Ухвала
від 11.05.2021 по справі 658/744/16-ц
ХЕРСОНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ХЕРСОНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Номер провадження: 22-ц/819/781/21

Єдиний унікальний номер справи: 658/744/16-ц

У Х В А Л А

про розгляд справи у режимі відеоконференції

11 травня 2021 року м. Херсон

Херсонський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого Приходько Л.А.,

суддів: Базіль Л.В.,

Бездрабко В.О.,

розглянувши питання про участь представника Малого приватного підприємства Фірма Ерідон - адвоката Нероди Вікторії Юріївни у судовому засіданні в режимі відеоконференції при розгляді цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до фермерського господарства Іолана , товариства з обмеженою відповідальністю Грін Тім , малого приватного підприємства Фірма Ерідон , третя особа Каховський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м. Одеса) - про визнання права власності на майно, виключення майна з акту опису й арешту,

встановив:

01 грудня 2020 року Каховський міськрайонний суд Херсонської області ухвалив у зазначеній справі рішення, на яке представник ОСОБА_1 - Гуртовий Сергій Анатолійович подав апеляційну скаргу

07 квітня 2021 року від представника Малого приватного підприємства Фірма Ерідон - адвоката Нероди Вікторії Юріївни надійшла заява про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою системи відеоконференцзв`язку EasyCon .

Відповідно до ст.212 ЦПК України встановлено можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за заявою учасників справи.

На підставі викладеного, враховуючи необхідність забезпечення права на доступ до правосуддя, рівність учасників процесу перед законом і судом, , з метою забезпечення своєчасного розгляду цивільної справи, колегія суддів вважає за необхідне провести судове засідання в режимі відеоконференції за участі представника Малого приватного підприємства Фірма Ерідон - адвоката Нероди Вікторії Юріївни поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та технічних можливостей суду.

Попередити сторони, що відповідно до ч.5 ст.212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Керуючись ст.212 ЦПК України, суд

ухвалив:

Клопотання представника Малого приватного підприємства Фірма Ерідон - адвоката Нероди Вікторії Юріївни про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду задовольнити.

Забезпечити участь представника Малого приватного підприємства Фірма Ерідон - адвоката Нероди Вікторії Юріївни у розгляді справи призначеному на 17 травня 2021 року на 13 год 30 хв. в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку EasyCon , затвердженого Державною судовою адміністрацією України.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції учасникам справи необхідно:

- використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення;

- попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою www.court.gov.ua та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам;

- зайти та авторизуватися в Системі за 10 хвилин до часу судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи;

- очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі в судовому засіданні.

Роз`яснити особам, щодо яких вирішено питання про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, що підтвердження особи учасника відбувається шляхом його авторизації в Системі із застосуванням електронного підпису.

Копію даної ухвали негайно направити особам, щодо яких вирішено питання про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий Л. А. Приходько

Судді: Л. В. Базіль

В. О. Бездрабко

СудХерсонський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення11.05.2021
Оприлюднено12.05.2021
Номер документу96806848
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —658/744/16-ц

Постанова від 22.02.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Тітов Максим Юрійович

Ухвала від 27.09.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Тітов Максим Юрійович

Ухвала від 20.08.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Тітов Максим Юрійович

Постанова від 24.06.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Приходько Л. А.

Постанова від 24.06.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Приходько Л. А.

Ухвала від 19.05.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Приходько Л. А.

Ухвала від 11.05.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Приходько Л. А.

Ухвала від 12.04.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Приходько Л. А.

Ухвала від 01.04.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Приходько Л. А.

Ухвала від 15.03.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Приходько Л. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні