Ухвала
від 05.07.2021 по справі 654/1345/21
ХЕРСОНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ХЕРСОНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Єдиний унікальний номер судової справи: 654/1345/21

Справа №11-сс/819/358/21 Головуючий у 1-й інстанції ОСОБА_1

Категорія: накладення арешту на майно Доповідач ОСОБА_2

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05 липня 2021 року м. Херсон

Колегія суддів судової палати у кримінальних справах Херсонського апеляційного суду у складі:

головуючого - судді ОСОБА_2

суддів: ОСОБА_3 , ОСОБА_4

секретаря ОСОБА_5

за участі прокурора ОСОБА_6

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Херсоні матеріали кримінального провадження за апеляційною скаргою прокурора у кримінальному провадженню прокурора Херсонської окружної прокуратури ОСОБА_6 на ухвалу слідчого судді Голопристанського районного суду Херсонської області від 08.06.2021 року про накладення арешту на майно вилученого в ході обшуку, у кримінальному провадженні № 12021232140000210 від 03.04.2021 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 197-1, ч. 1 ст. 358, ч. 3 ст. 365-2 КК України,

встановила:

Цією ухвалою клопотання заступника начальника СВ ВП №1 Скадовського РВП ГУНП в Херсонській області ОСОБА_7 задовольнити частково. Накладено арешт на речі і документи, вилучені 02.06.2021 року під час проведення обшуку в приміщеннях ТОВ «Лідер Агро» та ПП «ПСП «Новогригорівське», розташованих за адресою: Херсонська область, Генічеський район, с. Новогригорівка, вул. Молодіжна, буд. 22, які зазначені в ухвалі слідчого судді. В задоволенні решти вимог відмовлено.

Слідчий суддя керуючись вимогами ст.ст. 170, 171 КПК України, та врахувавши наведені у клопотанні слідчого правові підстави для накладення арешту на вилучене під час обшуку майна, дійшов висновку про його задоволення оскільки останнє відповідає вимогам ст.98 КПК України. В решті клопотання відмовлено посилаючись на те, що відповідно до ухвали Голопристанського районного суду Херсонської області та переліку вилученого майна, зазначеного у протоколі обшуку від 02.06.2021 року, встановлено, що за результатами обшуку було вилучено речі та документи, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл в ухвалі на проведення обшуку, та не стосуються власників земельних ділянок, по яким виявлена реєстрація додаткових угод, не підписаних останніми. Крім того, слідчий суддя в ухвалі зазначив, що слідчим під час проведення обшуку вилучено копії та оригінали документів, які охоплюють інший проміжок часу ніж зазначений в ухвалі слідчого судді, а саме: документи за 2014-2015 роки та 2018 рік, хоча в ухвалі слідчого судді надано дозвіл на вилучення документів за період з 01.01.2019 року по 19.05.2021 року.

Не погоджуючись з прийнятим рішенням суду першої інстанції прокурора у кримінальному провадженню ОСОБА_6 подав апеляційну скаргу, в якій вважає оскаржувану ухвалу незаконною, необґрунтованою та невмотивованою, прийняту з порушенням кримінального процесуального закону, а тому просить її скасувати та постановити нову ухвалу, якою задовольнити клопотання слідчого в повному обсязі.

Мотивуючи свої доводи, викладені в апеляційній скарзі, апелянт вказує на те, що вилучені документи мають важливе значення в ході досудового розслідування, можуть містити завідомо недостовірну інформацію щодо незаконних дій реєстратора. Слідчим суддею не дотримані вимоги п.1,2 ч.2 ст. 173 КПК України, а саме не враховано правову підставу для арешту майна та можливість використання майна як доказ у кримінальному провадженню. Стверджує, що слідчий суддя в порушення ст. 23 КПК України без посереднього дослідження майна, одразу вирішив питання про те, що воно не являється речовим доказом , чим проявив формальний підхід до розгляду клопотання слідчого.

Апелянт вважає, що при застосуванні заходів забезпечення кримінального провадження слідчий суддя повинен діяти у відповідності до вимог КПК України та судовою процедурою гарантувати дотримання прав, свобод та законних інтересів осіб, врахувати правову підставу для арешту майна, можливість використання майна як доказ, визначене ст. 173 КПК України.

Від представника ПП «ПСП «Новогригорівське» адвоката ОСОБА_8 надійшли заперечення на апеляційну скаргу прокурора в якій просить апеляційну скаргу залишити без задоволення, а ухвалу слідчого судді Голопристанського районного суду Херсонської області від 08.06.2021 року без змін.

Заслухавши суддю-доповідача, прокурора, який просив апеляційну скаргу задовольнити, вислухавши аналогічне прохання в судових дебатах, перевіривши матеріали справи і обговоривши доводи апеляції, колегія суддів приходить до наступного.

Розглядаючи клопотання про накладення арешту на майно, в порядку статей 170-173 КПК України, для прийняття законного та обґрунтованого рішення, слідчий суддя повинен з`ясувати всі обставини, які передбачають підстави для арешту майна або відмови у задоволенні клопотання про арешт майна.

Під час апеляційного розгляду колегією суддів встановлено, що зазначені вимоги закону слідчим суддею не дотримані.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Згідно з ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Відповідно до ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Речовим доказом в розумінні ст. 98 КПК України є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінальних протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Як вбачається з наданих до суду апеляційної інстанції матеріалів провадження, заступником начальника СВ ВП №1 Скадовського РВП ГУНП в Херсонській області, майором поліції ОСОБА_7 здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке зареєстроване 03.04.2021 року в ЄРДР за № 12021232140000210, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 197-1, ч. 1 ст. 358, ч. 3 ст. 365-2КК України.

31.05.2021 року ухвалою слідчого судді Голопристанського районного суду Херсонської області надано дозвіл на проведення обшуку приміщення ТОВ «Лідер-Агро» та ПП «ПСП «Новогригорівське», за адресою: Херсонська область, Генічеський район, с. Новогригорівка, вул. Молодіжна, буд. 22, з метою відшукання і вилучення знарядь та слідів вчинення злочину, речей і предметів, які можуть становити інтерес для досудового розслідування.

03.06.2021 року заступник начальника СВ ВП №1 Скадовського РВП ГУНП в Херсонській області, майор поліції ОСОБА_7 , погодженого прокурором Голопристанського відділу Скадовської окружної прокуратури ОСОБА_9 , звернувся до слідчого судді Голопристанського районного суду Херсонської області з клопотанням про накладення арешту на документи, вилучених 02.06.2021 року під час проведення санкціонованого обшуку приміщення ТОВ «Лідер-Агро» та ПП «ПСП «Новогригорівське», за адресою: Херсонська область, Генічеський район, с. Новогригорівка, вул. Молодіжна, буд. 22, посилаючись на те, що вилучені документи мають ознаки речового доказу.

Постановою старшого слідчого відділу СУ ГУНП в Херсонській області, майором поліції ОСОБА_10 від 03.06.2021 року визнано речовим доказом документи, вилучених 02.06.2021 року під час проведення санкціонованого обшуку (а.п. 57-89).

Задовольняючи частково клопотання, внесене в межах кримінального провадження № 12021232140000210, про накладення арешту на вищезазначене майно, слідчий суддя, дослідивши матеріали, додані до клопотання, врахувавши наявність підстав, передбачених ст. 170 КПК України для накладення арешту на майно, з метою забезпечення кримінального провадження шляхом збереження речових доказів, оскільки є підстави вважати про існування ризику знищення, перетворення такого майна, прийшов до висновку про задоволення клопотання слідчого. При цьому, слідчий суддя Голопристанського районного суду Херсонської області правильно звернув увагу на те, що частина вилучених документів, які зазначені у протоколі обшуку від 02.06.2021 року, не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл в ухвалі на проведення обшуку, та не стосуються власників земельних ділянок, по яким виявлена реєстрація додаткових угод, не підписаних останніми.

Крім того, слідчий суддя в ухвалі зазначив, що слідчим під час проведення обшуку вилучено копії та оригінали документів, які охоплюють інший проміжок часу ніж зазначений в ухвалі слідчого судді, а саме: документи за 2014-2015 роки та 2018 рік, хоча в ухвалі слідчого судді надано дозвіл на вилучення документів за період з 01.01.2019 року по 19.05.2021 року.

Слідчий суддя дійшов висновку, що таке обмеження права власності як арешт майна, в даному випадку є розумним та співрозмірним завданням кримінального провадження.

З цим висновком не погоджується колегія суддів апеляційного суду.

Так, відповідно до ухвали слідчого судді Голопристанського районного суду Херсонської області від 31.05.2021 року надано дозвіл на проведення обшуку приміщення ТОВ «Лідер-Агро» та ПП «ПСП «Новогригорівське», за адресою: Херсонська область, Генічеський район, с. Новогригорівка, вул. Молодіжна, буд. 22, з метою відшукання і вилучення знарядь та слідів вчинення злочину, речей і предметів, які можуть становити інтерес для досудового розслідування, зокрема:

-оригіналів документів поданих від імені ТОВ «Лідер-Агро» (код 32355480) для здійснення реєстраційних дій стосовно додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок та договорів оренди земельних ділянок за ТОВ «Лідер-Агро» (код 32355480) за період з 01.01.2019 року по 19.05.2021 року;

-договорів оренди земельних ділянок та додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок укладених від імені ТОВ «Лідер-Агро» (код 32355480) з фізичними особами за період з 01.01.2019 року по 19.05.2021 року;

-15 офіційних документів зі зразками підпису директора ТОВ «Лідер-Агро» (код 32355480) ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ;

-копія статуту ТОВ «Лідер-Агро», посадової інструкції директора ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , особової картки ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , штатного розпису підприємства;

-посадову інструкцію, посадової картки юриста ТОВ «Лідер-Агро» ОСОБА_12 , договір про надання юридичних чи інших послуг з вказаною особою;

-оригіналів документів поданих від імені ПП «ПСП «Новогригорівське» (код 30812348) для здійснення реєстраційних дій стосовно додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок та договорів оренди земельних ділянок за ПП «ПСП «Новогригорівське» (код 30812348) за період з 01.01.2019 року по 19.05.2021 року;

-договорів оренди земельних ділянок та додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок укладених від імені ПП «ПСП «Новогригорівське» (код 30812348) з фізичними особами за період з 01.01.2019 року по 19.05.2021 року;

-15 офіційних документів зі зразками підпису директора ПП «ПСП «Новогригорівське» (код 30812348) ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ;

-копія статуту ПП «ПСП «Новогригорівське», посадової інструкції директора ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , особової картки ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , штатного розпису підприємства;

-посадову інструкцію, посадової картки юриста ПП «ПСП «Новогригорівське» ОСОБА_12 , договір про надання юридичних чи інших послуг з вказаною особою.

При цьому слідчий суддя не звернув увага на те, що майно яке вилучене та не зазначене в ухвалі має статус тимчасово вилученого майна та визнане речовим доказом.

Відповідно до ч.2 ст. 168 КПК України тимчасове вилучення майна може здійснюватися також під час обшуку, огляду.

Згідно із ч. 7 ст. 236 КПК України вилучені речі та документи, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, та не відносяться до предметів, які вилучені законом з обігу, вважаються тимчасово вилученим майном.

З огляду на ч.5 ст. 171 КПК України у разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченої статтею 235 цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

Таким чином, слідчий, після проведення обшуку приміщення ТОВ «Лідер-Агро» та ПП «ПСП «Новогригорівське» та вилучення документів, які не входили до переліку зазначених в ухвалі слідчого судді Голопристанського районного суду Херсонської області від 31.05.2021 року, звернувся з клопотанням про арешт майна у відповідності до вимог ч.5 ст. 171 КПК України.

На зазначені вимоги закону слідчий суддя не звернув, що вилучене майно, яке не входило до переліку документів на які надано дозвіл на проведення обшуку приміщення ТОВ «Лідер-Агро» та ПП «ПСП «Новогригорівське», є тимчасово вилучене майно і відповідає вимогам ст. 98 КПК України.

Колегія суддів вважає, що доводи прокурора в апеляційній скарзі є слушними, а тому апеляційна скарга підлягає задоволенню, а ухвала слідчого судді скасуванню з постановленням нової ухвали, якою клопотання слідчого підлягає задоволенню.

Керуючись статтями 117, 168, 170, 171, 173, 236, 309, 404, 405, 407 ч. 3 п. 2, 418 ч. 1, 422 КПК України, суд, -

постановив:

Апеляційну скаргу прокурора у кримінальному провадженню прокурора Херсонської окружної прокуратури ОСОБА_6 задовольнити.

Ухвалу слідчого судді Голопристанського районного суду Херсонської області від 08.06.2021 року про накладення арешту на майно вилученого в ході обшуку, у кримінальному провадженні № 12021232140000210 від 03.04.2021 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 197-1, ч. 1 ст. 358, ч. 3 ст. 365-2 КК України, - скасувати.

Постановити нову ухвалу якою клопотання заступника начальника СВ ВП №1 Скадовського РВП ГУНП в Херсонській області ОСОБА_7 задовольнити.

Накласти арешт на документи які вилучені під час обшуку02.06.2021 року приміщень ТОВ «Лідер Агро» та ПП «ПСП Новогригорівське», розташованих за адресою: Херсонська область, Генічеський район., с. Новогригорівка, вул. Молодіжна, буд. 22, а саме:

-документ «Зарплата за август месяц 2019» в кількосі 13 штук кожен на 1 арк. в яких міститься підпис виконаний від імені ЧСП ОСОБА_13 ;

-документ «Зарплата январь месяц 2020» з підписом в графі «Директор ЧСП ОСОБА_13 » а 1 арк.;

-розписка на 1 аркуші датована від 18.05.2020 року від імені ОСОБА_11 ;

-розписка на 1 аркуші датована від 28.07.2020 року від імені ОСОБА_11 ;

-довідка про відповідність даних первинних документів від 17 червня 2020 року за № 91/2-07 на 1 арк. з підписом від імені директора ПСП Новогригорівське Станіслава Верменича»;

-довідка про відповідність даних первинних документів даним довідки про заробітну плату від 21 лютого 2020 року за № 22/2-07 на 2 арк. з підписом від імені директора ПСП Новогригорівське Станіслава Верменича»;

-довідка про відповідність даних первинних документів даним довідок про стаж роботи від 13.03.2019 рокуиза № 65/2-07 на 2 арк. з підписом від імені директора ПСП Новогригорівське Станіслава Верменича»;

-довідка про відповідність даних первинних документів даним довідки про заробітну плату від 11.04.2019 року за № 87/2-07 на 2 арк. з підписом від імені директора ПСП Новогригорівське Станіслава Верменича»;

-додаткова угода до договору оренди землі від 13.10.2010 року, яка укладена 31 липня 2017 між орендодавцем ОСОБА_14 та орендарем ПСП Новогригорівське на земельну ділянку з кадастровим номером № 6522181000:01:141:0008, № 6522181000:01:018:0008 з підписом сторін на 2 арк.;

-додаткова угода до договору оренди землі від 13 жовтня 2011 року, яка укладена 31 липня 2017 року між орендодавцем ОСОБА_14 та орендарем ПСП Новогригорівське в особі директора ОСОБА_15 на земельну ділянку з з кадастровим номером № 6522181000:01:018:0009, № 6522181000:01:141:0009 з підписом сторін на 2 арк.;

-додаткова угода до договору оренди землі від 07.07.2014 року, яка датована 11 серпня 2017 року між орендодавцем ОСОБА_16 та орендарем ПСП Новогригорівське в особі директора ОСОБА_15 на 2 арк. з підписами сторін;

-додаткова угода до договору оренди землі від 13.10.2010 року, яка датована 19 липня 2019 року укладена між орендодавцем ОСОБА_17 та орендарем ПСП Новогригорівське щодо земельної ділянки з № 6522181000:01:122:0016 з підписом сторін на 2 арк.;

-додаткова угода до договору оренди землі датована 19 липня 2018 року, яка укладена між ОСОБА_18 та орендарем ПСП «Новогригорівське» ОСОБА_19 з підписами сторін на 2 арк. на земельну ділянку з кадастровим номером № 6522181000:01:056:0016;

-договір оренди землі від 23.04.2021 року укладений між орендодавцем ОСОБА_20 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» в особі ОСОБА_11 , без підписів сторін на 2 арк.;

-акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 22 квітня 2021 року на 1 арк., який укладено між ОСОБА_20 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» без підписів сторін;

-копія державного акту на право власності на земельну ділянку виданий на ім`я ОСОБА_20 ;

-акт про передачу та прийом земельної ділянки в натурі між ОСОБА_20 та ТОВ «Лідер Агро» на 1 арк. без підписів сторін;

-план схема земельної ділянки на 1 арк.;

-копія паспорта ОСОБА_20 на 1 арк.;

-додаткова угода про внесення змін до договору оренди від 21.10.2014 року яка датована 01.10.2021 року та укладена між орендодавцем ОСОБА_21 та орендарем ПП ПСП «Новогригорівське» в особі ОСОБА_11 щодо земельної ділянки з номером 6522181000:10:001:0036 без підписів сторін;

-додаткова угода про внесення змін до договору оренди від 16.07.2014 року яка датована 10.02.2021 року та укладена між орендодавцем ОСОБА_22 та орендарем ПП ПСП «Новогригорівське» в особі ОСОБА_11 щодо земельної ділянки з кадастровим номером 6522181000:01:040:0022 та кадастровим номером 6522181000:08:137:0022;

-додаткова угода про внесення змін до договору оренди від 29.08.2014 року яка датована 12.10.2021 року та укладена між орендодавцем ОСОБА_23 та ПП ПСП «Новогригорівське» в особі ОСОБА_11 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522181000:01:134:0061 гна 1 арк. без підписів сторін;

-додаткова угода про внесення змін до договору оренди від 20.07.2014 року яка датована 22.02.2021 року та укладена між орендодавцем ОСОБА_24 та орендарем ПП ПСП «Новогригорівське» щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522181000:01:122:0006, та кадастровим номером 6522181000:067:0006 на 1 арк. без підписів сторін;

-додаткова угода про внесення змін до договору оренди від 22.04.2015 року яка датована 25.02.2021 року та укладена між орендодавцем ОСОБА_25 та ПП ПСП «Новогригорівське» в особі ОСОБА_11 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522181000:01:018:0021, та кадастровим номером 6522181000:01:018:0021, кадастровим номером 6522181000:01:141:0021 на 1 арк. без підписів сторін;

-додаткова угода про внесення змін до договору оренди від 22.01.2015 року яка датована 21.09.2021 року та укладена між орендодавцем ОСОБА_26 та орендарем ПП ПСП «Новогригорівське» щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522181000:10:001:0037 з підписами сторін;

-додаткодва угода про внесення змін до договору оренди від 08.10.2014 року яка датована 21.09.2021 року та укладена між орендодавцем ОСОБА_27 та орендарем ПП ПСП «Новогригорівське» щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522181000:10:001:0029 та № 6522181000:10:001:0028 на 1 арк. з підписами сторін;

-договір оренди землі без дати укладений між орендодавцем ОСОБА_28 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0021 на 3 арк., з підписом орендаря;

-договір оренди землі від 28.12.2015 року укладений між орендодавцем ОСОБА_29 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0002 на 3 арк., з підписами сторін;

-акт прийому передачі об`єкту оренди, а саме земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0002 на 1 арк.;

-акт визначення межі земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0002 на 1 арк.;

-договір оренди землі від 28.12.2015 року укладений між орендодавцем ОСОБА_29 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0002 на 3 арк., з підписами сторін;

-акт прийому передачі об`єкту оренди, а саме земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0002 на 1 арк.;

-акт визначення межі земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0002 на 1 арк.;

-договір оренди землі від 08.12.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 які укладено між орендодавцем ОСОБА_30 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0022;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 які укладено між орендодавцем ОСОБА_31 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0040;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_32 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0007;

-договір оренди землі від 28.12.2015 року на трьох аркушах, акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 28.12.2015 року на 1 арк., які укладено між орендодавцем ОСОБА_33 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0003 з підписами сторін;

-договір оренди землі від 08.12.2015 року на 5 аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_34 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0017;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_35 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0033, з підписами сторін;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року на 1 арк.; які укладено між орендодавцем ОСОБА_36 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0006 з підписами сторін;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_37 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0019 з підписами сторін;

-договір оренди землі від 08.12.2015 року на 5 аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_38 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0020;

-договір оренди землі від 02.12.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_39 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0036;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_40 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0012, з підписами сторін;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_41 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0046, з підписом сторін;

-договір оренди землі від 08.12.2015 року на 5 аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_42 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0008;

-договір оренди землі від 07.07.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 07.07.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі на 1 арк., які укладено між орендодавцем ОСОБА_43 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0017;

-договір оренди землі без дати на трьох аркушах без дати який укладено між орендодавцем ОСОБА_28 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0021, з підписами сторін;

-договір оренди землі від 08.12.2014 року на 5 аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_44 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0039 з підписами сторін;

-договір оренди землі від 10.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 10.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 10.03.2015 року між орендодавцем ОСОБА_45 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з кадастровим номером земельної ділянки 6522185200:04:207:0023 з підписами сторін;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_46 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0013, з підписами сторін;

-договір оренди землі від 08.12.2014 року на 5 аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_47 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін;

-договір оренди землі від 12.01.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 12.01.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 12.01.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_48 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0006;

-договір оренди землі від 12.01.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 12.01.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 12.01.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_49 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0005 з підписами сторін;

-договір оренди землі від 12.01.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 12.01.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 12.01.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_50 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.02.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.02.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_51 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_52 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін;

-договір оренди землі від 08.12.2014 року на 5 аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_53 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін;

-договір оренди землі від 08.12.2014 року на 5 аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_54 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін;

-договір оренди землі від 28.12.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 28.12.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 28.12.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_33 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0003;

-договір оренди землі від 28.12.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 28.12.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 28.12.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_29 та та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0002;

-договір оренди землі від 28.12.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 28.12.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 28.12.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_55 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0053;

-договір оренди землі від 23.12.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 28.12.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 28.12.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_56 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0030;

-договір оренди землі від 02.12.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.12.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.12.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_57 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_58 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки;

-договір оренди землі від 12.01.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 12.01.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 12.01.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_59 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_60 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки;

-договір оренди землі від 08.12.2014 року на п`яти аркушах, акт прийому передачі об`єкта в оренду від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_61 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_62 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_63 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки;

-договір оренди землі від 02.12.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.12.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.12.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_64 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_65 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін;

-договір оренди землі від 28.12.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 28.12.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 28.12.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_66 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0004;

-договір оренди землі від 28.12.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 28.12.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 28.12.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_66 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0004;

-договір оренди землі від 08.12.2014 року на 5х аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_67 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0009;

-договір оренди землі від 08.12.2014 року на 5 аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_68 та орендарем ТОВ «Лідер Агро»;

-договір оренди землі від 08.12.2014 року на 5 аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_69 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки;

-договір оренди землі від 08.12.2014 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_30 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін;

-договір оренди землі від 08.12.2014 року на 5 аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_70 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін;

-договір оренди землі від 22.06.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 22.06.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 22.06.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_71 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_72 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін;

-договір оренди землі від 08.12.2014 року на 5 аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_73 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.93.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_74 та орендарем ТОВ «Лідер Агро»;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_75 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0015;

-договір оренди землі від 08.12.2015 року на 5 аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_76 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0025;

-договір оренди землі від 08.12.2014 року на 5 аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 08.12.2014 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 08.12.2014 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_77 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0052;

-договір оренди землі від 02.03.2015 року на трьох аркушах, акт прийому передачі об`єкта оренди від 02.03.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 02.03.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_78 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0014;

-акт визначення меж земельної ділянки в натурі без дати укладання між ОСОБА_79 на 1 арк.;

-договір про внесення змін до договору оренди землі від 10.03.2020 року між ОСОБА_79 та ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін на 1 арк.;

-акт визначення меж земельної ділянки в натурі без дати, укладений між ОСОБА_79 та ТОВ «Лідер Агро» на 1 арк.;

-про внесення змін до договору оренди землі від 10.03.2020 року між ОСОБА_80 договір ОСОБА_81 та ТОВ «Лідер Агро» з підписами сторін на 1 арк.;

-договір оренди землі від 25.11.2019 року укладено між орендодавцем ОСОБА_82 та орендарем ТОВ «Лідер Груп» на 2 арк.;

-договір оренди землі від 25.11.2019 року укладений між ОСОБА_83 та орендарем ТОВ «Лідер агро» на 2 арк.;

-договір оренди землі від 25.11.2019 року укладений між ОСОБА_84 та орендарем в особі ТОВ Лідер Агро на 2 арк.;

-договір оренди землі від 21.12.2018 року на 5 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди від 21.12.2018 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 21.12.2018 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_85 та орендарем ТОВ «Лідер Агро»;

-договір оренди землі від 25.11.2019 року на 2 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди від 21.12.2018 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 21.12.2018 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_66 та орендарем ТОВ «Лідер Агро»;

-договір оренди землі від 25.11.2019 року на 2 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди в натурі на 1 арк., а які укладено між орендодавцем ОСОБА_86 та орендарем ТОВ «Лідер Агро», копія державного акту про право власності на землю, на ім`я ОСОБА_87 на 1 арк.;

-договір оренди землі від 25.11.2018 року на 2 арк.; акт про передачу та прийом земельної ділянки в натурі між ОСОБА_88 та ТОВ «Лідер Агро», копія державного акту на право власності на земельну ділянку на ОСОБА_88 на 1 арк.;

-договір оренди землі від 25.11.2019 року на 2 арк.; акт про передачу та прийом земельної ділянки в натурі на 1 арк. які укладено між орендодавцем ОСОБА_89 та орендарем ТОВ «Лідер Агро», копія державного акту на право власності на земельну ділянку на ім`я ОСОБА_90 на 1 арк.;

-договір оренди землі від 25.11.2019 року на 2 арк.; акт про передачу та прийом земельної ділянки в натурі на 1 арк., які укладено між орендодавцем ОСОБА_33 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» копія державного акта на право приватної власності на земельну ділянку на ім`я ОСОБА_91 на 1 арк.;

-договір оренди землі від 30.05.2019 року на 5 арк. який укладено між ОСОБА_92 та ПСП «Новогригорівське».;

-договір оренди землі від 30.05.2019 року на 5 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди від 30.05.2019 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 30.05.2019 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_93 та ПСП «Новтроїцьке»;

-договір оренди землі від 30.05.2019 року на 5 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди від 30.05.2020 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 30.05 кожен на 1 арк., які укладено між орендодавцем ОСОБА_94 та орендарем ПСП «Новогригорівське»;

-договір оренди землі від 30.12.2019 року на 5 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди від 30.05.2019 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 30.05.2019 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_94 та орендарем ПСП «Новогригорівське»;

-договір оренди землі від 10.08.2015 року на 3 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди від 10.08.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 10.08.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_95 та орендарем ТОВ «Лідер Агро»;

-договір оренди землі від 10.08.2015 року на 3 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди від 10.08.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 10.08.2015 року які укладено між орендодавцем ОСОБА_96 та орендарем ТОВ «лідер Агро»;

-договір оренди землі від 10.08.2015 року на 3 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди від 10.08.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 10.08.2015 року на 1 арк. які укладено між орендодавцем ОСОБА_97 та орендарем ТОВ «Лідер АГРО»;

-договір оренди землі від 10.08.2015 року на 3 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди від 10.08.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 10.08.2015 року на 1 арк., які укладено між орендодавцем ОСОБА_98 та ТОВ «Лідер Агро»;

-договір оренди землі від 10.08.2015 року на 3 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди від 10.08.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 10.08.2015 року на 1 арк., які укладено між ОСОБА_97 та орендарем ТОВ «Лідер Агро»;

-договір оренди землі від 10.08.2015 року на 3 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди від 10.08.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 10.08.2015 року на 1 арк., які укладено між орендодавцем ОСОБА_99 та орендарем ТОВ «Лідер Агро», щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522181000:01:003:0045;

-договір оренди землі від 10.08.2015 року на 3 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди від 10.08.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 10.08.2015 року на 1 арк., які укладено між орендодавцем ОСОБА_100 та орендарем ТОВ «Лідер Агро», щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522181000:01:137:0039;

-договір оренди землі від 10.08.2015 року на 3 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди від 10.08.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 10.08.2015 року на 1 арк., які укладено між орендодавцем ОСОБА_101 та орендарем ТОВ «Лідер Агро», щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522181000:01:037:0039;

-договір оренди землі від 10.08.2015 року на 3 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди від 10.08.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 10.08.2015 року на 1 арк., які укладено між орендодавцем ОСОБА_102 та орендарем ТОВ «Лідер Агро», щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522181000:01:137:0039;

-договір оренди землі від 10.08.2015 року на 3 арк.; акт прийому передачі об`єкта оренди від 10.08.2015 року на 1 арк., акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 10.08.2015 року на 1 арк., які укладено між орендодавцем ОСОБА_103 та орендарем ТОВ «Лідер Агро»;

-договір оренди землі від 10.08.2015 року на 3 арк.; акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 10.08.2015 року на 1 арк. які укладено між орендодавцем ОСОБА_103 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522181000:01:122:0062;

-договір про внесення змін до договору про оренду землі від 08.04.2020 року , які укладено між орендодавцем ОСОБА_104 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» на 1 арк.;

-акт визначення меж земельної ділянки в контурі без зазначення дати укладання, який було укладено між орендодавцем ОСОБА_105 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» на 1 арк.;

-договір про внесення змін до договору про оренду землі від 01.04.2020 року, які укладено між орендодавцем ОСОБА_106 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» щодо оренди земельної ділянки з кадастровими номерами 6522181000:01:114:0021 а також № 6522181000:01:114:0021 на 1 арк.;

-договір про внесення змін до договору оренди землі від 12.12.2019 року укладений між орендодавцем ОСОБА_107 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» на 2 арк.;

-додаткова угода до договору оренди землі від 18.08.2017 року на 2 арк., укладена між орендодавцем ОСОБА_108 та орендарем ПСП «Новогригорівське»;

-додаткова угода до договору оренди землі від 18.08.2017 року на 2 арк., які укладено між орендодавцем ОСОБА_109 та орендарем ПСП «новогригорівське»;

-додаткові угоди про внесення змін до договору оренди, які укладено з орендарем ТОВ «лідер Агро, а саме :

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_110 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0150 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_111 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0024 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_110 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0150 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_112 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0047 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_113 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 652218500:01:004:0016 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_114 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0178 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_115 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0012 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_116 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0184 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_117 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0072 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_118 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0122 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_119 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0057 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_120 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0033 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_121 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0175 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 з року орендодавцем ОСОБА_122 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0041 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_123 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0177 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_124 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0142 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_124 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0141 на 1 арк.;

-від 23.11.2019 року з орендодавцем ОСОБА_125 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0157 на 1 арк. У вказаних документах відсутній підпис від імені орендодавця;

-додаткова угода до договору оренди землі від 05.01.2015 року датована 19.06.2020 року який укладено між орендодавцем ОСОБА_126 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0039 на 1 арк. з підписами сторін;

-договір про внесення змін до договору оренди землі датований 11.12.2019 року з підписами орендодавця ОСОБА_127 на 2 арк. в 3 екземплярах.;

-договір про внесення змін до договору оренди землі датований 11.12.2019 року з підписами орендодавця ОСОБА_127 щодо оренди земельної ділянки № 6522181000:01:114:0027 на 2 арк. в 3 екземплярах.;

-додаткова угода до договору оренди землі від 05.01.2015 датований 19.06.2020 року який укладено між орендодавцем ОСОБА_128 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» на 1 арк.;

-договір про внесення змін до договору оренди землі датований 12.12.2019 року з підписами орендодавця ОСОБА_129 та орендарем ТОВ «лідер Агро» щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522181000:01:165:0021;

-договір про внесення змін до договору оренди землі датований 12.12.2019 року з підписами орендодавця ОСОБА_130 щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522181000:04:001:0121 на 2 арк.;

-договір про внесення змін до договору оренди землі датований 12.12.2019 року з підписами орендодавця ОСОБА_129 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» на 2 арк.;

-договір про внесення змін до договору оренди землі датований 12.12.2019 року укладений між орендодавцем ОСОБА_131 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522181000:04:001:0127 на 2 арк.;

-додаткова угода до договору оренди землі датована 31.07.2017 року який укладено між орендодавцем ОСОБА_132 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» на 2 арк.;

-додаткова угода до договору оренди землі від 05.01.2015 року датований 31.07.2017 року який укладено між орендодавцем ОСОБА_133 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522181000:01:004:0189 на 2 арк.;

-додаткова угода до договору оренди землі датований 06.02.2018 року між орендодавцем ОСОБА_123 та орендарем ТОВ «лідер Агро» щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0075 на 2 арк.;

-договір оренди землі від 21.12.2018 року який укладено між орендодавцем ОСОБА_134 та орендарем ПСП «Новогригорівське». Предметом якого виступає земельна ділянка з кадастровим номером 6522181000:01:141:0007; 6522181000:01:018:0007 на 2 арк.;

-акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 22.12.2018 року на 1 арк.;

-акт про передачу та прийняття земельної ділянки в натурі від 21.12.2018 року на 1 арк.;

-договір оренди землі від 25.11.2019 року який укладено між орендодавцем ОСОБА_135 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» , на 2 арк., копія державного акту на право власності на земельну ділянку на 1 арк., акт про передачу та прийом земельної ділянки в натурі на 1 арк. між ОСОБА_136 та ТОВ «Лідер Агро» на 1 арк.;

-договір оренди землі від 25.11.2019 року який укладено між орендодавцем ОСОБА_137 та орендарем ТОВ «Лідер Агро» на 2 арк.;

-договір оренди землі від 25.11.2019 року який укладено між орендодавцем ОСОБА_72 та ТОВ «Лідер Агро» щодо оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0043;

-договір оренди землі від 25.11.2019 року на 2 арк., акт про передачу та прийом земельної ділянки в натурі, які укладено між орендодавцем ОСОБА_138 та орендарем ТОВ «Лідер Агро». Предметом якого виступає земельна ділянка з кадастровим номером 6522185200:04:207:0006, копія державного акут на право власності на земельну ділянку на ім`я ОСОБА_139 на 1 арк.;

-договір оренди землі від 25.11.2019 року на 2 арк., акт про передачу та прийом земельної ділянки в натурі на 1 арк., які укладено між орендодавцем ОСОБА_29 та орендарем ТОВ «Лідер Агро». Предметом якого виступає земельна ділянка з кадастровим номером 6522185200:04:208:0002;

-договір оренди землі від 09.07.2018 року на 2 арк., акт про передачу та прийом земельної ділянки в натурі на 1 арк., які укладено між орендодавцем ОСОБА_140 та орендарем ТОВ «Лідер Агро». Предметом якого виступає земельна ділянка з кадастровим номером 6522185200:02:001:0309;

-договір оренди землі від 05.01.2015 року на 3 арк., акт про передачу та прийом земельної ділянки в натурі, акт визначення меж земельної ділянки в натурі від 05.01.2015 року. Орендодавець ОСОБА_141 орендар ТОВ «Лідер Агро». Предметом якого виступає земельна ділянка з кадастровим номером 6522185200:01:004:0173. Договір оренди землі від 25.11.2020 року укладений з ОСОБА_142 . Орендар ТОВ «лідер Агро». Договір оренди зеслі від 21.12.2018 року на 5 арк., акт прийому передачв на 1 арк., договір оренди від 25.11.2019 року на 2 арк., акт про передачу та прийом земельної ділянки в натурі з орендодавцем ОСОБА_143 .

Ухвала є остаточною та оскарженню не підлягає.

(підпис) (підпис) (підпис)

Судді: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 .

СудХерсонський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення05.07.2021
Оприлюднено12.06.2023
Номер документу98098506
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —654/1345/21

Ухвала від 15.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Красновський І. В.

Постанова від 15.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Красновський І. В.

Ухвала від 14.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Заіченко В. Л.

Постанова від 14.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Заіченко В. Л.

Ухвала від 12.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Красновський І. В.

Постанова від 12.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Красновський І. В.

Ухвала від 05.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Красновський І. В.

Постанова від 05.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Красновський І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні