Ухвала
від 04.06.2021 по справі 308/1147/21
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/1147/21

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

04 червня 2021 року м. Ужгород

Суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Крегул М.М., ознайомившись з позовною заявою Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Закарпатській області до відповідача Управління Держпраці у Закарпатській області , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Комунальне некомерційне підприємство "Закарпатська обласна клінічна лікарня імені Андрія Новака", Комунальне некомерційне підприємство Хустський центр первинно медико-санітарної допомоги Хустської районної ради Закарпатської області, про визнання протиправною та скасування відмови у проведенні повторного спеціального розслідування професійного захворювання та зобов`язання вчинити певні дії, -

ВСТАНОВИВ:

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Закарпатській області (місцезнаходження: м. Ужгород, вул. Перемоги, 92-Б) звернулося із позовом до Управління Держпраці у Закарпатській області (місцезнаходження: м. Ужгород, вул. Минайська, буд. 16), треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Комунальне некомерційне підприємство "Закарпатська обласна клінічна лікарня імені Андрія Новака" (місцезнаходження: м. Ужгород, вул. Капушанська, 22), Комунальне некомерційне підприємство Хустський центр первинно медико-санітарної допомоги Хустської районної ради Закарпатської області (місцезнаходження: с. Липча Хустського району, вул. Шкільна, 43), про визнання протиправною та скасування відмови у проведенні повторного спеціального розслідування професійного захворювання та зобов`язання вчинити певні дії.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст.175,177 ЦПК України. Справа підсудна Ужгородському міськрайонному суду Закарпатської області. Підстав для повернення позовної заяви відповідно до ч.4 ст.185 ЦПК України та відмови у відкритті провадження у справі відповідно до ч.1 ст.186 ЦПК України немає.

Дана справа підлягає до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст. 187 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Закарпатській області до відповідача Управління Держпраці у Закарпатській області , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Комунальне некомерційне підприємство "Закарпатська обласна клінічна лікарня імені Андрія Новака", Комунальне некомерційне підприємство Хустський центр первинно медико-санітарної допомоги Хустської районної ради Закарпатської області, про визнання протиправною та скасування відмови у проведенні повторного спеціального розслідування професійного захворювання та зобов`язання вчинити певні дії.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Підготовче судове засідання призначити на 17 червня 2021 року о 15 год. 00 хв. в залі судових засідань Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області (88000, м. Ужгород, вул. Загорська, 53).

В підготовче судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі.

Відповідачеві одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Визначити відповідачеві п`ятнадцятиденний строк з дня вручення копії даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а позивачу копію відзиву та доданих до нього документів. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Запропонувати третій особі у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали про відкриття провадження подати письмові пояснення щодо позову або відзиву.

Інформацію щодо справи можна також отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: https://ug.zk.court.gov.ua/sud0712/gromadyanam/csz/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена лише з підстав недотримання правил підсудності до Закарпатського апеляційного суду через Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ужгородського

міськрайонного суду М.М. Крегул

Дата ухвалення рішення04.06.2021
Оприлюднено11.06.2021
Номер документу97538785
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання протиправною та скасування відмови у проведенні повторного спеціального розслідування професійного захворювання та зобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —308/1147/21

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

Ухвала від 15.03.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

Ухвала від 27.12.2023

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

Ухвала від 27.12.2022

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Крегул М. М.

Ухвала від 27.10.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Крегул М. М.

Ухвала від 27.10.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Крегул М. М.

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Крегул М. М.

Ухвала від 28.04.2022

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Крегул М. М.

Ухвала від 28.04.2022

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Крегул М. М.

Ухвала від 10.11.2021

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Крегул М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні