Ухвала
від 06.05.2021 по справі 753/3884/20
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/3884/20

провадження № 2/753/3304/21

Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"06" травня 2021 р. Дарницький районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді Мицик Ю.С.

при секретарі Пугач Д.С.

за участю сторін:

представника позивача ОСОБА_1

представника відповідача: Фурман В.О.

представника відповідача: Ляхова К.О.

розглянувши в порядку загального позовного провадження в підготовчому засіданні в залі суду в м. Києві цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_3 до Приватного підприємства Шериф-захист , третя особа: ОСОБА_4 , про відшкодування шкоди завданої внаслідок дорожньо - транспортної пригоди та відшкодування моральної шкоди, -

ВСТАНОВИВ:

В проваджені Дарницького районного суду м. Києва на розгляді знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_3 до Приватного підприємства Шериф-захист , третя особа: ОСОБА_4 , про відшкодування шкоди завданої внаслідок дорожньо - транспортної пригоди та відшкодування моральної шкоди.

В судовому засіданні представник позивача заявив клопотання про витребування з Головного управління Державної податкової служби у м. Києві відомості про реєстраційний номер облікової картки платника податків ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , що зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 .

Інші учасники справи не заперечували проти задоволення клопотання.

Вислухавши думку учасників процесу, дослідивши матеріали справи, з метою повного, об`єктивного розгляду суд вважає клопотання таким, що підлягає задоволенню.

За нормою ч. 1 ст. 81 ЦПК України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Відповідно положень ч. ч. 1, 6, 7 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Беручи до уваги предмет спору, заявлені вимоги і наявні у матеріалах справи докази, а також враховуючи, що обставини цивільної справи з`ясовуються судом на засадах змагальності, суд вважає, що клопотання підлягає задоволенню.

На підставі вище наведеного та керуючись ст. 84 ЦПК України, суддя -

УХВАЛИВ:

Витребувати з Головного управління Державної податкової служби у м. Києві відомості про реєстраційний номер облікової картки платника податків ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Шахтарськ Донецької області, останнє відоме місце проживання: АДРЕСА_1 .

Витребувані докази просимо надіслати на адресу Дарницького районного суду м. Києва, 02068, м. Київ, вул. Кошиця, 5а, судді Мицик Ю.С. в строк до 20.06.2021 року.

Роз`яснити, що у разі неможливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановлений судом строк особа зобов`язана повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали. За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів у тому числі з причин визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність встановлену законом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати докази.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Мицик Ю.С.

Дата ухвалення рішення06.05.2021
Оприлюднено25.05.2021
Номер документу97126625
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —753/3884/20

Рішення від 06.02.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Мицик Ю. С.

Ухвала від 09.11.2021

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Мицик Ю. С.

Ухвала від 06.05.2021

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Мицик Ю. С.

Ухвала від 16.12.2020

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Мицик Ю. С.

Ухвала від 03.03.2020

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Цимбал І. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні