Ухвала
від 19.05.2021 по справі 627/234/21
КРАСНОКУТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 627/234/21

19.05.2021

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про призначення справи до розгляду

19.05.2021 року смт Краснокутськ

Краснокутський районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді Бугаєнко І.В.,

за участі секретаря Сургай М.С.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в смт Краснокутськ цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області, третя особа - Краснокутська державна нотаріальна контора Краснокутського районного нотаріального округу Харківської області про визнання права власності на спадкове майно -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Краснокутського районного суду Харківської області перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області, третя особа - Краснокутська державна нотаріальна контора Краснокутського районного нотаріального округу Харківської області про визнання права власності на спадкове майно.

Ухвалою Краснокутського районного суду Харківської області від 22 березня 2021 року вищезазначену позовну заяву було прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі. Визначено розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження. Відповідачу запропоновано в установлений судом строк подати письмовий відзив та письмові пояснення на позов.

Під час підготовчого провадження ухвалою Краснокутського районного суду Харківської області від 28 квітня 2021 року вирішено клопотання представника позивача про витребування доказів та виклик свідків, приєднано до справи копію спадкової справи та заяву про уточнення позовних вимог.

Позивач в підготовче засідання не з`явився , причину неявки суду не повідомив, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений.

Представник позивача - адвокат Колісник І.І. подала до суду заяву про проведення підготовчого засідання, яке призначене на 19.05.2021 року, без участі позивача та його представника, не заперечує щодо закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідач ОСОБА_2 в підготовче засідання не з`явився , про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, в матеріалах справи міститься заява від 28.04.2021 року про розгляд прави без його участі, проти задоволення позову не заперечує.

Представник відповідача - Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області, в підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, в матеріалах справи міститься клопотання від 25.03.2021 року про розгляд справи без участі представника, при розгляді справи покладаються на розсуд суду.

Представник третьої особи Краснокутської державної нотаріальної контори Харківської області в підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, в матеріалах справи міститься заява від 16.04.2021 року про розгляд справи без представника нотаріальної контори та винести рішення на розсуд суду.

У зв`язку з неявкою в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу, у відповідності до положень ч. 2 ст. 247 ЦПК України, судом не здійснювалося.

Суд, дослідивши матеріали справи, приходить до такого.

Пунктом 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України передбачено, що в підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України , за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, у зв`язку з чим підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України , суд -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області, третя особа - Краснокутська державна нотаріальна контора Краснокутського районного нотаріального округу Харківської області про визнання права власності на спадкове майно.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 02 червня 2021 року о 13 год. 30 хв. в залі судових засідань Краснокутського районного суду Харківської області.

У судове засідання викликати учасників справи

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя: І. В. Бугаєнко

СудКраснокутський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення19.05.2021
Оприлюднено20.05.2021
Номер документу97010290
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —627/234/21

Рішення від 30.06.2021

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Бугаєнко І. В.

Рішення від 30.06.2021

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Бугаєнко І. В.

Ухвала від 19.05.2021

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Бугаєнко І. В.

Ухвала від 28.04.2021

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Бугаєнко І. В.

Ухвала від 22.03.2021

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Бугаєнко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні