Ухвала
від 26.05.2021 по справі 661/1200/21
НОВОКАХОВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 661/1200/21

Провадження № 2/661/527/21

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 травня 2021 року

Новокаховський міський суд Херсонської області в складі:

головуючої судді - Бойко М.Є.,

за участю секретаря судового засідання - Антоненко І.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні, в м. Нова Каховка, Херсонської області, матеріали справи за позовною заявою адвоката Харченка Дмитра Миколайовича в інтересах ОСОБА_1 до Новокаховської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономної Республіці Крим та Севастополі, третя особа: Новокаховський міський відділ Державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства (м. Одеса) про звільнення майна з під арешту,

В С Т А Н О В И В :

15.03.2021 року адвокат Харченко Д.М. в інтересах ОСОБА_1 звернувся до суду із позовом до Новокаховської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономної Республіці Крим та Севастополі, в якому просив зняти арешт з 1/4 частини трикімнатної квартири за адресою: АДРЕСА_1 .

До судового засідання 05.05.2021 року представник позивача адвокат Харченко Д.М. заявив клопотання про залучення до участі у справі у якості співвідповідача Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономної Республіці Крим та м. Севастополі, яке є правонаступником всіх прав та обов`язків Новокаховської ОДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі.

Відповідно до статті 51 ЦПК України, суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача..

Відповідно до п.2 ч. 3 Постанови Пленуму Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ «Про судову практику у справах про зняття арешту з майна від 03.06.2016 року № 5 у випадках, коли арешт майна проводився для забезпечення конфіскації чи стягнення майна на користь держави, як відповідач до участі у справі у встановленому законом порядку також залучається відповідний територіальний орган Державної фіскальної служби України.

Заслухавши позивача, дослідивши матеріали справи, враховуючи те, що рішення по зазначеній справі може вплинути на права та обов`язки Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономної Республіці Крим та м. Севастополі, що є правонаступником всіх прав та обов`язків Новокаховської ОДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі, суд дійшов висновку, що клопотання адвоката Харченка Д.М. підлягає задоволенню.

За таких обставин, керуючись ст. 51 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Залучити до участі у справі за позовом адвоката Харченка Дмитра Миколайовича в інтересах ОСОБА_1 до Новокаховської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономної Республіці Крим та Севастополі, третя особа: Новокаховський міський відділ Державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства (м. Одеса), про звільнення майна з під арешту, в якості співвідповідача Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономної Республіці Крим та м. Севастополі», викликавши його представника у наступне судове засідання, яке призначене на 18.06.2021 року о 14:30 год.

Направити ухвалу до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономної Республіці Крим та м. Севастополі» (73022, м. Херсон, проспект Ушакова, 75).

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://court.gov.ua/.

Ухвала суду, окремо від рішення, оскарженню не підлягає, на неї можуть бути подані заперечення, які включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя М. Є. Бойко

Дата ухвалення рішення26.05.2021
Оприлюднено12.01.2024
Номер документу97256700
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення майна з під арешту

Судовий реєстр по справі —661/1200/21

Постанова від 21.09.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Пузанова Л. В.

Постанова від 21.09.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Пузанова Л. В.

Ухвала від 01.09.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Пузанова Л. В.

Ухвала від 16.08.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Пузанова Л. В.

Ухвала від 09.08.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Пузанова Л. В.

Рішення від 18.06.2021

Цивільне

Новокаховський міський суд Херсонської області

Бойко М. Є.

Ухвала від 26.05.2021

Цивільне

Новокаховський міський суд Херсонської області

Бойко М. Є.

Ухвала від 19.03.2021

Цивільне

Новокаховський міський суд Херсонської області

Бойко М. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні