8 м., довжиною 100 м. у кількості 13 штук;

- плівка в рулоні L 652 шириною 1,2 м., довжиною 100 м. у кількості 12 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 1,7 м., довжиною 100 м. у кількості 14 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 1 м., довжиною 100 м. у кількості 61 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 1,6 м., довжиною 100 м. у кількості 28 штук;

- плівка в рулоні S 501 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 14 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 1,1 м., довжиною 100 м. у кількості 10 штук;

- плівка в рулоні M 313 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 2,5 м., довжиною 100 м. у кількості 27 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 2,5 м., довжиною 100 м. у кількості 48 штук;

- плівка в рулоні L 114 шириною 2,4 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні G 511 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні L 507 шириною 2,4 м., довжиною 100 м. у кількості 27 штук;

- плівка в рулоні L 652 шириною 4 м., довжиною 100 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні L 404 шириною 2,4 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штук;

- плівка в рулоні L 363 шириною 2,4 м., довжиною 100 м. у кількості 53 штук;

- плівка в рулоні L 511 шириною 2,4 м., довжиною 100 м. у кількості 13 штук;

- плівка в рулоні L 608 шириною 2,4 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штук;

- плівка в рулоні L 501 шириною 2,4 м., довжиною 100 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні L 100 шириною 2,4 м., довжиною 100 м. у кількості 1 штук;

- плівка в рулоні S 303 шириною 2,4 м., довжиною 100 м. у кількості 9 штук;

- плівка в рулоні M 305 шириною 2,4 м., довжиною 100 м. у кількості 58 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 2,4 м., довжиною 100 м. у кількості 41 штук;

- плівка в рулоні S 305 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 40 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 2,4 м., довжиною 100 м. у кількості 34 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 18 штук;

- плівка в рулоні L 511 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 5 штук;

- плівка в рулоні S 303 шириною 2,6 м., довжиною 100 м. у кількості 10 штук;

- плівка в рулоні M 305 шириною 2 м., довжиною 100 м. у кількості 53 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 2 м., довжиною 100 м. у кількості 51 штук;

- плівка в рулоні L 106 шириною 2 м., довжиною 100 м. у кількості 10 штук;

- плівка в рулоні L 652 шириною 2 м., довжиною 100 м. у кількості 9 штук;

- плівка в рулоні L 501 шириною 2 м., довжиною 100 м. у кількості 40 штук;

- плівка в рулоні L 120 шириною 2 м., довжиною 100 м. у кількості 8 штук;

- плівка в рулоні L 114 шириною 2 м., довжиною 100 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 2 м., довжиною 100 м. у кількості 53 штук;

- плівка в рулоні L 507 шириною 2 м., довжиною 100 м. у кількості 26 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 2,1 м., довжиною 100 м. у кількості 11 штук;

- плівка в рулоні L 608 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 7 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 1,8 м., довжиною 100 м. у кількості 14 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 4,4 м., довжиною 100 м. у кількості 36 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 4,5 м., довжиною 100 м. у кількості 20 штук;

- плівка в рулоні L 6663 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні G 225 шириною 3,2 м., довжиною 60 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні L 160 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 12 штук;

- плівка в рулоні MT 303 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 55 штук;

- плівка в рулоні L 227 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні L 225 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 25 штук;

- плівка в рулоні L 110 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 14 штук;

- плівка в рулоні L 229 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 5 штук;

- плівка в рулоні L 231 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 10 штук;

- плівка в рулоні L 333 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 12 штук;

- плівка в рулоні N 519 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 7 штук;

- плівка в рулоні L 317 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 9 штук;

- плівка в рулоні L 309 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 7 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 18 штук;

- плівка в рулоні S 114 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 13 штук;

- плівка в рулоні S 347 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 14 штук;

- плівка в рулоні MT 501 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні MT 303 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 15 штук;

- плівка в рулоні MT 511 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 7 штук;

- плівка в рулоні MT PL 501 шириною 3,2 м., довжиною 70 м. у кількості 17 штук;

- плівка в рулоні A 004 шириною 3,2 м., довжиною 70 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні MT PL 317 шириною 3,2 м., довжиною 60 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні MT 902 шириною 3,2 м., довжиною 60 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні MT шириною 3,2 м., довжиною 60 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні S 404 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 8 штук;

- плівка в рулоні M 317 шириною 3,2 м., довжиною 70 м. у кількості 13 штук;

- плівка в рулоні MT 507 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 4 штук;

- плівка в рулоні MT 303 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 24 штук;

- плівка в рулоні MT 900 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 2 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 4,3 м., довжиною 100 м. у кількості 32 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 44 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 3,5 м., довжиною 100 м. у кількості 13 штук;

- плівка в рулоні L 156 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 17 штук;

- плівка в рулоні L 201 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 11 штук;

- плівка в рулоні M 365 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 6 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 66 штук;

- плівка в рулоні M 501 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 20 штук;

- плівка в рулоні L 555 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 10 штук;

- плівка в рулоні L 571 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 31 штук;

- плівка в рулоні L 120 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 29 штук;

- плівка в рулоні L 305 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 19 штук;

- плівка в рулоні MTPL 303 шириною 3,2 м., довжиною 70 м. у кількості 5 штук;

- плівка в рулоні L 347 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 37 штук;

- плівка в рулоні MTPL 511 шириною 3,2 м., довжиною 100 м. у кількості 14 штук;

- плівка в рулоні S 303 шириною 5 м., довжиною 100 м. у кількості 27 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 3,1 м., довжиною 100 м. у кількості 25 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 2,4 м., довжиною 100 м. у кількості 107 штук;

- плівка в рулоні S 507 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 8 штук;

- плівка в рулоні M 511 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 19 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 103 штук;

- плівка в рулоні S 501 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 16 штук;

- плівка в рулоні S 303 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 88 штук;

- плівка в рулоні L 404 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 3 штук;

- плівка в рулоні L 303 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 101 штук;

- плівка в рулоні L 501 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 57 штук;

- плівка в рулоні M 303 шириною 2,7 м., довжиною 100 м. у кількості 43 штук;

Зобов`язати слідчого,який входитьдо складуслідчої групиу кримінальномупровадженні №32020220000000048від 26.06.2020р.,негайно повернутивласникаммайна тимчасововилучене 15.04.2021 в ході проведення обшуку майно за адресою: АДРЕСА_1 , а саме:

- грошові кошти в національній валюті купюрами номіналом 100 гривень у кількості 5 штук, номіналом 500 гривень - 623 штуки, номіналом 200 гривень- 17 штук, номіналом 100 гривень- 3 штуки, номіналом 50 гривень- 19 штук, номіналом 20 гривень-6 штук, номіналом 10 гривень- 2 штуки, номіналом 5гривень- 2 штуки, номіналом 1 гривня 3 штуки на загальну суму 321303 гривні;

- грошові кошти в іноземній валюті номіналом 100 доларів США в кількості 10 штук на загальну суму 1000 доларів США: серії АВ 46884621R,KB 13551834N, AB 84691458 J, HF 72409965A, HD 64073704A, HL 95920011F, FH 43377837A, KF 48419647C, DB 90677562B, HD 51199048 B.;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_53 ;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_54 ;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_55 ;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_56 ;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_57 ;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_58 ;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_59 ;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_60 ;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_61 ;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_62 ;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_63 ;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_64 ;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_65 ;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_66 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_2 на ім`я ОСОБА_67 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_3 на ім`я ОСОБА_68 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_4 на ім`я ОСОБА_69 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_5 на ім`я ОСОБА_18 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_6 на ім`я ОСОБА_20 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_7 на ім`я ОСОБА_70 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_8 на ім`я ОСОБА_71 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_9 на ім`я ОСОБА_72 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_10 на ім`я ОСОБА_73 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_11 на ім`я ОСОБА_74 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_12 на ім`я ОСОБА_75 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_13 на ім`я ОСОБА_76 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_14 на ім`я ОСОБА_77 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_15 на ім`я ОСОБА_78 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_16 на ім`я ОСОБА_79 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_17 на ім`я ОСОБА_20 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_18 на ім`я ОСОБА_80 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_19 на ім`я ОСОБА_28 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_20 на ім`я ОСОБА_71 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_21 на ім`я ОСОБА_67 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_22 на ім`я ОСОБА_81 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_23 на ім`я ОСОБА_82 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_24 на ім`я ОСОБА_19 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_25 на ім`я ОСОБА_83 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_26 на ім`я дружини ОСОБА_84 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_27 на ім`я ОСОБА_85 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_28 на ім`я ОСОБА_19 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_29 на ім`я ОСОБА_86 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_30 на ім`я ОСОБА_72 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_31 на ім`я ОСОБА_87 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_32 на ім`я ОСОБА_88 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_33 на ім`я ОСОБА_89 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_34 на ім`я ОСОБА_90 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_35 на ім`я ОСОБА_91 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_36 на ім`я ОСОБА_92 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_37 на ім`я ОСОБА_93 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_38 на ім`я ОСОБА_17 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_39 на ім`я ОСОБА_94 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_40 на ім`я ОСОБА_76 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_41 на ім`я ОСОБА_92 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_42 на ім`я ОСОБА_95 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_43 на ім`я ОСОБА_96 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_44 на ім`я ОСОБА_85 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_45 на ім`я ОСОБА_97 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_46 на ім`я ОСОБА_20 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_47 на ім`я ОСОБА_28 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_48 на ім`я ОСОБА_19 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_49 на ім`я ОСОБА_78 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_50 на ім`я ОСОБА_98 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_51 на ім`я ОСОБА_18 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_52 на ім`я ОСОБА_91 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_53 на ім`я дружини ОСОБА_78 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_54 на ім`я ОСОБА_90 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_55 на ім`я ОСОБА_99 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_56 на ім`я ОСОБА_67 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_57 з позначкою « ОСОБА_100 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_58 на ім`я ОСОБА_74 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_59 на ім`я ОСОБА_101 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_60 на ім`я ОСОБА_102 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_61 на ім`я ОСОБА_103 ;

-банківська картка ПриватБанк НОМЕР_62 на ім`я ОСОБА_93 ;

-банківські картки ПриватБанк без надписів № НОМЕР_63 , № НОМЕР_64 , № НОМЕР_65 , № НОМЕР_66 ;

-банківські картки ПриватБанк ФОП ОСОБА_104 № НОМЕР_67 , № НОМЕР_68 , № НОМЕР_69 , № НОМЕР_70 , № НОМЕР_71 , № НОМЕР_72 , № НОМЕР_73 ;

- договір купівлі-продажунежитлових приміщень,розташованих заадресою: АДРЕСА_2 від 10серпня 2006року,Наказ проприпинення трудовогодоговору з ОСОБА_7 від 14.06.2019року,наказ прозатвердження штатногорозкладу підприємства«Лабель»,відомості нсписання коштівдля поповненнякарткового рахунку,табель облікувикористаного робочогочасу,розрахункові листиза період2018-2019рр.,які містятьсяв папціжовтого кольоруз написом«Лабель» на105аркушах;

- платіжні відомості на виплату заробітної плати працівникам ТОВ «Візон Декор» з період 2018-2020 рр., розрахункові листи за 2018-2019 рр., Накази про прийняття на роботу та копії документів (паспорт, ідентифікаційний код) працівників, які містяться в папці чорного кольору з написом «Зароботная плата сотрудники ООО «Визон Декор» на 194 аркушах;

- акти здачі-прийому робіт між компанією Stellman в особі ФОП ОСОБА_95 ( НОМЕР_1 ) з замовниками про прийняття робіт, прибуткові касові ордери за 2021 рік на 357 арк., виписки по рахункам ФОП ОСОБА_16 , ФОП ОСОБА_22 , ФОП ОСОБА_14 , ФОП ОСОБА_8 , ФОП ОСОБА_36 , ФОП ОСОБА_27 ,ФОП ОСОБА_17 , ПОГ «ХУВП №4 УТОС», ТОВ «Візон Декор», ФОП ОСОБА_27 , ФОП ОСОБА_20 , ФОП ОСОБА_43 , ФОП ОСОБА_31 , ФОП ОСОБА_15 , ФОП ОСОБА_24 , ФОП ОСОБА_32 ,ФОП ОСОБА_105 , ФОП ОСОБА_23 , ФОП ОСОБА_106 , ФОП ОСОБА_25 , ФОП ОСОБА_29 , ФОП ОСОБА_34 , ФОП ОСОБА_35 ,ФОП ОСОБА_33 , ФОП ОСОБА_21 на 88 арк., які знаходяться в папці червоного кольору з написом «ЗВС Стельман 2021», всього на 445 арк.;

-заявки на виділення коштів по підприємству «Стельман» за період часу з 11.01.2021 по 07.04.2021, в яких відображена інформація про осіб, яким виділяються кошти на господарські потреби, на 88 аркушах, які знаходяться в полімерній папці помаранчевого кольору;

- заявки на виділення коштів по підприємству ТОВ «Лабель» за період часу з 13.01.2021 по 05.04.2021 на 481 аркушах, в яких відображена інформація про осіб, яким виділяються кошти від імені ТОВ «Лабель» на господарські потреби, які знаходяться в папці червоного кольору з написом «ЗВС 2021»;

- виписки з рахунків без зазначення номеру рахунку, виписка по рахунку ФОП ОСОБА_36 , ОСОБА_47 , ОСОБА_23 , ОСОБА_35 , ОСОБА_22 , ОСОБА_21 , ОСОБА_8 , ОСОБА_31 , ОСОБА_43 , ТОВ «Візон Декор», ФОП ОСОБА_42 , ОСОБА_7 , ОСОБА_34 , ОСОБА_29 , ОСОБА_30 , ОСОБА_33 , ОСОБА_32 , ОСОБА_14 , ОСОБА_38 , ОСОБА_46 , ОСОБА_27 , ОСОБА_15 , ОСОБА_21 , ОСОБА_7 , ОСОБА_25 , ОСОБА_45 , які містяться в пакеті білого кольору з написом «Take it.ua гипермаркет одеждаобувь, брендовая одежда» на 440 аркушах;

-проекти актів здачі-прийняття робіт від замовника ТОВ «Лабель», та виконавця ФОП ОСОБА_107 , банківські квитанції на отримання готівки, фіскальні чеки на пальне, експрес накладні на вантаж, декларації на отримання вантажу, чеки на оплату муніципальної парковки, проект звіту о рухах готівкових коштів, які містяться у папці красного кольору з написом «Отчеты 2019» на 607 арк.;

-проекти затвердженої схеми мотивування менеджерів відділу продажу по продукту EurokraabSlott; чорнові записи за період 2020-2021 роки які містять прізвище, суму та підпис, проект відомостей працівників відділу продажу, заяви на виділення коштів, які містяться у папці рожевого кольору з написом «ЗП» на 697 аркушах;

- проекти виписів з банківських рахунків підприємців та підприємств: ФОП ОСОБА_108 , ФОП ОСОБА_27 , ФОП ОСОБА_30 , ФОП ОСОБА_29 , ФОП ОСОБА_31 , ФОП ОСОБА_8 , ФОП ОСОБА_35 , ФОП ОСОБА_16 , ФОП ОСОБА_42 , ФОП ОСОБА_22 , ФОП ОСОБА_43 , ФОП ОСОБА_47 , ФОП ОСОБА_21 , ФОП ОСОБА_15 , ФОП ОСОБА_32 , ФОП ОСОБА_33 , ФОП ОСОБА_23 , ФОП ОСОБА_34 , ОСОБА_24 , ФОП ОСОБА_14 , ПОГ ХУВП №4 УТОС, ТОВ «Візон Декор», які містяться у папці рожевого кольору з білою стрічкою на 280 аркушах;

- проекти виписки з банківських рахунків підприємців та підприємств: ФОП ОСОБА_38 , ФОП ОСОБА_16 , ФОП ОСОБА_8 , ФОП ОСОБА_27 , ФОП ОСОБА_46 , ФОП ОСОБА_25 , ФОП ОСОБА_35 , ФОП ОСОБА_43 , ФОП ОСОБА_34 , ФОП ОСОБА_22 , ФОП ОСОБА_45 , ФОП ОСОБА_36 , ФОП ОСОБА_15 , ФОП ОСОБА_46 , ФОП ОСОБА_21 , ФОП ОСОБА_47 , ФОП ОСОБА_35 , ФОП ОСОБА_14 , ТОВ «Візон Декор», ФОП ОСОБА_31 , які знаходились у пакеті білого кольору з написом «Labell натяжные потолки», на 296 аркушах;

-проекти виписки з банківських рахунків підприємців та підприємств: ФОП ОСОБА_16 , ФОП ОСОБА_38 , ФОП ОСОБА_27 , ФОП ОСОБА_34 , ФОП ОСОБА_43 , ФОП ОСОБА_35 , ., ФОП ОСОБА_47 , ФОП ОСОБА_25 , ФОП ОСОБА_22 , ФОП ОСОБА_46 , ФОП ОСОБА_8 , ФОП ОСОБА_32 , ПОГ ХУВП №4 УТОС, ФОП ОСОБА_36 , які знаходяться в пакеті біло-блакитного кольору з написом «iLounge» на 71 арк.;

- первинні документи ТОВ «Візон Декор» по взаємовідносинам з ТОВ «Кратос-2» та чорнові записи, які знаходяться в папці фіолетового кольору без напису, всього на 24-х аркушах;

- копія рахунка-фактури №1 від 02.03.2021 р. від ФОП ОСОБА_109 на ім`я ФОП ОСОБА_110 , яка міститься у файл-накопичувачу фіолетового кольору в якій на 1 аркуші;

- митна декларація (форма МД-2) ТОВ «Технопластик» та копії документів до неї з підписом та печаткою ФОП ОСОБА_111 , найменування ТМЦ, що імпортуються з м. Мінськ, які містяться в файлонакопичувачу фіолетового кольору на 16 арк.;

-відомості щодо найменування, цін на плівки за період 29.10.2019-14.04.2021р, які містяться у папці синього кольору без надпису на 126 арк.;

- рахунки на оплату на адресу ТОВ «Візон Декор» від ТОВ «Полмарк», інвойси, видаткові накладні, товарно-транспортні накладні, акти надання послуг на адресу ТОВ «Візон Декор», податкові накладні, які містяться в папці рожевого кольору з написом «Приходные накладные ООО «Визон Декор» на 358 аркушах;

- бланки технолога для бухгалтерії, бланки «Зарплатный лист за___2020 года», акти здачі-приймання робіт, відомість по виплаті заробітної плати за липень 2020 року, виписка по рахунку ФОП ОСОБА_46 за період 01.01.2019 о 05.05.2020 р., видаткові накладні на адресу ТОВ «Візон Декор» з печатками, копії чеків, які містяться в файлонакопичувачу фіолетового кольору з написом « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 117 арк.;

- виписки по рахункам ФОП ОСОБА_112 , ФОП ОСОБА_27 , ФОП ОСОБА_16 ,ФОП ОСОБА_8 ,ФОП ОСОБА_47 ,ФОП ОСОБА_43 , ФОП ОСОБА_113 , ФОП ОСОБА_25 , ФОП ОСОБА_32 ,ФОП ОСОБА_22 , ФОП ОСОБА_35 , які містяться в папці синього кольору з написом «Январь 2020» на 99 аркушах;

- анкети співробітників ОСОБА_114 , ОСОБА_46 , ОСОБА_42 , ОСОБА_115 , ОСОБА_116 , ОСОБА_117 , ОСОБА_35 , ОСОБА_47 , ОСОБА_118 , ОСОБА_32 , ОСОБА_53 , ОСОБА_119 , реєстраційні документи ТОВ «ЯР ДЕКО», ТОВ «Візон Декор», довіреності, які знаходяться в папках чорного кольору, всього на 197 аркушах.

-документи ФОП ОСОБА_120 , які розміщені в папці з написом ФОП ОСОБА_121 на 215 арк.;

- виписки по рахункам ФОП ОСОБА_27 , ФОП Смородської, ФОП ОСОБА_33 , ФОП ОСОБА_14 , ФОП ОСОБА_28 , ТОВ «Візон Декор», ФОП ОСОБА_46 , ФОП ОСОБА_21 , ФОП ОСОБА_35 , ФОП ОСОБА_106 , ФОП ОСОБА_15 , ФОП ОСОБА_122 , ФОП ОСОБА_24 , ФОП ОСОБА_78 , ФОП ОСОБА_31 , ФОП ОСОБА_22 ,ФОП ОСОБА_23 ,ФОП ОСОБА_33 ФОП ОСОБА_32 , ФОП ОСОБА_25 ,ФОП ОСОБА_47 , ФОП ОСОБА_34 , ФОП ОСОБА_36 за 2020 рік всього на 237 аркушах, які знаходяться в папці червоного кольору;

- виписки по рахункам ФОП ОСОБА_27 , ФОП Смородської, ФОП ОСОБА_17 , ФОП ОСОБА_112 , ФОП ОСОБА_28 , ТОВ «Візон Декор», ФОП ОСОБА_36 ,ФОП ОСОБА_46 , ФОП ОСОБА_21 , ФОП ОСОБА_35 , ФОП ОСОБА_34 , ФОП ОСОБА_123 , ФОП ОСОБА_15 , ФОП ОСОБА_122 , ФОП ОСОБА_24 , ФОП ОСОБА_78 , ФОП ОСОБА_31 , ФОП ОСОБА_22 ,ФОП ОСОБА_23 ,ФОП ОСОБА_33 ФОП ОСОБА_32 , ФОП ОСОБА_25 ,ФОП ОСОБА_47 , ФОП ОСОБА_124 , ФОП ОСОБА_34 , всього на 266 аркушах, які знаходяться в папці рожевого кольору;

- накладні на ім`я ОСОБА_23 , фіскальні чеки, товарно транспортні накладні «Укрпошти», акти виконаних робіт, звіт про готівкових коштів ОСОБА_125 за листопад 2019 року, виписка за рахунками ФОП ОСОБА_14 , ФОП ОСОБА_43 за 2017-2018 роки, договір поставки №1009-1 з ФОП ОСОБА_46 , видаткові накладні, які містяться в папці чорного кольору з написом «Деньги» на 268 арк.;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_126 1 шт.;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_27 1 шт.;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_127 1 шт.;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_128 1 шт.;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_129 1 шт.;

- пакунок з написом ОСОБА_130 в якому знаходиться картка ПриватБанк НОМЕР_74 ;

- трудова книжка на ім`я ОСОБА_131 1 шт.;

-копії виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб: ФОП ОСОБА_14 , ОСОБА_29 , ОСОБА_8 ; завірена копія довіреності представляти інтереси в усіх необхідних установах від ОСОБА_14 на ОСОБА_29 ; договір про надання послуг із ведення бухгалтерського обліку від ФОП ОСОБА_14 на ФОП ОСОБА_29 ; витяг з реєстру платників єдиного податку ФОП ОСОБА_14 ; копія паспорту на ім`я ОСОБА_14 , ОСОБА_8 ; цивільно-правовий договір про надання послуг від ОСОБА_14 у відношенні ТОВ «Термінал послуг»; зразки відтисків з печаток ТОВ «Лабель», та ФОП ОСОБА_36 , які містяться в файлонакопичувачу чорного кольору з білою стрічкою і написом « ОСОБА_132 » на 23 арк.;

- інформація про співробітників оформлених за договором, співробітників з трудовою книжкою, Наказ про призначення працівників ТОВ Чартер Сервіс», заяви про призначення у ТОВ «Чартер Сервіс», копії паспорта ОСОБА_133 , ОСОБА_131 , ОСОБА_134 , ОСОБА_129 , ОСОБА_135 , ОСОБА_136 , копія ІД карти ОСОБА_137 , ОСОБА_138 , ОСОБА_139 , які містяться в папці чорного кольору з написом «ТОВ «Візон Декор» ТОВ «Візон Декор»»на 49 арк.;

-виписки по рахункам ФОП ОСОБА_23 , ФОП ОСОБА_16 , ФОП ОСОБА_8 , ФОП ОСОБА_32 , ФОП ОСОБА_27 , ОСОБА_30 , ФОП ОСОБА_31 , ФОП ОСОБА_43 , ФОП ОСОБА_45 , ФОП ОСОБА_24 , ОСОБА_29 , ОСОБА_35 , ФОП ОСОБА_47 , ОСОБА_34 , ОСОБА_140 ФОП ОСОБА_33 , ФОП ОСОБА_46 ,ФОП ОСОБА_30 , записи операцій з датою, сумою та написом на листі « ІНФОРМАЦІЯ_2 » та « ІНФОРМАЦІЯ_3 », « ОСОБА_141 », які містяться в папці жовтого кольору без надпису на 247 арк.;

-банківські виписки, та записи ФОП, які знаходяться в папці фіолетового кольору без надпису на 309 арк.;

печатки :

-ФОП ОСОБА_142 № НОМЕР_75 ;

-ФОП ОСОБА_8 № НОМЕР_76 ;

-ФОП ОСОБА_143 № НОМЕР_77 ;

-ТОВ «ЯРДЕКО» № 43387352;

-ФОП ОСОБА_144 № НОМЕР_78 ;

-ТОВ «Візон Декор» код 42271753;

- звіт про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю за 2020 рік на 1 арк.;

- список працюючих інвалідів ПОГ «ХУВП №4 УТОС» у 2020 році на 5 арк.;

- чорновий запис зі списком працівників станом на 15.04.2020 на 1 арк.;

- книга обліку руху трудових книжок і вкладишів до них на 22 арк.;

- накази ПОГ «ХУВП № 4 УТОС за 2020 рік, які знаходяться у папці з написом «Справи особовий склад 2020» на 93 акр.

- печатка підприємства «Підприємство об`єднання громадян «Харківське учбово-виробниче підприємство №4 Українського товариства сліпих» (код 32030449) у к-ті 2 печатки;

- печатка ТОВ «Промстанінвест» (код 32437353) у кількості 2 печатка;

- ТОВ «Електросвітло» (код 05518807) у кількості 2 печатки.

- рулони плівки для натяжної стелі, а саме розпочаті:

-G 225 3,2 м 001000910 1шт.;

-G 100 3,2 м 001000886 - 1 шт.;

-М 114 3,2 м 001001189 1 шт.;

-G 347 3,2 м 001000862 1 шт.;

-N 520 (ST90) 3,2 м 0010014 1шт.;

-G 478 3,2м 001000897 1 шт.;

-G 652 3,2м 001000895 - 1 шт.;

-G 501 3,2м 001000989 - 1 шт.;

-М 313 3,2м 001000766 - 1 шт.;

-М 305 3,2м 001002437 - 1 шт.;

-М 309 3,2м 001002374 - 1 шт.;

-G 511 3,2м 001000898 - 1 шт.;

-М 311 3,2м 001002348 - 1 шт.;

-М 902 (011) 3,2м 0010015- 1 шт.;

-G 303 3,2м 001000879 1шт.;

-М 319 3,2м 001000789 1шт.;

-G 571 3,2м 001000990 - 1шт.;

-б/н 1 шт.;

-G 180 3,2 м 001000923 1 шт.;

-б/н 1 шт.;

-S 3, 001001973 1 шт.;

-MT 303 (008) ,2 м 0010010 1 шт.;

-MT 901 (010) 3,2 м 0010023 1 шт.;

-А011 Black/white 3,2м. 00 1 шт.;

-L 739 3.2 м 001000547 1шт.;

-А007 (018) Дерево 3,2 м 0 1 шт.;

-N 511 (ST 92) 3.2м. 0010012 1шт.;

-В903 3,2 м 001000933 1 шт.;

-А004 (311) Мрамор 3,2 м - 1 шт.;

-А003 (303) Нить 3,2 м 001- 1шт.;

-М400 3,2м 001000578- 1шт.;

-N 570 (ST80) 3.2 м 0010011 - 1шт.;

-М317 3,2 001002375 - 1шт.;

-ОТ1 3,2м 001000745 - 1шт.;

-МТ 900 (012) 3,2м 0010026- 1шт.;

-ОТ2 3,2м 001001062- 1шт.;

-А006 (TY-004) Мрамор- 1шт.;

-MT PL 511 (019)3,2м 0010- 1шт.;

-L205 3,2м 001002657- 1шт.;

-S404 3.2м 001001088- 1шт.;

-М319 3.2 м 001000789- 1шт.;

-М114 3,2м 001001189- 1шт.;

-G 402 3,2м 001000845- 1шт.;

-М511 3,2м 001000570- 1шт.;

-МТ 903 (011) 3,2 м 0010021- 1шт.;

-S 225 3,2м 00100108- 1шт.;

-А008 (018) Дерево 3,2 м 0- 1шт.;

-MT PL 511 (012)3,2м 0010- 1шт.;

-М406 3,2м 001002029- 1шт.;

-М604 3,2 001002438 - 1шт.;

-G229 3,2м 001000987- 1шт.;

-МТ 303 (008) 3,2м 0010010- 1шт.;

-А005 (114) Мрамор 3,2м- 1шт.;

-N322 (ST95) 3,2м 0010019- 1шт.;

-МТ 501 (007) 3,2м 0010015- 1шт.;

-М402 3,2м 001001191- 1шт.;

-М652 3,2м 001001193- 1шт.;

-L 442 1,8м 00000259- 1шт.;

-L102 1,8м 001000410- 1шт.;

-L 184 1,8м 001000405- 1шт.;

-L604 1,8 м 000000336- 1шт.;

-L229 1,8м 000000280- 1шт.;

-L184 1,8м 001000405- 1шт.;

-М 717 2,0м 001000416 1 шт.;

-L515 1.8 м 001000408 1 шт.;

-L120 2,0 м 001002481 1 шт.;

-L416 1,8м 001000333 1 шт.;

-L233 1,8м 000000275 - 1шт.;

-L 733 1,8м 000000269- 1шт.;

-L753 1,8м 001000390 - 1шт.;

-L120 2,0м 001002481 - 1шт.;

-М114 2,0м 00100415- 1шт.;

-L104 1,8м 000000316 - 1шт.;

-L120 2,0м 001002481- 1шт.;

-S 717 2,0м 001000343 - 1шт.;

-L 602 1,8м 001000628 1 шт.;

-L 666 1,8м 000000326 1 шт.;

-М114 2,0 001000415 1 шт.;

-S229 2,0м 001000344 1 шт.;

-В532-Б 1,8м 001001132 1 шт.;

-S402 2,0м 001000342 1 шт.;

-L 707 1,8м 000000273 1 шт.;

-L201 1,8м 001000326 1 шт.;

-L721 1,8м 001000624 1 шт.;

-L624 1,8м 001000336 1 шт.;

-L519 1,8м 001000297 1 шт.;

-L444 1,8м 001000409 1 шт.;

-М402 2,0м 001000417 1 шт.;

-Б/н 1 шт.;

-Б-н 1 шт.;

-L664 3,2м 001000515 1 шт.;

-L 721 3,2м 001000462 1 шт.;

-L 303 3,2 м 0010014 1 шт.;

-L753 3,2м 001000661 1 шт.;

-МТ 501 (019) 3,2м 0010017 1 шт.;

-МТ 501 (013) (кожа) 3,2м 0 1 шт.;

-L424 3,2м 00100484 1 шт.;

-L100 3,2м 001000430 1 шт.;

-А001 Капли 3,2м 00100 1 шт.;

-L624 3,2м 001000713 1 шт.;

-L707 3,2м 001000585 1 шт.;

-L233 3,2м 001000580 1 шт.;

-L201 3,2м 00100044 1 шт.;

-В906 3,2м 001000936 1 шт.;

-MT PL 303 (012) 3,2м 0010 1 шт.;

-L573 3,2 001000493 1 шт.;

-L311 3,2м 001000552 1 шт.;

-L156 3,2м 001000258 1 шт.;

-А002 Облака 3,2м 00100 1 шт.;

-В 905 3.2м 001000935 1 шт.;

-S 1103,2 м 001001974 1 шт.;

-MT PL 305 (019) (ST96) 3,2 м 1 шт.;

-МТ 901 (017) (листья) 3,2м 1 шт.;

-MT PL 501 (019) (ST98) 3,2м 1 шт.;

-L717 3,2м 001000581 1 шт.;

-L162 3,2м 001000619 1 шт.;

-L309 3,2м 001000874 1 шт.;

-L100 2,7м 001000530 1 шт.;

-G 462 3,2м 001000894 1 шт.;

-МТ 507 (007) 3,2м 0010017 1 шт.;

-S114 3,2м 001001082 1 шт.;

-L303 (classic) 2,8м 00100 1 шт.;

-L104 3,2м 001000534 1 шт.;

-L303 (classic) 2,6м 00100 1 шт.;

-L100 2,4м. 001001322 1 шт.;

-L311 2,7м 001000824 1 шт.;

-L442 3,2м 001000485 1 шт.;

-L303 2,4 001001080 1 шт.;

-М501 3,0м 001002669 1 шт.;

-М501 3,2м 001000472 1 шт.;

-L184 3,2м 001002028 1 шт.;

-L 303 3,2м 000000453 1 шт.;

-МТ 303 (013) (кожа) 3,2м 0 1 шт.;

-L 303 2,7м 001000264 1 шт.;

-М110 3,2м 001001887 1 шт.;

-S 511 2,7м 001000858 1 шт.;

-М347 3,2м 001000655 1 шт.;

-L632 3,2м 001000718 1 шт.;

-S110 3,2м 001001974 1 шт.;

-MT PL 303 (011) 3,2м 0010 1 шт.;

-Б/н 1 шт.;

-Б/н 1 шт.;

-МТ 900 (019) 3,2м 0010026 1 шт.;

-L733 3,2м 001000828 1 шт.;

-МТ901 (020) 3,2м 0010021 1 шт.;

-L303 (classic) 2,7м 00100 1 шт.;

-S501 3,2м 001000607 1 шт.;

-МТ 347 (019) 3,2м 0010019 1 шт.;

-L309 3,2м 001000874 1 шт.;

-L333 3,2м 001000663 1 шт.;

-L184 3,2м 001002028 1 шт.;

-МТ 901 (020) 3,2м 0010021 1 шт.;

-А005 (114) Мрамор 3,2м 1 шт.;

-L 162 3,2м 001000619 1 шт.;

-М303 3,6м 001001119 1 шт.;

-М303 4,0м 001000503 1 шт.;

-S 303 (classic) 3,6м 00100 1 шт.;

-М501 3,6м 001002354 1 шт.;

-L307 3,6м 001001251 1 шт.;

-МТ 303 (007) 3,6м 0010023 1 шт.;

-S303 3,6м 001001087 1 шт.;

-S501 4,0м 001001558 1 шт.;

-М501 5,0м 001000723 1 шт.;

-L462 5,0м 001001113 1 шт.;

-L652 4,0м 001000706 1 шт.;

-L100 5,0м 001002238 1 шт.;

-L319 4,0м 001001019 1 шт.;

-L400 5,0м 001000684 1 шт.;

-L317 5,0м 001002263 1 шт.;

-ОТ1 5,0м 001001196 1 шт.;

-L525 5,0м 001001426 1 шт.;

-L303 4,5м 001001221 1 шт.;

-М 303 4,6м 001002501 1 шт.;

-М303 4,8м 001000618 1 шт.;

-L347 5,0м 00000738 1 шт.;

-L406 5,0м 001000704 1 шт.;

-М303 4,4м 001002500 1 шт.;

-L110 5,0м 00100779 1 шт.;

-L404 5,0м 001000729 1 шт.;

-М303 5,0м 001000500 1 шт.;

-L 707 4,0м 001000930 1 шт.;

-L555 4,0м 001001011 1 шт.;

-L608 3,6м 001002353 1 шт.;

-L110 4,0м 001002435 1 шт.;

-L571 4,0м 001000685 1 шт.;

-L525 4,0м 001002067 1 шт.;

-L104 4,0м 001000796 1 шт.;

-L317 4,0м 001002586 1 шт.;

-L501 4,0м 001000680 1 шт.;

-L303 (classic) 4,0м 0100 1 шт.;

-L604 4,0м 001000871 1 шт.;

-L225 4,0м 001000793 1 шт.;

-L311 4,0м 001002436 1 шт.;

-L303 3,6м 001001157 1 шт.;

-L608 4,0м 001000869 1 шт.;

-L478 4,0м 001001021 1 шт.;

-L577 4,0м 001000686 1 шт.;

-L507 4,0м 001000679 1 шт.;

-L347 3,6м 001001447 1 шт.;

-L201 4,0м 001000915 1 шт.;

-L462 4,0м 001001114 1 шт.;

-L571 3,6м 001002373 1 шт.;

-L 307 4,0м 001000720 1 шт.;

-L 511 3,6м 001001252 1 шт.;

-L303(classic) 3,6 м 00100 1 шт.;

-L507 3,6м 001001159 1 шт.;

-L347 4,0м 001000737 1 шт.;

-L400 4,0 001000681 1 шт.;

-L511 4,0м 001000673 1 шт.;

-L303 4,0м 001000592 1 шт.;

-L311 4,0м 001002436 1 шт.;

-L501 3,6м 001001158 1 шт.;

-МТ 901 (012) 3,2м 0010014 1 шт.;

-МТ 507 (013) (кожа) 3,2м 0 1 шт.;

-L 545 3,2м 001000497 1 шт.;

-МТ 501 (017) 3,2м 0010011 1 шт.;

-G114 3,2м 001000887 1 шт.;

-МТ 902 (019) 3,2м 0010029 1 шт.;

-L303(classic) 3,2 м 00100 1 шт.;

-МТ902 (020) (ST95) 3,2м 0 1 шт.;

-L303 (classic) 2,8м 0100 1 шт.;

-L317 3,2м 001000668 1 шт.;

-L333 3,2м 001000663 1 шт.;

-L303 (classic) 3,0м 00100 1 шт.;

-L 303 3,0м 001001589 1 шт.;

-М507 3,2м 001000569 1 шт.;

-МТ 303 (011) 3,2м 0010016 1 шт.;

-МТ 501 (012) 3,2 0010013 1 шт.;

-МТ 225 (007) 3,2м 0010019 1 шт.;

-L313 2,7м 001000656 1 шт.;

-МТ 347 (019) 3,2м 0010019 1 шт.;

-N521 (ST94) 3,2м 0010022 1 шт.;

-G733 3,2м 001000947 1 шт.;

-МТ 507 (017) 3,2м 0010010 1 шт.;

-L515 3,2м 001000496 1 шт.;

-М225 3,2м 001000719 1 шт.;

-L416 3,2м 001000513 1 шт.;

-L309 2,7м 001001587 1 шт.;

-L408 2,7 001000809 1 шт.;

-MT PL 501 (012) 3,2м 0010 1 шт.;

-М347 2,7 м 001000870 1 шт.;

-М511 2,7м 001000725 1 шт.;

-МТ 303 (019) 3,2м 0010016 1 шт.;

-L110 3,2м 001000328 1 шт.;

-М501 2,3м 001003087 1 шт.;

-L519 3,2м 001000510 1 шт.;

-S511 3,2м 001000596 1 шт.;

-MT PL 307 (012) 3,2м 0010 1 шт.;

-МТ 900 (019) 3,2м 0010026 1 шт.;

-М229 3,2 м. 001001190 шт.;

-L 313 3,2 м. 001000257 шт.;

-В 902 (ST82) м. 0010008 шт.;

-МТ 303 (007) 3,2 м. 0010016 шт.;

-МТ 303 (017) (листи) 3,2 м. 1шт.;

-МТ 501 (011) 3,2 0010017 1 шт.;

-МТ PL 303 (019) 3,2 м. 0010 1 шт.;

-L 110 2,7 м. 001000918 1шт.;

-L 303 (classic) 2,7 м. 00100 шт.;

-МТ 303 (012) 3,2 м. 0010014 шт.;

-МТ 303 (010) 3,2 м. 0010017 1 шт.;

-МТ 501 (007) 3,2 м. 0010015 1 шт.;

-М 511 3,2 001000570 1 шт.;

-S507 3,2 м. 001000597 1 шт.;

-L 444 3,2 м. 001000529 1 шт.;

-L 201 2,7 м. 001000601 1 шт.;

-S 347 3,2 м. 001002312 1 шт.;

-L 303 (classic) 2,4 м. 00100 1 шт.;

-S 501 3,2 001000607 1 шт.;

-В 902 (ST82) м. 0010008 1шт.;

-МТ 501 (011) 3,2 м. 0010017 1 шт.;

-L 408 3,2 м. 001000528 1шт.;

-M 100 3,2 м. 001002455 1 шт.;

-L 652 5,0 м. 001000707 1шт.;

-L 644 5,0 м. 001001448 1 шт.;

-L 227 5,0 м. 001001444 1 шт.;

-L 555 5,0 м. 00100705 1 шт.;

-L 313 5,0 м. 001002376 1 шт.;

-L 307 5,0 м. 00100698 1 шт.;

-L 571 5,0 м. 01000682 1 шт.;

-М 110 5,0 м. 001002439 1 шт.;

-S 501 5,0 м. 001001076 1 шт.;

-S 303 (classic) 5,0 м. 00100 1 шт.;

-L 114 5,0 001000701 1 шт.;

-М 303 4,5 001002743 1 шт.;

-L 303 (classic) 5,0 м. 00100 1 шт.;

-L 319 5,0 м. 00100020 1 шт.;

-L 311 5,0 м. 001002262 1 шт.;

-М 307 5,0 м. 0010000615 1 шт.;

-М 303 4,9 м. 001002739 1 шт.;

-М 511 5,0 м. 001000616 1 шт.;

-L 114 4,0 м. 001000700 1 шт.;

-с 303 5,0 м. 001000594 1 шт.;

-S 303 5,0 м. 001000499 1 шт.;

-L 347 5,0 м. 001000738 1 шт.;

-М 303 4,2 м. 001002498 1 шт.;

-М 303 (classic) 5,0 м. 0100 шт.;

-М 303- Б 5,0 м. 001003045 1 шт.;

-L 311 5,0 м. 001002262 1 шт.;

-L 608 5,0 м. 001000867 1 шт.;

-L 303 5,0 м. 001000594 1 шт.;

-L 478 5,0 м. 001001022 1 шт.;

-L 104 5,0 м. 00100797 1 шт.;

-S 511 5,0 м. 001001078 1 шт.;

-L 577 5,0 м. 001000683 1 шт.;

-L 305 5,0 м. 001001074 1 шт.;

-S 507 5,0 м. 001001077 1 шт.;

-S 307 5,0 м. 001001120 1 шт.;

-L 511 5,0 м. 001000717 1 шт.;

-М 303 (classic) 5,0 м. 0010 1 шт.;

-L 229 5,0 м. 001000972 1 шт.;

-L 303 5,0 м. 001000594 1 шт.;

-L 604 5,0 м. 00100868 1 шт.;

-S 303 5,0 м. 001000499 1 шт.;

-L 507 5,0 м. 001000664 1 шт.;

-L 501 5,0 м. 001000667 1 шт.;

-L 402 5,0 м. 001000703 1 шт.;

-L 707 5,0 м. 001000931 1 шт.;

-М 507 5,0 м. 001000699 1 шт.;

-S 507 4,0 м. 001002236 1 шт.;

-М 511 4,0 м. 001001192 1 шт.;

-М 303 (classic) 4,0 м. 0010 1 шт.;

-S 303 (classic) 4,0 м. 00100 1 шт.;

-М 507 4,0 м. 001001449- 1 шт.;

-S 307 4,0 м. 001002110 1 шт.;

-L 406 4,0 м. 001000815 1 шт.;

-S 303 4,0 м. 001000649 1 шт.;

-М 303 4,2 м. 001002498 1 шт.;

-М 307 4,0 м. 001001008 1 шт.;

-М 303 3,8 м. 001002510 1 шт.;

-М 303 4,1 м. 001002752 1 шт.;

-М 303 (classic) 3,6 м. 0010 1 шт.;

-L 227 4,0 м. 001001443 1 шт.;

-S 511 4,0 м. 001002111- 1 шт.;

-S 507 2,0 м. 001000339 1 шт.;

-L 408 1,8 м. 001000296 1 шт.;

-L 664 1,8 м. 001000407 1 шт.;

-L 160 1,8 м. 001000281 1 шт.;

-L 140 1,8 м. 001000406 1шт.;

-L 424 1,8 м. 001000623 1 шт.;

-L 402 1,8 м. 001000026 1 шт.;

-L 411 1,8 м. 001000027 1 шт.;

-L 462 1,8 м. 00100327 1 шт.;

-М 229 2 м. 001000414 1 шт.;

- L 65 2,0м. 001000441 1 шт.;

-L 347 2,0м. 001000054 1 шт.;

-L 571 2,0м. 001000096 1 шт.;

-L 303 1,5м. 000000350 1 шт.;

-L 305 2,0м. 001001555 1 шт.;

-М 303 2,1м. 001002728 - 1 шт.;

-М 307 2,0м. 001002617 - 1 шт.;

-S 303 2,0м. 001000446 - 1 шт.;

-L 303 2,0м. 000000352 - 1 шт.;

-M 303 1,0м. 001002488 - 1 шт.;

-M 303 1,6м. 001002490 - 1 шт.;

-M 303 1,8м. 001002506 - 1 шт.;

-L 404 2,0м. 001001435 - 1 шт.;

-L 313 2,0м. 001002585 - 1 шт.;

-L 406 2,0м. 001001036 - 1 шт.;

-L 608 2,0м. 001001776 - 1 шт.;

-L 303(classic) 1,7 00100 1 шт.;

-L 577 2,0м. 001000693 - 1 шт.;

-L 525 2,0м. 000001402 - 1 шт.;

-М 303 1,1м. 001002720 - 1 шт.;

-L 511 2,0м. 001001556 - 1 шт.;

-L 317 2,0м. 001000932 - 1 шт.;

-L 303(classic) 2,0м. 00100 - 1 шт.;

-M 303 1,3м. 001002722 - 1 шт.;

-L 478 1,8м. 000000246 - 1 шт.;

-L 501 2,0м. 001000097 - 1 шт.;

-M 303 1,5м. 001002733 - 1 шт.;

-M 303(classic) 2,0м. 0010 - 1 шт.;

-S 303(classic) 2,0м. 00100 - 1 шт.;

-M 303 1,7м. 001002724 - 1 шт.;

-L 652 2,0м. 001000741 - 1 шт.;

-L 114 2,0м. 001000699 - 1 шт.;

-M 303 1,9м. 001002726 - 1 шт.;

-L 100 1,8м. 000000314 - 1 шт.;

-L 644 1,8м. 000000327 - 1 шт.;

-L 156 2,0м. 001001184 - 1 шт.;

-L 305 3,2м. 001000511 - 1 шт.;

-S 303(classic) 3,2м. 00100 - 1 шт.;

-S 303(classic) 3,0м. 00100 - 1 шт.;

-L 507 3,0м. 001001591 - 1 шт.;

-M 303 3,1м. 001002747 - 1 шт.;

-M 303 3,2м. 000000425 - 1 шт.;

-S 303(classic) 2,4м. 00100 - 1 шт.;

-M 303 3,3м. 001002737 - 1 шт.;

-M 303 2,4м. 001001117 - 1 шт.;

-S 303 3,0м. 001001595 - 1 шт.;

-L 507 3,2м. 000000457 - 1 шт.;

-L 303 3,4м. 001002588 - 1 шт.;

-L 307 3,2м. 000000456 - 1 шт.;

-L 555 3,4м. 001002588 - 1 шт.;

-M 303(classic) 3,0м. 0010 - 1 шт.;

-L 225 3,2м. 001000364 - 1 шт.;

-L 347 3,2м. 000000460 - 1 шт.;

-L 229 3,2м. 001000468 - 1 шт.;

-L 507 2,7м. 001000252 - 1 шт.;

-L 577 3,2м. 001000262 - 1 шт.;

-L 225 2,7м. 001000653 - 1 шт.;

-L 229 2,7м. 001000653 - 1 шт.;

-L 571 3,2м. 001000261 - 1 шт.;

-L 400 2,7м. 001000490 - 1 шт.;

-L 501 3,0м. 001001590 - 1 шт.;

-L 511 3,0м. 001001781 - 1 шт.;

-L 555 2,4м. 001001782 - 1 шт.;

-L 501 2,7м. 001000251 - 1 шт.;

-M 303 2,5м. 001002732 - 1 шт.;

-M 303 2,9м. 001002735 - 1 шт.;

-L 501 3,2м. 000000455 - 1 шт.;

-L 571 2,4м. 001001827 - 1 шт.;

-L 511 3,2м. 001000228 - 1 шт.;

-L 511 2,4м. 001001188 - 1 шт.;

-L 571 2,7м. 001000304 - 1 шт.;

-L 404 2,4м. 001002126 - 1 шт.;

-L 501 2,4м. 001001166 - 1 шт.;

-M 303(classic) 2,4м. 0010 - 1 шт.;

-M 303 2,3м. 001002730 - 1 шт.;

-M 303 2,7м. 000000422 - 1 шт.;

-L 511 2,7м. 001000477 - 1 шт.;

-L 507 2,4м. 001001187 - 1 шт.;

-S 303 2,7м. 001000466 - 1 шт.;

-L 404 2,7м. 001000488 - 1 шт.;

-M 303 2,2м. 001002508 - 1 шт.;

-L 307 2,4м. 001001446 - 1 шт.;

-S 303 2,6м. 001000291 - 1 шт.;

-L 305 2,7м. 001000795 - 1 шт.;

-M 303 2,6м. 001000268 - 1 шт.;

-L 555 2,7м. 001000533 - 1 шт.;

-L 307 2,7м. 001000250 - 1 шт.;

-L 347 2,7м. 001000303 - 1 шт.;

-L 402 2,7м. 001000657 - 1 шт.;

-L 721 2,7м. 001000821 - 1 шт.;

-L 608 2,4м. 001002055 - 1 шт.;

-L 666 2,7м. 001000820 - 1 шт.;

-S 507 2,7м. 001000710 - 1 шт.;

-L 604 2,7м. 001000751 - 1 шт.;

-L 406 2,7м. 001000531 - 1 шт.;

-L 462 2,7м. 001000889 - 1 шт.;

-L 478 2,7м. 001000489 - 1 шт.;

-L 114 2,4м. 001001183 - 1 шт.;

-L 525 2,7м. 001000658 - 1 шт.;

-L 501 2,7м. 001000709 - 1 шт.;

-L 412 2,7м. 001000650 - 1 шт.;

-M 2229 2,6м. 001000423 - 1 шт.;

-L 114 2,7м. 001000600 - 1 шт.;

-M 307 3,2м. 001000830 - 1 шт.;

-L 525 3,2м. 001000587 - 1 шт.;

-L 402 3,2м. 001000443 - 1 шт.;

-L 140 3,2м. 001000639 - 1 шт.;

-L 102 3,2м. 001000584 - 1 шт.;

-L 478 3,2м. 001000265 - 1 шт.;

-L 140 2,7м. 001000736 - 1 шт.;

-L 406 3,2м. 001000253 - 1 шт.;

-M 501 2,7м. 001000721 - 1 шт.;

-L 666 3,2м. 001000512 - 1 шт.;

-L 652 3,2м. 001000255 - 1 шт.;

-L 614 3,2м. 001000678 - 1 шт.;

-L 604 3,2м. 001000331 - 1 шт.;

-L 319 3,2м. 001000400 - 1 шт.;

-L 400 3,2м. 001000259 - 1 шт.;

-L 319 2,7м. 001000651 - 1 шт.;

-L 231 3,2м. 001000777 - 1 шт.;

-L 652 2,7м. 001000687 - 1 шт.;

-L 866 3,2м. 001000247 - 1 шт.;

-L 160 3,2м. 001000330 - 1 шт.;

-L 644 3,2м. 001000256 - 1 шт.;

-L 466 3,2м. 001000543 - 1 шт.;

-L 114 3,2м. 001000248 - 1 шт.;

-L 577 3м. 001001783 - 1 шт.;

-L 120 3,2м. 001000595 - 1 шт.;

-L 408 3,2м. 001000528 - 1 шт.;

-L 227 2,7м. 001000654 - 1 шт.;

-L 608 2,7м. 001000752 - 1 шт.;

-L 227 3,2м. 001000254 - 1 шт.;

-L 235 3,2м. 001000481 - 1 шт.;

-M 303(classic) 3м. 0010 - 1 шт.;

-L 628 3,2м. 001000620 - 1 шт.;

-L 412 3,2м. 001000523 - 1 шт.;

-S 307 3,2м. 001000662 - 1 шт.;

-L 462 3,2м. 001000380 - 1 шт.;

-L 223 3,2м. 001000778 - 1 шт.;

-L 577 3,2м. 001000262 - 1 шт.;

-L 404 3,2м. 001000469 - 1 шт.;

-L 608 3,2м. 001000494 - 1 шт.;

-L 739 1,5м. 001000320 - 1 шт.;

-L 664 1,5м. 001000397 - 1 шт.;

-L 733 1,5м. 001000323 - 1 шт.;

-L 717 1,5м. 001000313 - 1 шт.;

-N 320 1,3м. 000410 - 1 шт.;

-L 576 1,5м. 001000877 - 1 шт.;

-L 721 1,5м. 001000631 - 1 шт.;

-Обкладинка 1,5м. 001000636 - 1 шт.;

-L 652 1,5м. 001000243 - 1 шт.;

-L 628 1,5м. 001000452 - 1 шт.;

-L 632 1,5м. 001000391 - 1 шт.;

-L 608 1,5м. 001000334 - 1 шт.;

-В 532 - Б 1,5м. 001000675 - 1 шт.;

-L 424 1,5м. 001000630 - 1 шт.;

-L 604 1,5м. 001000396 - 1 шт.;

-L 614 1,5м. 001000388 - 1 шт.;

-L 140 1,5м. 001000394 - 1 шт.;

-L 319 1,5м. 001000318 - 1 шт.;

-L 160 1,5м. 001000269 - 1 шт.;

-L 184 1,5м. 001000393 - 1 шт.;

-L 753 1,5м. 001000393 - 1 шт.;

-L 444 1,5м. 001000398 - 1 шт.;

-L 442 1,5м. 001000322 - 1 шт.;

-L 501 1,5м. 000000230 - 1 шт.;

-L 707 1,5м. 001000272 - 1 шт.;

-L 120 1,5м. 001000308 - 1 шт.;

-L 114 1,5м. 000000305 - 1 шт.;

-L 545 1,5м. 001000313 - 1 шт.;

-L 157 1,5м. 001000876 - 1 шт.;

-L 511 1,5м. 000000225 - 1 шт.;

-L 519 1,5м. 001000295 - 1 шт.;

-L 313 1,5м. 001000317 - 1 шт.;

-L 462 1,5м. 001000315 - 1 шт.;

-L 466 1,5м. 001000451 - 1 шт.;

-L 320 1,5м. 000000410 - 1 шт.;

-L 400 1,5м. 000000242 - 1 шт.;

-L 406 1,5м. 000000278 - 1 шт.;

-L 404 1,5м. 001000629 - 1 шт.;

-L 227 1,5м. 001000267 - 1 шт.;

-L 229 1,5м. 001000294 - 1 шт.;

-L 235 1,5м. 001000316 - 1 шт.;

-L 515 1,5м. 001000389 - 1 шт.;

-L 100 1,5м. 000000313 - 1 шт.;

-L 201 1,5м. 001000314 - 1 шт.;

-L 104 1,5м. 001000292 - 1 шт.;

-L 416 1,5м. 001000321 - 1 шт.;

-L 410 1,5м. 001000273 - 1 шт.;

-L 408 1,5м. 001000293 - 1 шт.;

-L 555 1,5м. 001000219 - 1 шт.;

-L 573 1,5м. 001000270 - 1 шт.;

-L 444 1,5м. 001000244 - 1 шт.;

-L 666 1,5м. 001000400 - 1 шт.;

-L 400 1,5м. 001000242 - 1 шт.;

-L 223 1,5м. 001000454 - 1 шт.;

-L 602 1,5м. 001000635 - 1 шт.;

-L 156 1,5м. 001000266 - 1 шт.;

-S 303(classic) 2,0м. 00100 - 1 шт.;

-M 303 1,2м. 001002489 - 1 шт.;

-L 231 3,2м. 001000777 - 1 шт.;

-L 545 3,2м. 001000497 - 1 шт.;

-L 602 3,2м. 001000614 - 1 шт.;

-L 476 3,2м. 001000586 - 1 шт.;

-L 402 2,7м. 001000657 - 1 шт.;

-L 160 3,2м. 001000330 - 1 шт.;

-Рулони плівки для натяжної стелі залишки у кількості -297 шт.;

-Пакунок з плівкою для натяжної стелі з номерами заказу:

- № заказа ПОКМ-229(Оксана);

- № заказа ПОКМ-230(Оксана);

- № заказа ПОВВ-85(Оксана);

- № заказа КВВІ-44( ОСОБА_145 );

- № заказа КИЕБ-105( ОСОБА_145 );

- № заказа КИЕБ-104( ОСОБА_145 );

- № заказа ПЧСВ-52( ОСОБА_146 );

- № заказа ПЧЛД-57( ОСОБА_146 );

- № заказа ПЧЛД-60( ОСОБА_146 );

- № заказа ПЧЛД-61( ОСОБА_146 );

- № заказа ПЧЛД-62 ( ОСОБА_146 );

- № заказа ПЧЛД-63( ОСОБА_146 );

- № заказа ОДПТ-269( ОСОБА_147 );

- № заказа ОДСВ-358( ОСОБА_147 );

- № заказа ОДМД-95( ОСОБА_147 );

- № заказа ОДМД-99( ОСОБА_147 );

- № заказа ОДСВ-361( ОСОБА_147 );

- № заказа ЗАЗМ-125(П);

- № заказа НИАВ-1229( ОСОБА_147 );

- № заказа ОДСВ-352( ОСОБА_147 );

- № заказа НИАВ-1234( ОСОБА_147 );

- № заказа НИОД-138( ОСОБА_147 );

- № заказа НИАВ-1238( ОСОБА_147 );

- № заказа ОДМД-100( ОСОБА_147 );

- № заказа НИАВ-1240( ОСОБА_147 );

- № заказа ИРКАМ-112( ОСОБА_148 );

- № заказа ИВКТ-14( ОСОБА_148 );

- № заказа ИВКТ-20( ОСОБА_148 );

- № заказа ЗАСД-60( ОСОБА_147 );

- № заказа ЗАСД-54( ОСОБА_147 );

- № заказа ЗАСД-59( ОСОБА_147 );

- № заказа ЗАСД-52( ОСОБА_147 );

- № заказа ЗАСД-53( ОСОБА_147 );

- № заказа ЗАСД-62( ОСОБА_147 );

- № заказа КРКОТ-13( ОСОБА_146 );

- № заказа КРКОТ-15( ОСОБА_146 );

- № заказа КРКОТ-12( ОСОБА_146 );

- № заказа ПЧЛД-58( ОСОБА_146 );

- № заказа ПЧЛД-64( ОСОБА_146 );

- № заказа ПЧЛД-59( ОСОБА_146 );

- № заказа ХАНАВ-15( ОСОБА_149 );

- № заказа ХАНАВ-16( ОСОБА_149 );

- № заказа ККТС-12( ОСОБА_146 );

- № заказа КРКОТ-14( ОСОБА_146 );

- № заказа ОДЗМ-30( ОСОБА_149 );

- № заказа ПРИС-33( ОСОБА_149 );

- № заказа ПРИС-34( ОСОБА_149 );

- № заказа ОДПБ-9( ОСОБА_146 );

- № заказа ОДПБ-10( ОСОБА_146 );

- № заказа КДДС-8(Жанна);

- № заказа КДДС-9(Жанна);

- № заказа КДДА-81( ОСОБА_145 );

- № заказа ХЕСС-68( ОСОБА_147 );

- № заказа ХЕСС-67( ОСОБА_147 );

-№ заказа ЛСАР-179(Константин);

- № заказа ЛСАР-166(Константин);

- № заказа ЛСАР-159(Константин);

- № заказа НИМА-106( ОСОБА_147 );

- № заказа НИМА-101( ОСОБА_147 );

- № заказа ХЕСДВ-50(Жанна);

- № заказа ХЕСДВ-49(Жанна);

- № заказа ДИСОК-138(Константин);

- № заказа ДИСОК-141(Константин);

- № заказа ДИСОК-140(Константин);

- № заказа ДИСОК-139(Константин);

- № заказа ЛСКВС-2(Константин);

- № заказа ЛСКВС-18 П (Константин);

- № заказа ЛУСБ-62(Константин);

- № заказа ДОКОБ-165(Константин);

- № заказа ЧСКАМ-38(Жанна);

- № заказа ЧСКАМ-36(Жанна);

- № заказа ДНПГ-19(Константин);

- рулон плівки для натяжної стелі запаковані у кількості 38 шт., розміром 1,0 -2,1;

- запакований рулон плівки для натяжної стелі довжиною 2.2 -2,8 у кількості 82 шт.;

- запакований рулон плівки для натяжної стелі довжиною 2,9-3,3 у кількості 120 шт.;

- запакований рулон плівки для натяжної стелі довжиною 3,4-5,6 у кількості 46 шт.;

- картонна коробка з написом «Робл 250» у кількості 24 шт. (зі вставками всередині);

- вставки TLG у кількості 10 шт.;

- вставки з написом «А/л Полтава Матвиец Э.Р. TLG 250» у кількості -1 шт.;

- вставки з написом «А/л Полтава Матвиец» у кількості - 7 шт.;

- вставки з написом «М Львів Овсянкин И. TLG 1500» у кількості -1 шт.;

- вставки з написом «М Львів Овсянкин И.» у кількості -5 шт.;

- вставки у кількості 34 шт. (круглі коробки);

- вставки у кількості 98 шт. (квадратні коробки);

- коробка з натяжними стелями з написом «ПОКСД 185, 193, 194, 195, 196, Горишни Плавни Середа М» - 1 шт.;

- коробка з натяжними стелями з написом «ПОКСД 190, 191, 192, Горишни Плавни Середа М» - 1 шт.;

- коробка з натяжними стелями з написом «ЗАПВ 41, 42, 43 Приморськ Чанцев В.» - 1 шт.;

- коробка з натяжними стелями з написом «ЧСАМ 81, 82, 83 Черкаси Вишентерський.» - 1 шт.;

- коробка з натяжними стелями з написом «ЧСКАМ 34, 35, 37 Київ Магда» - 1 шт.;

- коробка з натяжними стелями з написом «ДОКШК 152-168 Краматорськ Шелсох К.» - 1 шт.;

- коробка з натяжними стелями з написом «ЧСАМ 84 Черкаси Вишентерський.» - 1 шт.;

- коробка з натяжними стелями з написом «НЮСБ 52 Энергодар Демидов Леонид» - 1 шт.;

- коробка з натяжними стелями з написом «ЧЕСПА 115 Сокиряни Пуйко Алекс» - 1 шт.;

- коробка з натяжними стелями з написом «ЧЕСУ 25 Сокиряни Угрик Иван» - 1 шт.;

- Led Sync controller в коробках синьо-білого кольору у кількості 72 шт.;

- Led controller в коробках чорного кольору у кількості 21 шт.;

- Power Supply 9250-12 у кількості 20 шт.;

- Power Supply 9250-12 у кількості 120 шт.;

- Power Supply 9200-12 у кількості 342 шт.;

- Power Supply 9250-12 у кількості 80 шт.;

- Led Sync Dimmer 97-100 y кількості 72 шт.;

- Led Sync controller RO H9 у кількості 34 шт.;

- Led Sync Dimmer 92-100 y кількості 6 шт.;

- вставка білого кольору, яка перемотана синьою ниткою в рулоні, у кількості 14 шт.;

- вставки чорного кольору в картонному ящику в кількості 17 шт.;

- вставка в картонній коробці з надписом від ГАРПУН НВП ТОВ, кому: ОСОБА_150 ФОП у кількості 22 шт.;

- вставка голубого кольору, в пластиковому рулоні, у кількості 3 шт.;

- вставка білого кольору, в пластиковому рулоні, у кількості 4 шт.;

- вставка білого кольору, запакована в коробці з написом SW 200 у кількості 11 шт.;

- вставка чорного кольору, в картонні коробці з написом Харків 07 ОСОБА_150 ФОП, у кількості 7 шт.;

- вставка світло-бежевого кольору, перев`язана синьою ниткою у кількості 8 шт.;

- вставка білого кольору в картонній бухті у кількості у кількості 3 шт.;

- вставка чорного кольору в картонній бухті у кількості 4 шт.;

- вставка чорного кольору в картонній бухті у кількості 8 шт.;

- вставка чорного кольору, перев`язана синьою ниткою у кількості 3 шт.;

- вставка білого кольору, перев`язана синьою ниткою у кількості 5 шт.;

- платформами під люстру, які знаходяться у поліетиленових мішках білого кольору у кількості 105 мішків;

- картоні коробки з надписом PROFI в кількості 4 штуки;

- коробка картонна з натяжною стелею з надписом ПОМСС 344, 345, 346, 347, 348 Миргород Стасовський в кількості 1шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «НИОГ-80 Очаків Зиньковський Николай» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «НИЮПА -275, 276, 277, 278 Первомайськ Колесник Євген» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «КВВО- 32 33 34 Шпитьки Волювач Ю.» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «НИМА 100, 104, 102, 103, 105, 97, 99, 98 Николаев Павлов Николай» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ЖИФВ 32, 33, 30, 36 Бердичев Стрелков з натяжною стелею» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «НИОГ 79, 81, 82 Очаків Зиньковський Ник» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «КБЦСМ 10, 15 Белая Церковь Мигда» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом « ЖИФВ 25, 26, 27, 35 Бердичев Стрелков» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «КБЦСТ 11, 12, 13, 14, 17 Белая Церковь Мигда» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ЗАКМ 118, 119 Запоріжжя ОСОБА_151 » - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «НИКА 17 Сничеревка Киселев» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ПОЛУ 47, 48, 50 Хорол Яцун К.» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ЧГОС 35-1,2,3 ОСОБА_152 » - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ДНСОК 136, 142, 143, 144 Ясногорка Оруджов Р.» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ЛССПК - 39, 40, 41 Северодонецк Колодяжний» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ЧЕХИФ 14-3-4 Долгое Фірка Ганна» - 1 шт.

- коробка з натяжною стелею з надписом «ИФЦИ 204, 205, 206, 207 Крихівці Цьошко Иван» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ИФЮА 37, 38 Калуш Котець Ярослав» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ПОМАС 134 Новие Санжари Матешенко» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ПОЛУК 49 Хорол Яцук К.» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ПОАБ-65 ОСОБА_153 » - 1 шт.

- коробка з натяжною стелею з надписом «ЗАММВ 88 Колочава Миколенко Ваг» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «СУГШ 15 Чернігів Апанасенко А» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ДОКВИС 5 Константиновка Сербінов В.» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ЖИЗИ 65 ОСОБА_154 » - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «Белая Церковь Мигда Ctl-100 l 571-15» - 1 шт.;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ПОГИ 177, 180, 181 Красноград ОСОБА_155 »;

- коробка з натяжною стелею з надписом «НИОД 126, 128, 129, 131, 133, 135, 137, 140 Николаев Обуховский Дмитр»;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ИНДШ 409, 410 Николаев Великий Алекс»;

- коробка з натяжною стелею з надписом «КИКН 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 Кропивницький ОСОБА_156 »;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ОДНД 94, 96, 98 Одеса Грецький Мотвейчук»;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ННБС 107, Николаев Бовкунський Серг»;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ЧЕЧЛ 112 Черкаси Черкас Леонід»;

- коробка з натяжною стелею з надписом «КВЛВ 176 ОСОБА_157 »;

- коробка з натяжною стелею з надписом «ЗАМКИ 50 П Мелітополь Коток Игорь»;

- коробка з натяжною стелею з надписом «КВБС 370 Белая Церковь Астанков»;

- коробка з натяжною стелею з надписом «СУНИ 255, 256, 257 Суми Вигорна І.»;

- коробка з натяжною стелею з надписом «МИАВ 1237, 1239, 1228 Николаев Великий Алекс»;

- коробка з натяжною стелею з надписом «НИОД 141, 125, 124 Николаев Обуховский Дмитр»;

- коробка з натяжною стелею з надписом «НИОД 127, 134, 136 Николаев Обуховский Дмитр»;

- бухта (вставка) для натяжної стелі запакована у кількості 198 шт.;

- бухта (вставка) для натяжної стелі розпочата у кількості 198 шт.;

- ЖИГЕ-35 (Столярова Наталія);

- НИАВ-1231 (Наташа);

- ЧЕНИЛ-30 (Александр);

- НИЗЛ-10 ( ОСОБА_158 );

- СУКОП-250 (Оксана);

- ПОТБ-89 (Александр);

- НИОД-142 ( ОСОБА_147 );

- ЛСАР-158 (Костянтин);

- ДНСОК-137 (Костянтин);

- ДОШВ-31 ( ОСОБА_158 );

- ИНВА-67 (Артем);

- НИАВ-1233 ( ОСОБА_147 );

- ЛЦКР-71 (Оксана);

- ЛСАР-172 (Костянтин);

- ИВКТ-18 (Александр);

- ХААК-138 ( ОСОБА_158 );

- НИАВ-1236 ( ОСОБА_147 );

- КРЕК-58 ( ОСОБА_159 );

- СУРАЮ-147-1 (Оксана);

- ХАСМ-81 ( ОСОБА_159 );

- ЛСПИГ-25 (Костянтин);

- ИНБС-109-2 (Артем);

- НИОД-123 ( ОСОБА_147 );

- ЗАЗМ-139 ( ОСОБА_147 );

- ИВКАМ-118 (Александр);

- ЛСАР-180 (Костянтин);

- ОДМК-53 ( ОСОБА_158 );

- ПОРЧВ-102 (Оксана);

- № Заказа ЛИАС-14 ( ОСОБА_160 );

- № Заказа ЗАММВ-89 (Александр);

- № Заказа ЛСЧА-70 (Константин);

- № Заказа ПСПИГ-27 (Константин);

- № Заказа ЧУЕЛ-56 (Жанна);

- № Заказа ЧУЕЛ-65 (Жанна);

- № Заказа ЧУЕЛ-58 (Жанна);

- № Заказа ЧУЕЛ-53 (Жанна);

- № Заказа ЧУЕЛ-52 (Жанна);

- № Заказа ЧУЕЛ-66 (Жанна);

- № ЗаказаЧУЕЛ-60 (Жанна);

- № Заказа ЧУЕЛ-59 (Жанна);

- № Заказа ДНВНЧ-61 (Костантин);

- № Заказа ЧЕШВ-261 (Жанна);

- № Заказа ЧЕШВ-262 (Жанна);

- № Заказа ЧСЗВ-65 (Жанна);

- № Заказа ЧСЗВ-67 (Жанна);

- № Заказа ЧСЗВ-64 (Жанна);

- № Заказа СУТЛА-56 (Жанна);

- № Заказа СУТЛА-54 (Жанна);

- № Заказа СУТЛА-58 (Жанна);

- № Заказа СУТЛА-59 (Жанна);

- № Заказа ЖИГЕ-40 ( ОСОБА_158 );

- № Заказа ЖИГЕ-37 ( ОСОБА_158 );

- № Заказа ЖИРВ-28 ( ОСОБА_158 );

- № Заказа ДКИЛ-121 ( ОСОБА_158 );

- № Заказа ЖИГЛ-41 ( ОСОБА_158 );

- № Заказа СУРАБ-219 (Оксана);

- № Заказа ПОКСД-189 (Оксана);

- № Заказа ПОГИ-179 (Оксана);

- № Заказа ПОГИ-176 (Оксана);

- № Заказа ЗАММВ-90 (Александр);

- № Заказа ДОКБЮ-53 (Константин);

- № Заказа ДНСОК-145 (Константин);

- № Заказа ЛСПИГ-26 (Константин);

- № Заказа ЧУЕЛ-64 (Жанна);

- № Заказа ЧУЕЛ-61 (Жанна);

- № Заказа ЧУЕЛ-54 (Жанна);

- № Заказа ЧУЕЛ-57 (Жанна);

- № Заказа ЧУЕЛ-55 (Жанна);

- № Заказа ЧУЕЛ-62 (Жанна);

- № Заказа ЧУЕЛ-63 (Жанна);

- № Заказа ДНВНЧ-60 (Константин);

- № Заказа СУША-49 (Жанна);

- № Заказа ЧЕШВ-263 (Жанна);

- № Заказа ЧЕШВ-264 (Жанна);

- № Заказа ЧСЗВ-66 (Жанна);

- № Заказа ЧСЗВ-68 (Жанна);

- № Заказа СУГЛА-62 (Жанна);

- № Заказа СУГЛА-57 (Жанна);

- № Заказа СУГЛА-60 (Жанна);

- № Заказа СУГЛА-61 (Жанна);

- № Заказа ЖИГЕ-42 (Столярова Наталия);

- № Заказа ЖИГЕ-26;

- № Заказа ЖИФВ-34 (Столярова);

- № Заказа ЖИФВ-29 (Столярова);

- № Заказа ЖИГЕ-39 (Столярова Н.);

- № Заказа СУРАЮ-218 (Оксана);

- № Заказа ПОКСД-188 (Оксана);

- № Заказа ПОКСД-197 (Оксана);

- № Заказа ПОГИ-178 (Оксана);

- плівки для натяжної стелі, запаковані в картонні коробки з написом:

-ЖИБК-157, 158, 159 Житомир Герасимов -1 шт.;

-ДОМУР- 63, 64, 65 Мариуполь Уролов Р. 1 шт.;

-ДНДБД- 581, 582, 583, 585 Каменское Головко 1 шт.;

-19, 13, 15 ЧВКТ-16, 17 Ивано-Фрнк Кузь Тарас 1 шт.;

-ДОМПС 143, 144 Мариуполь Богомазов О 1 шт.;

-177, 178, 181 ЛСАР 160, 165, 167, 169, 170, 171, 173, 174, 175 Северодонецк Просолов А. 1 шт.;

-ЖИБКА 155, 156 Житомир Герасимов 1 шт.;

-ДОМАЯ- 45 Мариуполь Яковенко 1 шт.;

-ИВКИМ 143 Калуш Тулай Ирина 1 шт.;

-ПОПОВ 77, 78 Полтава Попов 1 шт.;

-НИСЕР 158 Николаев Серебрич Ник. 1 шт.;

-ПСАР 157, 162, 164, 176 Северодонецк Попов О. 1 шт.;

-КРАЮ 23, 24 Краматорск Омельяненко 1 шт.;

-ИВКАМ- 113, 114, 115, 116, 117 Коломия Морковский Арсений 1 шт.;

-ДОСИС 941 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 932 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 919 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 926 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 934 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 931 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 925 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 924 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 928 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 929 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 930 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 902 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 915 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 905 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 912 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 899 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 910 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 911 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 921 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 938 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 922 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 927 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 913 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 908 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 916 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 906 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 900 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 940 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 939 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 935 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 937 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 901 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 914 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 917 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 898 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 897 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 904 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 909 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 907 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 936 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 933 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 923 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 918 Костянтин 1 шт.;

-ДОСИС 903 Костянтин 1 шт.;

- ОДСВ-351,353,354,355,359,362, Одеса, Филюк Сергей 1 шт.;

- ДНПС-87,89,90 Кропивницкий, Попов О. 1 шт.;

- ДНПТ 86,88,91,92 Кропивницкий, Попов О. 1 шт.;

- ОДКН 131,132,137,139, Одеса, Койчев Дмитр 1 шт.;

- ОДКН 135,136,134,133, Одеса, Койчев Дмитр 1 шт.;

- ПОМДТВ 331,332,333,334 Полтава, Матвієц 1 шт.;

- ДНДБД- 584,586,589 Каменское, Головко С. 1 шт.;

- журнал червоно-білого кольору з написом «SAX» та чорновими записами всередині 1 шт.;

- накладні на 23 арк.;

- акти здачі-прийняття робіт на 3 арк.;

- видаткові накладні 8 арк.;

- рахунок-фактура на 1 арк.;

- здійснення відправлень на 220 арк.;

- здійснення відправлень на 221 арк.;

- «PROFI» платформа універсальна для світильників 200/120, 75 шт. 1 коробка;

- «PROFI» протекторне кільце 200 шт. - 200 мм 6 коробок;

- «PROFI» платформа 150 шт. - 70 мм 5 коробок;

- «PROFI» платформа 150 шт. - 60 мм 2 коробки;

- «PROFI» платформа універсальна для світильників 50 шт. 115-155 мм 5 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 200 шт. - 205 мм 3 коробки;

- «PROFI» платформа під люстри 75 шт. 43 коробки;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 95 мм 1 коробка;

- «PROFI» термоквадрат 100 шт. 115х115 мм LED 1 коробка;

- «PROFI» вентиляційна решітка 12 шт. - 100 мм 13 коробок;

- «PROFI» платформа універсальна для світильників 50 шт. 115-155 мм 7 коробок;

- «PROFI» платформа для світильників 75 шт. 200\120 11 коробок;

- «PROFI» платформа 150 шт. 55х105 мм 10 коробок;

- «PROFI» платформа під люстру 75 шт. 212 коробка;

- «PROFI» протекторне кільце 75 шт. - 135 мм 1 коробка;

- «PROFI» протекторне кільце 56 шт. - 165 мм 6 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 75 шт. - 160 мм 6 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 75 мм 30 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 50 шт. - 165 мм 12 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 75 шт. - 145 мм 6 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 50 шт. - 170 мм 6 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 65 мм 20 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 75 шт. - 130 мм 6 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 80 мм 10 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 75 шт. - 135 мм 6 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 75 шт. - 16 мм 6 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 50 шт. - 165 мм 6 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 50 шт. - 175 мм 12 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 70 мм 5 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 75 шт. - 130 мм 4 коробки;

- «PROFI» протекторне кільце 75 шт. - 150 мм 5 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 30 мм 4 коробки;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 75 мм 5 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 75 шт. - 150 мм 6 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 75 шт. - 135 мм 6 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 75 шт. - 140 мм 12 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 50 шт. - 175 мм 6 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 50 шт. - 165 мм 6 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 70 мм 12 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 95 мм 10 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 75 мм 10 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 90 мм 10 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 80 мм 20 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 65 мм 40 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 70 мм 20 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 80 мм 30 коробок;

- «PROFI» обод для труби 50 шт. - 27 мм 10 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 70 мм 30 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 65 мм 50 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 70 мм 30 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 75 мм 40 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 90 мм 20 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 85 мм 20 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 65 мм 20 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 75 шт. - 126 мм 20 коробок;

- «PROFI» протекторне кільце 75 шт. - 126 мм 2 коробки;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 30 мм 1 коробка;

- «PROFI» протекторне кільце 150 шт. - 115 мм 1 коробка;

- коробка з написом ПР:К діаметр 30-35 по 300 шт.;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями №966, №968, №974 НИАВ з написами «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт.;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №936, №926, №917, №913, №857, №828, №852, №821, №885, №894 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт.;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №824, №837, №840, №846, №862, №930, №935, №942, №982 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт.;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - № 924, №910, №937, №946, №869, №980, №931, №941, №877 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт.;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №884, №865, № 853, №901, №949, №847, №948, №969, №978 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт.;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №898, №971, №961, №965, №939, №932, №915, №955, №952 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт.;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ №842, №881, №859, №975, №906, №900, №951, №919, №977 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт.;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №887, №856, №954, №916, №969, №957, №963, №958 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт.;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - № 992, №998, №994, №1003, №1001, №1002, №1004, №1022, №1024, №1020 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт.;

- коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1120, №1126, №1125, №1128, №1124, №1100, №1107, №1110, №1113 1 шт.;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1031, №1025, №1057, №1052, №1067, №1061, №1060, №1068, №1076 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт.;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1005, №1006, №1007, №1010, №1008, №1012, №1019, №1016, №1018, 1017 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт.;

- коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №997, 1144, 1148, 1165, 1164, 1162, 1147, 1146, 1149 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №104, 1043, 1083, 1042, 1063, 1091, 1097, 1066 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1095, 1099, 1014, 1013, 1036, 1032, 1049, 1046, 1041, 1047 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ №1143, 1140, 1141, 1132, 1135, 1137, 1138, 1134 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1070, 1077, 1075, 1079, 1073, 1084, 1087, 1086, 1089, 1082 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1101, 1103, 1102, 1105, 1106, 1121, 1122, 1123, 1127 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1152, 105, 1051, 1049, 995, 996, 999, 993, 1029, 1026, 1023 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1081, 1092, 1093, 1090, 1098, 1034, 1038, 1027, 1028, 1030 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1168, 1181, 1182, 1186, 1189, 1192 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1129, 1131, 1133, 1139, 1130, 1136, 1160, 1161, 1163 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1104, 1108, 1111, 1114, 1115, 1116, 1117, 1118, 1119 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1145, 1153, 1156, 1151, 1154, 1158, 1157, 1155, 1150, 1159 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1167, 1205, 1208, 1211, 1217, 1223 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1021, 1015, 1039, 1074, 1085, 1094 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №991, 1109, 1000, 1011, 1037, 1062, 1050, 1053, 1080 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1042, 1048, 1058, 1054, 1059, 1069, 1064, 1065, 1088, 1096 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1212, 1213, 1214, 1218, 1219, 1220 1221, 1222, 1224 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1184, 1185, 1187, 1188, 1191, 1194, 1195, 1197, 1198, 1199 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1035, 1078, 1056, 1012, 1009, 1044, 1071, 1033 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1171, 1172, 1173, 1174, 1175, 1176, 1177, 1178, 1179 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1193, 1169, 1183, 1166, 1180, 1190, 1170, 1196, 1215, 1216 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №1200, 1201, 1202, 1203, 1204, 1206, 1207, 1209, 1210 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №816, 844, 891, 825, 908, 927, 921, 959, 976 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №848, 838, 834, 833, 876, 870, 979, 967, 950 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №886, 890, 868, 923, 964 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №867, 817, 858, 850, 851, 849, 830, 920, 912 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №938, 986, 934, 983, 893, 895, 836, 882, 842 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №940, 970, 929, 989, 990, 988, 899, 874, 907 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями с замовленнями НИАВ - №911, 981, 962, 953, 863, 861, 854, 871, 841, 818 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями з замовленнями НИАВ - №880, 879, 860, 826, 835, 839, 822, 823, 928, 903 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями з замовленнями НИАВ - №827, 883, 888, 896, 897, 902, 922, 925, 944 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями з замовленнями НИАВ - №905, 904, 987, 984, 843, 855, 832, 829, 831, 864 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями з замовленнями НИАВ - №914, 918, 820, 866, 819, 892, 947, 960, 985 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-коробка з натяжними стелями з замовленнями НИАВ - №875, 878, 933, 945, 943, 956, 973, 872, 873 з написом «Железний порт, Кравчик Игорь» - 1 шт;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з платформами O 112 мм по 150 шт. в коробці - у кількості 2 коробки;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з платформами універсальними O60-O120 мм. По 150 шт. в коробці - у кількості 40 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з протекторним кільцями O170 мм., по 50 шт. в коробці у кількості 1 коробка;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з протекторним кільцями O120 мм., по 75 шт. в коробці - у кількості 1 коробки;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з протекторним кільцями O150 мм., по 75 шт. в коробці - у кількості 2 коробки;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з платформами O80 мм., по 150 шт. в коробці у кількості 9 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з платформами O85 мм., по 150 шт. в коробці у кількості 5 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з протекторним кільцями O140 мм., по 73 шт. у коробці у кількості 6 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з платформами універсальними O165 O225 мм., по 30 шт. у коробці у кількості 44 коробки;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з платформами універсальними O50-O100 мм., по 150 шт. у коробці у кількості 15 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з платформами універсальними НОМЕР_79 -O105 мм. по 150 шт. у коробці у кількості 58 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з протекторним кільцями O260 мм., по 300 шт. у коробці у кількості 1 коробки;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з протекторним кільцями O115 мм. по 150 шт. в коробці у кількості 2 коробки;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з протекторним кільцями O135 мм., по 75 шт. в коробці у кількості 6 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з платформами універсальними O60-O120 мм. по 150 шт. у коробці у кількості 2 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з обводами для труб O32 м., по 50 шт. у коробці у кількості 10 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з платформами під люстри по 75 шт., у коробці у кількості 96 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O20 мм., з кільцями по 150 шт. у коробці у кількості 3 коробки;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», з кільцями O48 мм.;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O20 мм., з кільцями по 150 шт. у коробці у кількості 3 коробки;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O48 мм., з кільцями по 25шт. у коробці у кількості 9 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з платформами універсальними O55-O105 мм. по 150 шт. у коробці у кількості 84 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» O165-225 мм., з платформами по 30 шт. у коробці - у кількості 17 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» O60-120 мм., з платформами по 150 шт. у коробці - у кількості 21 коробки;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» O75 мм., з платформами по 150 шт. у коробці - у кількості 6 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з платформами O70 мм., по 150 шт. у коробці - у кількості 14 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з платформами O60 мм., по 150 шт. у коробці - у кількості 8 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з платформами O70 мм., по 150 шт. у коробці - у кількості 14 коробок;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з планками для кріплення люстри по 100 шт. у коробці у кількості 2 коробки;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI» з платформами універсальними O50-100 мм., по 150 шт. у коробці - у кількості 1 коробка;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI», термоквадрат 250х250 мм., з платформами по 100 шт. у коробці у кількості 2 коробки;

-картоні коробки з надписом «Optima Plast PROFI платформа універсальна» O115-155 мм., з платформами по 55 шт. у коробці у кількості 16 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O205 мм., з кільцями по 200 шт. у коробці у кількості 5 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O210 мм., з кільцями по 200 шт. у коробці у кількості 5 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O110 мм., з кільцями по 150 шт. у коробці у кількості 5 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O155 мм., з кільцями по 75 шт. у коробці у кількості 12 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O140 мм., з кільцями по 200 шт. у коробці у кількості 6 коробок;

-картоні коробки з надписом «PROFI платформа універсальна» O55-105 мм., з платформами по 150 шт. у коробці у кількості 48 коробок;

-картоні коробки з надписом «PROFI платформа універсальна» O165-225 мм., з платформами по 30 шт. у коробці у кількості 14 коробок;

-картоні коробки з надписом «PROFI платформа універсальна» O235-305 мм., з платформами по 30 шт. у коробці у кількості 5 коробок;

-картоні коробки з надписом «PROFI платформа» O60 мм., з платформами по 150 шт. у коробці у кількості 5 коробок;

-картоні коробки з надписом Вентиляційна решітка PROFI» O100 мм., з решітками по 12 штук у коробці - у кількості 42 коробки;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O155 мм., з кільцями по 75 шт. у коробці у кількості 12 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O100 мм., з кільцями по 150 шт. у коробці у кількості 8 коробок;

- картоні коробки з написом «Обвод для труби» O35 мм., з обводами по 50 шт. у коробці у кількості 30 коробок;

- картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O110 мм., з кільцями по 150 шт. у коробці у кількості 9 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O175 мм., з кільцями по 50 шт. у коробці у кількості 6 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O130 мм., з кільцями по 75 шт. у коробці у кількості 6 коробок;

-картоні коробки з надписом «PROFI платформа універсальна квадрат» з платформами по 30 шт. у коробці у кількості 1 коробки;

-картоні коробки з написом «Обвод труби пластина PROFI» O210 мм., з обводами по 20 шт. у коробці у кількості 3 коробок;

-картоні коробки з написом «Обвод для труби PROFI» з обводами по 50 шт. у коробці у кількості 4 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O130 мм., з кільцями по 75 шт. у коробці у кількості 4 коробок;

- картоні коробки з надписом «PROFI платформа універсальна» O135-305 мм., з платформами по 30 шт. у коробці у кількості 10 коробок;

-картоні коробки з надписом «PROFI платформа універсальна» O165-225 мм., з платформами по 30 шт. у коробці у кількості 44 коробок;

-картоні коробки в яких знаходяться пластикові шнури по одному в кожному коробку, має напис SW100 у кількості 50 коробок;

-картоні коробки з надписом «PROFI платформа універсальна» O65 мм., з платформами по 150 шт. у коробці у кількості 52 коробок;

-картоні коробки з надписом «PROFI платформа універсальна» O115-155 мм., з платформами по 50 шт. у коробці у кількості 71 коробки;

-картоні коробки з надписом «платформа», O60 мм., з платформами по 150 шт. у коробці у кількості 9 коробок;

-картоні коробки з надписом «PROFI платформа універсальна» O50-100 мм., з платформами по 150 шт. у коробці у кількості 5 коробок;

-картоні коробки з надписом «платформа універсальна» O65 мм., з платформами по 150 шт. у коробці у кількості 2 коробок;

-картоні коробки з надписом «Пластини для кріплення люстр PROFI (елемент №1)», з кріпленнями по 100 шт. в коробці у кількості 1 коробки;

-картоні коробки з надписом «Пластини для кріплення люстр PROFI (елемент №2)», з пластинами по 100 шт. в коробці у кількості 3 коробки;

-картоні коробки з надписом «PROFI платформа універсальна квадрат» O150-200 мм., з платформами по 40 шт. у коробці у кількості 16 коробок;

-картоні коробки з надписом «PROFI платформа універсальна» O50-100 мм., з платформами по 150 шт. у коробці у кількості 35 коробок;

-картоні коробки з надписом «PROFI платформа під люстру», з платформами по 75 шт. у коробці у кількості 35 коробок;

-картоні коробки з надписом «PROFI платформа під люстру», з платформами по 75 шт. у коробці у кількості 48 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», з кільцями по 75 шт. у коробці у кількості 6 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O115 мм., з кільцями по 150 шт. у коробці у кількості 10 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O112 мм., з кільцями по 150 шт. у коробці у кількості 10 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O60 мм., з кільцями по 150 шт. у коробці у кількості 20 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O130 мм., з кільцями по 75 шт. у коробці у кількості 12 коробок;

-картоні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O120 мм., з кільцями по 75 шт. у коробці у кількості 12 коробок;

-запакована коробка з металевим профілем з наклейкою найменуванням АР621Z, кількості 86 шт. у коробці у кількості 1 коробки;

-розпакована коробка з металевим профілем без найменування 1 коробка;

-запакована упаковка з металевим профілем без найменування 7 упаковок;

-розпакована упаковка з металевим профілем без найменування 1 упаковка;

-розпакована упаковка з металевим профілем, за найменуванням ПФ-3222, у кількості 248 шт. в упаковці 2 упаковки;

-запаковані коробки з металевим профілем за найменуванням АР621Z, у кількості 80 шт. у коробці 9 коробок;

-розпаковані короби з металевим профілем, з наклейкою-найменуванням АР621Z - у кількості 2 коробки;

-розпакована коробка з металевим профілем без найменування 1 коробка;

-запакована коробка з металевим профілем без найменування 1 коробка;

-запакована коробка з металевим профілем, з наклейкою-найменуванням АР002NP у кількості 1000 шт. у коробці 1 коробка;

-запакована коробка з металевим профілем, з наклейкою-найменування АР621Z у кількості 80 шт. у коробці 1 коробка;

-розпаковані коробки з металевим профілем без найменування 2 коробки;

-запакована коробка з металевим профілем, з наклейкою-найменуванням АР0027 у кількості 1120 шт. в коробці 1 коробка;

-дерев`яна коробка з написом «CLEVER WELEDECH ODESSA W/№2 MADE IN TAIWAN R.O.C» - 1 коробка;

-картонні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O80 мм., з кільцями по 150 шт. у коробці у кількості 20 коробок;

-картонні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O65 мм., з кільцями по 150 шт. у коробці у кількості 20 коробок;

-картонні коробки з написом «Протекторне кольцо PROFI», O70 мм., з кільцями по 150 шт. у коробці у кількості 10 коробок;

-профіль алюмінієвий у кількості 741 упаковки;

-«Нишевая линия Slott» у кількості 72 упаковок;

-«Линия Slott» у кількості 46 упаковок;

-вставки TLG у кількості 177 шт.;

-пластикова строчка RMP-38 40 м., у кількості 100 шт., які містяться в картонних коробках;

-пластикат у кількості 635 мішків;

-пластиковий профіль у кількості 411 упаковок, (разова плівка);

-жорсткий диск «Intel» SSDD3-S461G на 480 GB;

-жорсткий диск «Intel» SSDD3-S461G на 480 GB;

- жорсткий диск «Seadate» ST 1000NM0033;

-жорсткий диск «Seadate» ST 1000NM0033;

-сервер USЄUU1C2JU.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Харківського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її проголошення. Ухвала в частині повернення майна підлягає негайному виконанню після її проголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудКиївський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення29.04.2021
Оприлюднено28.05.2024
Номер документу96749577
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —953/11842/20

Ухвала від 09.08.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Божко В. В.

Ухвала від 01.07.2021

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Шабельніков С. К.

Ухвала від 01.07.2021

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Шабельніков С. К.

Ухвала від 19.05.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Божко В. В.

Ухвала від 07.06.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Божко В. В.

Ухвала від 29.04.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Божко В. В.

Ухвала від 26.04.2021

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Шабельніков С. К.

Ухвала від 20.04.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Божко В. В.

Ухвала від 26.04.2021

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Шабельніков С. К.

Ухвала від 19.04.2021

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Божко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні