Ухвала
від 27.04.2010 по справі 2а-7535/10/0570
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Донецький окружний ад міністративний суд

У Х В А Л А

про скасування заходів за безпечення позову

27 квітня 2010 р. Справа № 2а-7535/10/0570

приміщення суду за адресою: 83052, м.Донецьк, вул. 50-ої Г вардійської дивізії, 17

Суддя Донецького окруж ного адміністративного суду Христофоров А.Б., розглянувши заяву представника позивача про скасування заходів забе зпечення позову Товариств а з обмеженою відповідальн істю «Дельта-Фарм-Плюс» до Уп равління державної реєстрац ії Донецької міської ради пр о визнання протиправним ріше ння Управління державної реє страції Донецької міської ра ди з відмови в проведенні дер жавної реєстрації змін до ві домостей про Товариство з обмеженою відповідальніст ю «Дельта-Фарм-Плюс», що містя ться в Єдиному державному ре єстрі юридичних осіб та фізи чних осіб-підприємців, визна ння протиправними дій Управл іння державної реєстрації До нецької міської ради щодо за лишення без розгляду докумен тів Товариства з обмежен ою відповідальністю «Дельта -Фарм-Плюс», поданих для внесе ння змін до відомостей про Товариство з обмеженою від повідальністю «Дельта-Фарм-П люс», що містяться в Єдиному д ержавному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підпри ємців, зобов' язання Управлі ння державної реєстрації Дон ецької міської ради вчинити дії щодо державної реєстраці ї змін до відомостей про То вариство з обмеженою відпо відальністю «Дельта-Фарм-Плю с» на підставі поданої Това риством з обмеженою відпов ідальністю «Дельта-Фарм-Плюс » реєстраційної картки за фо рмою № 4,-

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою суду від 30 березня 20 10 року відкрито провадження у справі у справі № 2а-7535/10/0570 за поз овом Товариства з обмеже ною відповідальністю «Дельт а-Фарм-Плюс» до Управління де ржавної реєстрації Донецько ї міської ради про визнання п ротиправним рішення Управлі ння державної реєстрації Дон ецької міської ради з відмов и в проведенні державної реє страції змін до відомостей п ро Товариство з обмежено ю відповідальністю «Дельта-Ф арм-Плюс», що містяться в Єдин ому державному реєстрі юриди чних осіб та фізичних осіб-пі дприємців, визнання протипра вними дій Управління державн ої реєстрації Донецької місь кої ради щодо залишення без р озгляду документів Товари ства з обмеженою відповіда льністю «Дельта-Фарм-Плюс», п оданих для внесення змін до в ідомостей про Товариство з обмеженою відповідальніс тю «Дельта-Фарм-Плюс», що міст яться в Єдиному державному р еєстрі юридичних осіб та фіз ичних осіб-підприємців, зобо в' язання Управління держав ної реєстрації Донецької міс ької ради вчинити дії щодо де ржавної реєстрації змін до в ідомостей про Товариство з обмеженою відповідальніс тю «Дельта-Фарм-Плюс» на підс таві поданої Товариством з обмеженою відповідальніс тю «Дельта-Фарм-Плюс» реєстр аційної картки за формою № 4.

Ухвалою суду від 30 березня 201 0 року клопотання позивача Товариства з обмеженою від повідальністю «Дельта-Фарм-П люс» про забезпечення позову Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Дельта-Фар м-Плюс» до Управління держав ної реєстрації Донецької міс ької ради про визнання проти правним рішення Управління д ержавної реєстрації Донецьк ої міської ради з відмови в пр оведенні державної реєстрац ії змін до відомостей про Т овариство з обмеженою відп овідальністю «Дельта-Фарм-Пл юс», що містяться в Єдиному де ржавному реєстрі юридичних о сіб та фізичних осіб-підприє мців, визнання протиправними дій Управління державної ре єстрації Донецької міської р ади щодо залишення без розгл яду документів Товариства з обмеженою відповідальні стю «Дельта-Фарм-Плюс», подан их для внесення змін до відом остей про Товариство з об меженою відповідальністю «Д ельта-Фарм-Плюс», що містятьс я в Єдиному державному реєст рі юридичних осіб та фізични х осіб-підприємців, зобов' я зання Управління державної р еєстрації Донецької міської ради вчинити дії щодо держав ної реєстрації змін до відом остей про Товариство з об меженою відповідальністю «Д ельта-Фарм-Плюс» на підставі поданої Товариством з об меженою відповідальністю «Д ельта-Фарм-Плюс» реєстраційн ої картки за формою № 4 - задо волено.

Заборонено відповідачу - Управлінню державної реєстр ації Донецької міської ради проводити будь-які реєстраці йні дії щодо юридичної особи - Товариства з обмежено ю відповідальністю «Дельта-Ф арм-Плюс», код ЄДРПОУ 30701362, що зн аходиться за адресою: 83062, м. Дон ецьк, вул. Куйбишева, 15 «б» шлях ом накладення заборони на зд ійснення державної реєстрац ії будь-яких змін до відомост ей про Товариство з обмеж еною відповідальністю «Дель та-Фарм-Плюс», код ЄДРПОУ 30701362, щ о знаходить за адресою: 83062, м. До нецьк, вул. Куйбишева, 15 «б», що містяться в Єдиному державно му реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в тому числі тих, що пов' язані із внесенням змін до установ чих документів, та тих, що не п ов' язані із внесенням змін до установчих документів.

26 квітня 2010 року до суду надій шла заява від позивача Това риства з обмеженою відпові дальністю «Дельта-Фарм-Плюс» про скасування заходів забе зпечення адміністративного позову.

Згідно вказаної заяви прос ить скасувати заходи забезпе чення адміністративного поз ову у справі № 2а-7535/10/0570 посилаючи сь на наступне.

На теперішній час обставин и, що були підставою для заявл ення позивачем зазначеного к лопотання змінилися та не ст ановлять загрози заподіяння шкоди правам, свободам та інт ересам позивача. Реєстраційн у ккартку за формою № 4 стосовн о внесення змін до відомосте й про ТОВ «Дельта-Фарм-Плюс», п оданою засновником товарист ва ОСОБА_2 було відкликано . Відкликання зазначеної кар тки було вчинено ОСОБА_2 с амостійно та повідомлено про це позивачу, що виключає факт незаконного представництва ТОВ «Дельта-Фарм-Плюс».

Окрім того, позивач посилає ться на те, що заборона на здій снення державної реєстрації будь-яких змін до відомостей про Товариство з обмежен ою відповідальністю «Дельта -Фарм-Плюс» перешкоджає в зді йсненні господарської діяль ності Товариства, зменшу є конкурентоспроможність пі дприємства, блокує виконання керівними органами позивача рішень, що були та можуть бути прийняті та затверджені в ма йбутньому учасниками Това риства. Невиконання таких р ішень є потенційною загрозою порушень прав та законних ін тересів учасників Товарис тва.

Вивчивши подані матеріали , суд приходить до висновку, що заява позивача ТОВ «Дельта-Ф арм-Плюс» про скасування зах одів забезпечення позову під лягає задоволенню.

Відповідно до ч.2 ст. 118 КАС Укр аїни відповідач або інша осо ба, яка бере участь у справі, у будь-який час має право заяви ти клопотання про заміну одн ого способу забезпечення адм іністративного позову іншим або скасування заходів забе зпечення адміністративного позову. Таке клопотання розг лядається не пізніше наступн ого дня після його одержання й у разі обґрунтованості та т ерміновості вирішується ухв алою негайно без повідомленн я позивача та інших осіб, які б еруть участь у справі.

Враховуючи викладене суд з адовольняє заяву представни ка позивача ТОВ «Дельта-Фарм -Плюс» про скасування заході в забезпечення позову у спра ві № 2а-7535/10/0570.

На підставі вищевикладено го, керуючись ст.ст. 117, 118, 165 КАС Ук раїни, суд, -

У Х В А Л И В:

Задовольнити заяву предст авника Товариства з обме женою відповідальністю «Дел ьта-Фарм-Плюс» про забезпече ння позову Товариства з о бмеженою відповідальністю « Дельта-Фарм-Плюс» до Управлі ння державної реєстрації Дон ецької міської ради про визн ання протиправним рішення Уп равління державної реєстрац ії Донецької міської ради з в ідмови в проведенні державно ї реєстрації змін до відомос тей про Товариство з обме женою відповідальністю «Дел ьта-Фарм-Плюс», що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних о сіб-підприємців, визнання пр отиправними дій Управління д ержавної реєстрації Донецьк ої міської ради щодо залишен ня без розгляду документів Товариства з обмеженою від повідальністю «Дельта-Фарм-П люс», поданих для внесення зм ін до відомостей про Товари ство з обмеженою відповіда льністю «Дельта-Фарм-Плюс», щ о містяться в Єдиному держав ному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців , зобов' язання Управління д ержавної реєстрації Донецьк ої міської ради вчинити дії щ одо державної реєстрації змі н до відомостей про Товарис тво з обмеженою відповідал ьністю «Дельта-Фарм-Плюс» на підставі поданої Товарист вом з обмеженою відповідал ьністю «Дельта-Фарм-Плюс» ре єстраційної картки за формою № 4.

Скасувати заборону відпов ідачу - Управлінню державно ї реєстрації Донецької міськ ої ради проводити будь-які ре єстраційні дії щодо юридично ї особи - Товариства з об меженою відповідальністю «Д ельта-Фарм-Плюс», код ЄДРПОУ 30 701362, що знаходиться за адресою: 83062, м. Донецьк, вул. Куйбишева, 15 « б» шляхом накладення заборон и на здійснення державної ре єстрації будь-яких змін до ві домостей про Товариство з обмеженою відповідальніст ю «Дельта-Фарм-Плюс», код ЄДРП ОУ 30701362, що знаходить за адресою : 83062, м. Донецьк, вул. Куйбишева, 15 «б», що містяться в Єдиному де ржавному реєстрі юридичних о сіб та фізичних осіб-підприє мців в тому числі тих, що пов' язані із внесенням змін до ус тановчих документів, та тих, щ о не пов' язані із внесенням змін до установчих документ ів.

Ухвала суду може бути оскар жена до Донецького апеляційн ого адміністративного суду через Донецький окружний ад міністративний суд шляхом по дачі заяви про апеляційне ос карження протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали.

Якщо ухвалу було постановл ено без виклику особи, яка її о скаржує, то строк подання зая ви про апеляційне оскарження обчислюється з дня отриманн я нею копії ухвали.

Апеляційна скарга на ухвал у суду першої інстанції пода ється протягом десяти днів п ісля подання заяви про апеля ційне оскарження.

Апеляційна скарга може бут и подана без попереднього по дання заяви про апеляційне о скарження, якщо скарга подає ться у строк, встановлений дл я подання заяви про апеляцій не оскарження.

Суддя Христофоров А. Б.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.04.2010
Оприлюднено09.09.2010
Номер документу9752640
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-7535/10/0570

Ухвала від 30.03.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

Ухвала від 30.03.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

Ухвала від 27.04.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

Ухвала від 25.05.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні