Ухвала
від 26.05.2021 по справі 465/5668/20
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

465/5668/20

2/465/1489/21

У Х В А Л А

про затвердження мирової угоди та

закриття провадження у справі

26.05.2021 року м. Львів

Франківський районний суд м. Львова

в складі головуючого судді Ванівського Ю.М.

при секретарі Лозинському Т.-Р.А.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Львові цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до 1 Окремого відділу капітального будівництва Державної прикордонної служби України (назву якого змінено на Головний центр капітального будівництва та реконструкції Державної прикордонної служби України відповідно до директиви Адміністрації Державної прикордонної служби України від 28.01.2021 № 3дск), Товариства з обмеженою відповідальністю Ріелбудстиль , Товариства з обмеженою відповідальністю Вестбудінвест про захист права власності, шляхом знесення об`єкта самочинного будівництва та приведення земельної ділянки в попередній стан , -

встановив:

Позивач звернувся до Франківського районного суду м.Львова з позовом до відповідачів, в якому просить зобов`язати відповідачів знести за власний рахунок об`єкт самочинного будівництва (на час подання позову конструкцію фундаменту Г-подібної форми), який знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 (між будинками АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_1 , АДРЕСА_4 з одного боку та будинками АДРЕСА_5 та АДРЕСА_6 ); зобов`язати відповідачів за власний рахунок привести з дотриманням санітарних норм земельну ділянку, кадастровий номер: 4610136900:07:005:0020 біля будинку АДРЕСА_7 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_1 , АДРЕСА_8 та АДРЕСА_6 ) в попередній стан.

До суду надійшла спільна заява сторін про затвердження мирової угоди, укладеної ОСОБА_1 (далі - Позивач) та Головним центром капітального будівництва та реконструкції Державної прикордонної служби України, що діє на підставі Положення про Головний центр капітального будівництва та реконструкції Державної прикордонної служби України, затвердженого наказом Адміністрації Державної прикордонної служби України від 28.01.2021 № ОД-7/0/8-21 в особі начальника Головного центру капітального будівництва та реконструкції ОСОБА_2 , повноваження якого підтверджені наказом Голови Державної прикордонної служби України від 05.02.2021 №106-ОС (далі - Відповідач-1), Товариством з обмеженою відповідальністю Ріелбудстиль , в особі директора ОСОБА_3 , що діє на підставі Статуту (далі -Відповідач-2), а також Товариством з обмеженою відповідальністю Вестбудінвест , в особі директора Романенка Олексія Володимировича, що діє на підставі Статуту (далі - Відповідач-3), на наступних умовах:

1. Відповідач-1, Відповідач-2 та Відповідач-3 підтверджують, що на земельній ділянці, кадастровий номер: 4610136900:07:005:0020 біля будинків АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_1 та АДРЕСА_4 здійснюється будівництво двох будинків К4 та К5, що входять до складу комплексу багатоквартирних житлових будинків, які будуються за адресою: АДРЕСА_9 , проектування та будівництво яких здійснюється на підставі містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, затверджених рішенням виконкому від 26.07.2016 № 602 та внесених до них змін від 2017 та 2019 років та договору про спільну діяльність у будівництві від 14.02.2007 № 31-07/7, укладеного між 1 окремим відділом капітального будівництва Державної прикордонної служби України та Товариством з обмеженою відповідальністю Вестбудінвест .

2. З метою мирного врегулювання спору Відповідач-1 та Відповідач-3 беруть на себе наступні зобов`язання:

2.1 Розглянути та погодити необхідні зміни до техніко-економічних показників будівництва, містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

2.2 Розглянути та погодити коригування проектної документації на будівництво будинків К4 та К5, у відповідності до якого зміниться площа забудови та конфігурація будинків, з урахуванням наступних відміток та відстаней:

- відстань від крайнього правого кута будинку К4 до крайнього лівого кута будинку за адресою: АДРЕСА_1 , належного Позивачу становитиме - 29 м (відстань А-Б на Схемі № 1),

- відстань від крайнього правого кута будинку за адресою: АДРЕСА_1 , належного Позивачу до стіни будинку К4 становитиме - 32 м (по перпендикулярній лінії(відстань В-Г на Схемі № 1),

- відстань від крайнього лівого кута будинку К5 до крайнього лівого кута багатоквартирного житлового будинку на АДРЕСА_2 становитиме - 20 м (відстані Ж-Є, Ж-З на Схемі № 1),

- відстань від крайнього лівого кута будинку К5 до крайнього правого кута будинку на АДРЕСА_3 становитиме - 20 м (відстань Е-Є на Схемі №1),

- максимальна висота будинку К4 визначена містобудівними умовами та обмеженнями, але в будь-якому разі не вище 25 м та 8-ми поверхів,

- відстань від крайнього правого кута будинку АДРЕСА_4 до крайнього правого кута будинку К4 складає 42,5 м (відстань К-Б на Схемі № 1),

- максимальна висота будинку К5 визначена містобудівними умовами та обмеженнями, але в будь-якому разі не вище 20 м та 4-х поверхів) (відмітки висот зображено на Схемі № 2)

2.3 Погодити внесення змін до дозволу на будівництво в частині вказаних вище змін.

3. Відповідач-3 солідарно з Відповідачем-2 беруть на себе наступні зобов`язання::

3.1 За власний рахунок розробити та внести (після погодження з Відповідачем-1) необхідні зміни до техніко-економічних показників будівництва, містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, здійснити коригування проектної документації на будівництво житлових будинків, з урахуванням виявлених недоліків та висловлених Позивачем зауважень.

3.2 Забезпечити будівництво будинків К4 та К5 з дотриманням максимальних відстаней та висот, вказаних у п.2.2 цієї мирової угоди з урахуванням техніко-економічних показників будівництва, містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, затверджених рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 26.07.2016 № 602 та внесених до них змін.

Проектні роботи щодо коригування проектної документації виконуються упродовж 3 (трьох) місяців з дати затвердження мирової угоди судом. До цього строку не включається термін, необхідний на затвердження проектної документації.

3.3 Упродовж 15 робочих днів після укладання мирової угоди та затвердження її судом за власний рахунок організувати демонтаж вертикальних конструкцій (колони, стіни) будинків К4, К5, розташованих із недотриманням відстаней зазначених у п. 2.2, а також, за власний рахунок організувати зворотну засипку частини фундаментів будинків К4, К5, розташованих із недотриманням відстаней зазначених у п. 2.2 (вказаний строк може бути зміщений у разі несприятливих погодних умов, запровадження обмежень на виконання робіт у зв`язку із пандемією).

За власний рахунок організувати перенесення тимчасової дороги заїзду на будівельний майданчик будинків К4 і К5, яка проходить вздовж паркана будинку Позивача, на відстань не менше 10 м від паркана.

3.4 Розробити за власний рахунок проект вертикального планування та за власний рахунок організувати або власними силами понизити рівень земельної ділянки, кадастровий номер: 4610136900:07:005:0020 між об`єктом будівництва будинків К4 і К5 біля присадибних земельних ділянок будинків АДРЕСА_3 , АДРЕСА_1 та АДРЕСА_4 на АДРЕСА_6 до рівня присадибних земельних ділянок, тобто до нижчої межі підпірної стінки паркану, який відмежовує присадибні земельні ділянки будинків АДРЕСА_3 , АДРЕСА_1 та АДРЕСА_4 на АДРЕСА_6 та земельну ділянку, кадастровий номер: 4610136900:07:005:0020.

Роботи по вертикальному плануванню та пониженню рівня земельної ділянки мають бути виконані до введення будинку в експлуатацію.

3.5 Упродовж усього періоду будівництва не допускати складування будівельних матеріалів вздовж паркану на земельній ділянці, кадастровий номер: 4610136900:07:005:0020, де здійснюється будівництво будинків К-4 і К-5 на відстані 10 метрів від огорожі будинку позивача, а складування будівельного сміття здійснювати у внутрішньому дворі будинку К4 і К5.

4.Інші параметри будівництва будинків К4 та К5 визначаються Відповідачами згідно вихідних даних на проектування та проектної документації на будівництво.

5.Сторони погодили, що подальше будівництво, введення в експлуатацію житлових будинків здійснюється на підставі техніко-економічних показників будівництва, містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, затверджених рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 26.07.2016 № 602 та внесених до них змін, а також договору про спільну діяльність у будівництві від 14.02.2007№31-07/7 із урахуванням вимог цієї мирової угоди.

6. У разі будівництва будинків К4 і К5 з недотриманням вимог щодо відстаней від будинку К4 до будинку АДРЕСА_10 , відстані від будинку К5 до будинку АДРЕСА_3 та АДРЕСА_1 , а також максимальної висоти (у поверхах) будинків К4 та К5 Відповідач-2 та Відповідач-3 зобов`язані за власний рахунок привести їх у відповідність до вимог п.2.2 цієї мирової угоди в частині відстаней та/або максимальної висоти.

7.Понесені Позивачем витрати, пов`язані з підготовкою та пред`явленням позову, розглядом справи (вартість проведення експертизи, сума сплаченого судового збору) - залишаються за Позивачем.

Позивач не має будь-яких претензій, у тому числі майнових до Відповідачів.

8. Понесені Відповідачем-2 витрати, пов`язані з розглядом цієї справи, в тому числі і вжитими заходами забезпечення позову (витрати, пов`язані із зупиненням будівництва будинків К4 і К5, простоєм, в тому числі на оплату праці працівників, оренду будівельної техніки та матеріалів), а також витрати, які Відповідач-2 може понести у зв`язку з цим - залишаються за Відповідачем-2.

Відповідач-2 самостійно несе ризик застосування до нього штрафних санкцій у зв`язку з зупиненням будівництва, невиконанням зобов`язань перед контрагентами, здорожчання кошторису витрат, зриву строків будівництва та жодних претензій у зв`язку з цим до Позивача та Відповідача-1 не має.

9. Понесені Відповідачем-3 витрати, пов`язані з розглядом цієї справи, в тому числі і вжитими заходами забезпечення позову (витрати, пов`язані із зупиненням будівництва будинків К4 і К5, простоєм, в тому числі на оплату праці працівників, оренду будівельної техніки та матеріалів), а також витрати, які Відповідач-3 може понести у зв`язку з цим - залишаються за Відповідачем-3.

Відповідач-3 самостійно несе ризик застосування до нього штрафних санкцій у зв`язку з зупиненням будівництва, невиконанням зобов`язань перед контрагентами, здорожчання кошторису витрат, зриву строків будівництва та жодних претензій у зв`язку з цим до Позивача та Відповідача-1 не має.

10. Витрати на коригування проектної документації щодо будівництва будинків К4 та К5 та проходження експертизи проекту беруть на себе солідарно Відповідач-2 та Відповідач-3.

11.Позивач, Відповідач-1, Відповідач-2 та Відповідач-3 підтверджують, що з моменту укладення цієї Мирової угоди не мають і не матимуть жодних матеріальних претензій один до одного стосовно питань, що мають безпосереднє відношення до позовних вимог ОСОБА_1 до 1 окремого відділу капітального будівництва Державної прикордонної служби України та ТзОВ Ріелбудстиль та ТзОВ Вестбудінвест в межах цивільної справи № 465/5668/20.

12. Сторони заявляють, що ні в процесі укладення цієї Мирової угоди, ні в процесі виконання її умов не були, не будуть і не можуть бути порушені права будь-яких третіх осіб, в тому числі й держави.

13. Мирова угода укладена в п`яти примірниках, по одному для кожної із Сторін та один примірник для Франківського районного суду м.Львова.

Зазначена мирова угода сторін долучена до матеріалів справи, сторонам відомі наслідки такого рішення та закриття провадження у справі, що передбачені ст.207, 256 ЦПК України.

Суд, розглянувши мирову угоду та дослідивши матеріали цивільної справи, вважає заяву про затвердження мирової угоди обґрунтованою та такою, що підлягає задоволенню.

Згідно з вимогами ч. 2 ст.247 ЦПК України фіксування судового засідання технічним засобом здійснює секретар судового засідання. У разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до ч.4 ст. 207 ЦПК України, укладена сторонами мирова угода затверджується ухвалою суду, в резолютивній частині якої зазначаються умови угоди. Затверджуючи мирову угоду, суд цією ухвалою одночасно закриває провадження у справі.

Згідно з п.5 ч.1 ст. 255 ЦПК України, суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо сторони уклали мирову угоду і вона затверджена судом.

Відповідно до ч. 2 ст.256 ЦПК України, у разі закриття провадження у справі повторне звернення до суду з приводу спору між тими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав не допускається.

Враховуючи, що умови мирової угоди не суперечать закону та не порушують права, свободи чи інтереси інших осіб, представники відповідачів не обмежені вчинити відповідні дії, суд у відповідності до ст.ст.207, 255 ЦПК України вважає за можливе затвердити ухвалою суду мирову угоду та закрити провадження у справі.

При цьому, відповідно до ст.208 ЦПК України виконання мирової угоди здійснюється особами, які її уклали, в порядку і в строки, передбачені цією угодою. Ухвала про затвердження мирової угоди є виконавчим документом та має відповідати вимогам до виконавчого документа, встановленим Законом України Про виконавче провадження . Уразі невиконання затвердженої судом мирової угоди ухвала суду про затвердження мирової угоди може бути подана для її примусового виконання в порядку, передбаченому законодавством для виконання судових рішень.

Керуючись ст. 207, 255, 259, 260, 353 ЦПК України, -

постановив:

затвердити мирову угоду, укладену Новосядлом Романом Федоровичем (далі - Позивач) та Головним центром капітального будівництва та реконструкції Державної прикордонної служби України, що діє на підставі Положення про Головний центр капітального будівництва та реконструкції Державної прикордонної служби України, затвердженого наказом Адміністрації Державної прикордонної служби України від 28.01.2021 № ОД-7/0/8-21 в особі начальника Головного центру капітального будівництва та реконструкції ОСОБА_2 , повноваження якого підтверджені наказом Голови Державної прикордонної служби України від 05.02.2021 №106-ОС (далі - Відповідач-1), Товариством з обмеженою відповідальністю Ріелбудстиль , в особі директора ОСОБА_3 , що діє на підставі Статуту (далі - Відповідач-2), а також Товариством з обмеженою відповідальністю Вестбудінвест , в особі директора Романенка Олексія Володимировича, що діє на підставі Статуту (далі - Відповідач-3), згідно з умовами якої:

1. Відповідач-1, Відповідач-2 та Відповідач-3 підтверджують, що на земельній ділянці, кадастровий номер: 4610136900:07:005:0020 біля будинків АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , АДРЕСА_1 та АДРЕСА_4 здійснюється будівництво двох будинків К4 та К5, що входять до складу комплексу багатоквартирних житлових будинків, які будуються за адресою: АДРЕСА_9 , проектування та будівництво яких здійснюється на підставі містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, затверджених рішенням виконкому від 26.07.2016 № 602 та внесених до них змін від 2017 та 2019 років та договору про спільну діяльність у будівництві від 14.02.2007 № 31-07/7, укладеного між 1 окремим відділом капітального будівництва Державної прикордонної служби України та Товариством з обмеженою відповідальністю Вестбудінвест .

2. З метою мирного врегулювання спору Відповідач-1 та Відповідач-3 беруть на себе наступні зобов`язання:

2.1 Розглянути та погодити необхідні зміни до техніко-економічних показників будівництва, містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

2.2 Розглянути та погодити коригування проектної документації на будівництво будинків

К4 та К5, у відповідності до якого зміниться площа забудови та конфігурація будинків, з урахуванням наступних відміток та відстаней:

- відстань від крайнього правого кута будинку К4 до крайнього лівого кута будинку за адресою: АДРЕСА_1 , належного Позивачу становитиме - 29 м (відстань А-Б на Схемі № 1),

- відстань від крайнього правого кута будинку за адресою: АДРЕСА_1 , належного Позивачу до стіни будинку К4 становитиме - 32 м (по перпендикулярній лінії(відстань В-Г на Схемі № 1),

- відстань від крайнього лівого кута будинку К5 до крайнього лівого кута багатоквартирного житлового будинку на АДРЕСА_2 становитиме - 20 м (відстані Ж-Є, Ж-З на Схемі № 1),

- відстань від крайнього лівого кута будинку К5 до крайнього правого кута будинку на АДРЕСА_3 становитиме - 20 м (відстань Е-Є на Схемі №1),

- максимальна висота будинку К4 визначена містобудівними умовами та обмеженнями, але в будь-якому разі не вище 25 м та 8-ми поверхів,

- відстань від крайнього правого кута будинку АДРЕСА_4 до крайнього правого кута будинку К4 складає 42,5 м (відстань К-Б на Схемі № 1),

- максимальна висота будинку К5 визначена містобудівними умовами та обмеженнями, але в будь-якому разі не вище 20 м та 4-х поверхів) (відмітки висот зображено на Схемі № 2)

2.3 Погодити внесення змін до дозволу на будівництво в частині вказаних вище змін.

3. Відповідач-3 солідарно з Відповідачем-2 беруть на себе наступні зобов`язання::

3.1 За власний рахунок розробити та внести (після погодження з Відповідачем-1) необхідні зміни до техніко-економічних показників будівництва, містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, здійснити коригування проектної документації на будівництво житлових будинків, з урахуванням виявлених недоліків та висловлених Позивачем зауважень.

3.2 Забезпечити будівництво будинків К4 та К5 з дотриманням максимальних відстаней та висот, вказаних у п.2.2 цієї мирової угоди з урахуванням техніко-економічних показників будівництва, містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, затверджених рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 26.07.2016 № 602 та внесених до них змін.

Проектні роботи щодо коригування проектної документації виконуються упродовж 3 (трьох) місяців з дати затвердження мирової угоди судом. До цього строку не включається термін, необхідний на затвердження проектної документації.

3.3 Упродовж 15 робочих днів після укладання мирової угоди та затвердження її судом за власний рахунок організувати демонтаж вертикальних конструкцій (колони, стіни) будинків К4, К5, розташованих із недотриманням відстаней зазначених у п. 2.2, а також, за власний рахунок організувати зворотну засипку частини фундаментів будинків К4, К5, розташованих із недотриманням відстаней зазначених у п. 2.2 (вказаний строк може бути зміщений у разі несприятливих погодних умов, запровадження обмежень на виконання робіт у зв`язку із пандемією).

За власний рахунок організувати перенесення тимчасової дороги заїзду на будівельний майданчик будинків К4 і К5, яка проходить вздовж паркана будинку Позивача, на відстань не менше 10 м від паркана.

3.4 Розробити за власний рахунок проект вертикального планування та за власний рахунок організувати або власними силами понизити рівень земельної ділянки, кадастровий номер: 4610136900:07:005:0020 між об`єктом будівництва будинків К4 і К5 біля присадибних земельних ділянок будинків АДРЕСА_3 , АДРЕСА_1 та АДРЕСА_4 на АДРЕСА_6 до рівня присадибних земельних ділянок, тобто до нижчої межі підпірної стінки паркану, який відмежовує присадибні земельні ділянки будинків АДРЕСА_3 , АДРЕСА_1 та АДРЕСА_4 на АДРЕСА_6 та земельну ділянку, кадастровий номер: 4610136900:07:005:0020.

Роботи по вертикальному плануванню та пониженню рівня земельної ділянки мають бути виконані до введення будинку в експлуатацію.

3.5 Упродовж усього періоду будівництва не допускати складування будівельних матеріалів вздовж паркану на земельній ділянці, кадастровий номер: 4610136900:07:005:0020, де здійснюється будівництво будинків К-4 і К-5 на відстані 10 метрів від огорожі будинку позивача, а складування будівельного сміття здійснювати у внутрішньому дворі будинку К4 і К5.

4.Інші параметри будівництва будинків К4 та К5 визначаються Відповідачами згідно вихідних даних на проектування та проектної документації на будівництво.

5.Сторони погодили, що подальше будівництво, введення в експлуатацію житлових будинків здійснюється на підставі техніко-економічних показників будівництва, містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, затверджених рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 26.07.2016 № 602 та внесених до них змін, а також договору про спільну діяльність у будівництві від 14.02.2007№31-07/7 із урахуванням вимог цієї мирової угоди.

6. У разі будівництва будинків К4 і К5 з недотриманням вимог щодо відстаней від будинку К4 до будинку АДРЕСА_10 , відстані від будинку К5 до будинку АДРЕСА_3 та АДРЕСА_1 , а також максимальної висоти (у поверхах) будинків К4 та К5 Відповідач-2 та Відповідач-3 зобов`язані за власний рахунок привести їх у відповідність до вимог п.2.2 цієї мирової угоди в частині відстаней та/або максимальної висоти.

7.Понесені Позивачем витрати, пов`язані з підготовкою та пред`явленням позову, розглядом справи (вартість проведення експертизи, сума сплаченого судового збору) - залишаються за Позивачем.

Позивач не має будь-яких претензій, у тому числі майнових до Відповідачів.

8. Понесені Відповідачем-2 витрати, пов`язані з розглядом цієї справи, в тому числі і вжитими заходами забезпечення позову (витрати, пов`язані із зупиненням будівництва будинків К4 і К5, простоєм, в тому числі на оплату праці працівників, оренду будівельної техніки та матеріалів), а також витрати, які Відповідач-2 може понести у зв`язку з цим - залишаються за Відповідачем-2.

Відповідач-2 самостійно несе ризик застосування до нього штрафних санкцій у зв`язку з зупиненням будівництва, невиконанням зобов`язань перед контрагентами, здорожчання кошторису витрат, зриву строків будівництва та жодних претензій у зв`язку з цим до Позивача та Відповідача-1 не має.

9. Понесені Відповідачем-3 витрати, пов`язані з розглядом цієї справи, в тому числі і вжитими заходами забезпечення позову (витрати, пов`язані із зупиненням будівництва будинків К4 і К5, простоєм, в тому числі на оплату праці працівників, оренду будівельної техніки та матеріалів), а також витрати, які Відповідач-3 може понести у зв`язку з цим - залишаються за Відповідачем-3.

Відповідач-3 самостійно несе ризик застосування до нього штрафних санкцій у зв`язку з зупиненням будівництва, невиконанням зобов`язань перед контрагентами, здорожчання кошторису витрат, зриву строків будівництва та жодних претензій у зв`язку з цим до Позивача та Відповідача-1 не має.

10. Витрати на коригування проектної документації щодо будівництва будинків К4 та К5 та проходження експертизи проекту беруть на себе солідарно Відповідач-2 та Відповідач-3.

11.Позивач, Відповідач-1, Відповідач-2 та Відповідач-3 підтверджують, що з моменту укладення цієї Мирової угоди не мають і не матимуть жодних матеріальних претензій один до одного стосовно питань, що мають безпосереднє відношення до позовних вимог ОСОБА_1 до 1 окремого відділу капітального будівництва Державної прикордонної служби України та ТзОВ Ріелбудстиль та ТзОВ Вестбудінвест в межах цивільної справи № 465/5668/20.

12. Сторони заявляють, що ні в процесі укладення цієї Мирової угоди, ні в процесі виконання її умов не були, не будуть і не можуть бути порушені права будь-яких третіх осіб, в тому числі й держави.

13. Мирова угода укладена в п`яти примірниках, по одному для кожної із Сторін та один примірник для Франківського районного суду м.Львова.

Провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до 1 Окремого відділу капітального будівництва Державної прикордонної служби України (назву якого змінено на Головний центр капітального будівництва та реконструкції Державної прикордонної служби України відповідно до директиви Адміністрації Державної прикордонної служби України від 28.01.2021 № 3дск), Товариства з обмеженою відповідальністю Ріелбудстиль , Товариства з обмеженою відповідальністю Вестбудінвест про захист права власності, шляхом знесення об`єкта самочинного будівництва та приведення земельної ділянки в попередній стан закрити у зв`язку з укладенням сторонами мирової угоди та затвердження її судом.

Ухвала про затвердження мирової угоди є виконавчим документом. У разі невиконання затвердженої судом мирової угоди ухвала суду про затвердження мирової угоди може бути подана для її примусового виконання в порядку, передбаченому законодавством для виконання судових рішень.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

На ухвалу суду може бути подана апеляційна скарга протягом 15 днів з дня її проголошення до Львівського апеляційного суду через Франківський районний суд м.Львова.

Позивач: ОСОБА_1 , АДРЕСА_11 , ІПН НОМЕР_1 ;

Відповідачі: 1 Окремий відділ капітального будівництва Державної прикордонної служби України, (назву якого змінено на Головний центр капітального будівництва та реконструкції Державної прикордонної служби України відповідно до директиви Адміністрації Державної прикордонної служби України від 28.01.2021 № 3дск) 02099, м.Київ, вул..Ялтинська, б. 11, Код ЄДРПОУ: 23311317;

Товариство з обмеженою відповідальністю Ріелбудстиль , 81203, Львівська обл., Перемишлянський р-н, с. Чуперносів, Урочище Юзикове, б.2, Код ЄДРПОУ: 42070138.

Товариство з обмеженою відповідальністю Вестбудінвест , ЄДРПОУ - 34903791, що знаходиться за адресою: Перемишлянський район, місто Перемишляни, вулиця Міжгірська, будинок 8В.

Суддя: Ванівський Ю.М.

Дата ухвалення рішення26.05.2021
Оприлюднено09.06.2021

Судовий реєстр по справі —465/5668/20

Ухвала від 26.05.2021

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 05.04.2021

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Савуляк Р. В.

Ухвала від 04.03.2021

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 04.03.2021

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 07.12.2020

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Савуляк Р. В.

Ухвала від 07.12.2020

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Савуляк Р. В.

Ухвала від 03.11.2020

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 09.10.2020

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шандра М. М.

Ухвала від 04.09.2020

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 04.09.2020

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні