Ухвала
від 28.05.2021 по справі 600/1979/20-а
СЬОМИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

Справа № 600/1979/20-а

28 травня 2021 року

м. Вінниця

Сьомий апеляційний адміністративний суд у складі колегії:

головуючого судді: Білої Л.М.

суддів: Курка О. П. Гонтарука В. М.

розглянувши в порядку письмового провадження апеляційну скаргу Приватного підприємства "Багіра" на рішення Чернівецького окружного адміністративного суду від 08 лютого 2021 року у справі за адміністративним позовом Приватного підприємства "Багіра" до Конкурсного комітету з визначення перевізника пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в виконавчому комітету Чернівецької міської ради, Виконавчого комітету Чернівецької міської ради про визнання протиправними рішень та зобов`язати вчинити певні дії,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Сьомого апеляційного адміністративного суду перебуває зазначена справа.

Ухвалою Сьомого апеляційного адміністративного суду від 15 березня 2021 року справу призначено до апеляційного розгляду в порядку письмового провадження.

Згідно ч. 2 ст. 311 КАС, якщо під час письмового провадження за наявними у справі матеріалами суд апеляційної інстанції дійде висновку про те, що справу необхідно розглядати у судовому засіданні, то він призначає її до апеляційного розгляду в судовому засіданні.

Так, під час розгляду справи, колегія суддів дійшла висновку про неможливість вирішення справи в порядку письмового провадження, оскільки виникла необхідність перевірки окремих доводів сторін, у зв`язку з чим необхідно витребувати від відповідача додаткові докази та заслухати учасників справи.

Відповідно до вимог статті 9 КАС України, суд вживає передбачені законом заходи, необхідні для з`ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

Частиною 4 вказаної статті закріплений обов`язок суду щодо вжиття визначених законом заходів, необхідних для з`ясування всіх обставин у справі.

Вказане також узгоджується зі статтею 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, відповідно до якої кожен має право на справедливий і публічний розгляд його справи упродовж розумного строку незалежним і безстороннім судом, встановленим законом.

При цьому, суд також враховує, що одним із засобів доказування в адміністративній справі є пояснення сторін та третіх осіб.

З урахуванням викладеного, зважаючи на необхідність забезпечення додержання вимог ч. 2 ст. 2 КАС України щодо всебічного та об`єктивного розгляду адміністративної справи, колегія суддів дійшла до висновку про необхідність переходу із письмового провадження у даній справі у відкрите.

Керуючись ст.ст. 9, 72, 80, 311 КАС України, суд

У Х В А Л И В :

Перейти до розгляду справи у відкритому судовому засіданні з викликом сторін.

Призначити справу за адміністративним позовом Приватного підприємства "Багіра" до Конкурсного комітету з визначення перевізника пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в виконавчому комітету Чернівецької міської ради, Виконавчого комітету Чернівецької міської ради про визнання протиправними рішень та зобов`язати вчинити певні дії, до апеляційного розгляду у відкритому судовому засіданні на 23 червня 2021 року об 10:00 у залі судового засідання №2 Сьомого апеляційного адміністративного суду (м. Вінниця, вул. Соборна, 48 / вул. Оводова, 34), про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Копію ухвали направити особам, що беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили в порядку та строки, передбачені ст.325 КАС України.

Головуючий Біла Л.М. Судді Курко О. П. Гонтарук В. М.

Дата ухвалення рішення28.05.2021
Оприлюднено03.06.2021
Номер документу97334331
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними рішень та зобов`язати вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —600/1979/20-а

Постанова від 07.07.2021

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Біла Л.М.

Постанова від 07.07.2021

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Біла Л.М.

Ухвала від 23.06.2021

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Біла Л.М.

Ухвала від 28.05.2021

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Біла Л.М.

Ухвала від 17.05.2021

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Біла Л.М.

Ухвала від 15.03.2021

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Біла Л.М.

Рішення від 08.02.2021

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Брезіна Тетяна Миколаївна

Ухвала від 16.11.2020

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Брезіна Тетяна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні