Ухвала
від 15.07.2021 по справі 654/1345/21
ХЕРСОНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ХЕРСОНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Єдиний унікальний номер судової справи: 654/1345/21

Провадження № 11-сс/819/352/21 Головуючий у першій інстанції ОСОБА_1

Категорія: арешт майна Доповідач в апеляційної інстанції ОСОБА_2

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 липня 2021 року м. Херсон

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Херсонського апеляційного суду у складі:

головуючого судді - ОСОБА_2 ,

суддів - ОСОБА_3 , ОСОБА_4

за участю секретаря - ОСОБА_5 ,

прокурора - ОСОБА_6

представника власника майна - ОСОБА_7

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Херсоні матеріали кримінального провадження за апеляційною скаргою прокурора у кримінальному провадженню прокурора Херсонської окружної прокуратури ОСОБА_6 на ухвалу слідчого судді Голопристанського районного суду Херсонської області від 08.06.2021 року про накладення арешту на майно вилученого в ході обшуку, у кримінальному провадженні № 12021232140000210 від 03.04.2021 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 197-1, ч. 1 ст. 358, ч. 3 ст. 365-2 КК України,

ВСТАНОВИЛА:

Цією ухвалою клопотання заступника начальника СВ ВП №1 Скадовського РВП ГУНП в Херсонській області ОСОБА_8 задовольнити частково. Накладено арешт на документи, що добровільно видані 02.03.2021 року в період часу з 10:45 год. до 18:16 год. державним реєстратором Станіславської ОТГ ОСОБА_9 під час проведення обшуку його службового кабінету, за адресою: Херсонська область, с. Широка Балка, вул. Центральна, 75, надані йому напередодні службовими особами ТОВ «Лідер Агро», які зазначені в ухвалі слідчого судді. В задоволенні решти вимог відмовлено.

Не погодившись ухвалою суду прокурор подав на неї апеляційну скаргу, в якій просить оскаржувану ухвалу слідчого судді скасувати та постановити нову, якою накласти арешт на майно, як про те зазначено в клопотанні слідчого.

Апеляційна скарга мотивована доводами про невідповідність висновків суду, викладених у судовому рішенні, фактичним обставинам кримінального провадження.

Зокрема, апелянт вказує на те, що слідчий суддя у своєму рішенні про відмову у задоволенні клопотання допустив незастосування заходу забезпечення у виді арешту на майно, відносно якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно містить на собі сліди кримінального правопорушення та є доказом злочину, вчиненого невідомою особою. Мотивуючи свої доводи, викладені в апеляційній скарзі, апелянт вказує на те, що вилучені документи мають важливе значення в ході досудового розслідування, можуть містити завідомо недостовірну інформацію щодо незаконних дій реєстратора. Слідчим суддею не дотримані вимоги п.1,2 ч.2 ст. 173 КПК України, а саме не враховано правову підставу для арешту майна та можливість використання майна як доказ у кримінальному провадженню. Стверджує, що слідчий суддя в порушення ст. 23 КПК України без посереднього дослідження майна, одразу вирішив питання про те, що воно не являється речовим доказом , чим проявив формальний підхід до розгляду клопотання слідчого.

Апелянт вважає, що при застосуванні заходів забезпечення кримінального провадження слідчий суддя повинен діяти у відповідності до вимог КПК України та судовою процедурою гарантувати дотримання прав, свобод та законних інтересів осіб, врахувати правову підставу для арешту майна, можливість використання майна як доказ, визначене ст. 173 КПК України.

Заслухавши суддю-доповідача,думку прокурора ОСОБА_6 , на підтримання доводів апеляційної скарги, представника власника майна ОСОБА_7 , який просив апеляційну скаргу залишити без задоволення, вивчивши матеріали провадження, перевіривши та обговоривши доводи апеляційної скарги, колегія суддів приходить до наступного.

Згідно ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Арешт майна допускається з метою забезпечення:

1) збереження речових доказів;

2) спеціальної конфіскації;

3)конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи;

4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Як вбачається з наданих до суду апеляційної інстанції матеріалів провадження, заступником начальника СВ ВП №1 Скадовського РВП ГУНП в Херсонській області, майором поліції ОСОБА_8 здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке зареєстроване 03.04.2021 року в ЄРДР за № 12021232140000210, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 197-1, ч. 1 ст. 358, ч. 3 ст. 365-2КК України.

31.05.2021 року ухвалою слідчого судді Голопристанського районного суду Херсонської області надано дозвіл на проведення обшуку приміщень Станіславській сільській раді за адресою: вул. Центральна, буд. 75, село Широка Балка, Білозерського району Херсонської області, що належить Станіславській сільській раді, з метою відшукання і вилучення знарядь та слідів вчинення злочину, речей і предметів, які можуть становити інтерес для досудового розслідування.

З протоколу обшуку від 02.06.2021 року, який міститься в матеріалах кримінального провадження, вбачається що обшук проведений в службовому приміщені Станіславського ОТГ розташованого за адресою: Херсонська область, село Широка Балка, вул. Центральна, буд. 75. ( а.п. 83-99 )

03.06.2021 року заступник начальника СВ ВП №1 Скадовського РВП ГУНП в Херсонській області, майор поліції ОСОБА_8 , погодженого прокурором Голопристанського відділу Скадовської окружної прокуратури ОСОБА_10 , звернувся до слідчого судді Голопристанського районного суду Херсонської області з клопотанням про накладення арешту на документи, вилучених 02.06.2021 року під час проведення обшуку службового кабінету державного реєстратора Станіславської ОТГ ОСОБА_9 , за адресою: Херсонська область, село Широка Балка, вул. Центральна, буд. 75, посилаючись на те, що вилучені документи мають ознаки речового доказу.

Постановою старшого слідчого відділу СУ ГУНП в Херсонській області, майором поліції ОСОБА_11 від 03.06.2021 року визнано речовим доказом документи, вилучених 02.06.2021 року під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 . (а.п. 50-82).

Задовольняючи частково клопотання, внесене в межах кримінального провадження № 12021232140000210, про накладення арешту на вищезазначене майно, слідчий суддя, дослідивши матеріали, додані до клопотання, врахувавши наявність підстав, передбачених ст. 170 КПК України для накладення арешту на майно, з метою забезпечення кримінального провадження шляхом збереження речових доказів, оскільки є підстави вважати про існування ризику знищення, перетворення такого майна, прийшов до висновку про задоволення клопотання слідчого. При цьому, слідчий суддя Голопристанського районного суду Херсонської області звернув увагу на те, що частина вилучених документів, які зазначені у протоколі обшуку від 02.06.2021 року, не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл в ухвалі на проведення обшуку, та не стосуються власників земельних ділянок, по яким виявлена реєстрація додаткових угод, не підписаних останніми.

Крім того, слідчий суддя в ухвалі зазначив, що слідчим під час проведення обшуку вилучено копії та оригінали документів, які охоплюють інший проміжок часу ніж зазначений в ухвалі слідчого судді, а саме: документи за 2014-2015 роки та 2018 рік, хоча в ухвалі слідчого судді надано дозвіл на вилучення документів за період з 01.01.2019 року по 19.05.2021 року.

Слідчий суддя дійшов висновку, що таке обмеження права власності як арешт майна, в даному випадку є розумним та співрозмірним завданням кримінального провадження.

З цим висновком не погоджується колегія суддів апеляційного суду.

Так, відповідно до ухвали слідчого судді Голопристанського районного суду Херсонської області від 31.05.2021 року надано дозвіл на проведення обшуку приміщень Станіславській сільській раді за адресою: вул. Центральна, буд. 75, село Широка Балка, Білозерського району Херсонської області, що належить Станіславській сільській раді, з метою відшукання і вилучення знарядь та слідів вчинення злочину, речей і предметів, які можуть становити інтерес для досудового розслідування, зокрема:

-оригіналів документів поданих від імені ТОВ «Лідер-Агро» (код 32355480) для здійснення реєстраційних дій стосовно додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок та договорів оренди земельних ділянок за ТОВ «Лідер-Агро» (код 32355480) за період з 01.01.2019 року по 19.05.2021 року.

При цьому слідчий суддя не звернув увага на те, що майно яке вилучене та не зазначене в ухвалі має статус тимчасово вилученого майна та визнане речовим доказом.

Відповідно до ч.2 ст. 168 КПК України тимчасове вилучення майна може здійснюватися також під час обшуку, огляду.

Згідно із ч. 7 ст. 236 КПК України вилучені речі та документи, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, та не відносяться до предметів, які вилучені законом з обігу, вважаються тимчасово вилученим майном.

З огляду на ч.5 ст. 171 КПК України у разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченої статтею 235 цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

Таким чином, слідчий, після проведення обшуку Станіславській сільській раді за адресою: вул. Центральна, буд. 75, село Широка Балка, Білозерського району Херсонської області, що належить Станіславській сільській раді та вилучення документів, які не входили до переліку зазначених в ухвалі слідчого судді Голопристанського районного суду Херсонської області від 31.05.2021 року, звернувся з клопотанням про арешт майна у відповідності до вимог ч.5 ст. 171 КПК України.

На зазначені вимоги закону слідчий суддя не звернув, що вилучене майно, яке не входило до переліку документів на які надано дозвіл на проведення обшуку приміщень Станіславській сільській раді за адресою: вул. Центральна, буд. 75, село Широка Балка, Білозерського району Херсонської області, що належить Станіславській сільській рад, є тимчасово вилучене майно і відповідає вимогам ст. 98 КПК України.

Колегія суддів вважає, що доводи прокурора в апеляційній скарзі є слушними, а тому апеляційна скарга підлягає задоволенню, а ухвала слідчого судді скасуванню з постановленням нової ухвали, якою клопотання слідчого підлягає задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись вимогами ст.171-174,404,407,422 КПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Апеляційну скаргу прокурора у кримінальному провадженню прокурора Херсонської окружної прокуратури ОСОБА_6 задовольнити.

Ухвалу слідчого судді Голопристанського районного суду Херсонської області від 08.06.2021 року про накладення арешту на майно вилученого в ході обшуку, у кримінальному провадженні № 12021232140000210 від 03.04.2021 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 197-1, ч. 1 ст. 358, ч. 3 ст. 365-2 КК України, - скасувати.

Постановити нову ухвалу якою клопотання заступника начальника СВ ВП №1 Скадовського РВП ГУНП в Херсонській області ОСОБА_8 задовольнити.

Накласти арешт на документи які вилучені під час обшуку 02.06.2021 року приміщень Станіславської сільської ради за адресою: вул. Центральна, буд. 75, село Широка Балка, Білозерського району Херсонської області, що належить Станіславській сільській раді, а саме:

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 02.01.2018 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:165:0010; договір оренди землі від 21.12.2017 року на 5 арк.; копія свідоцтва про права на спадщину за законом № 962; витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 06.12.2017 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:165:0010; копія державного акту на право власності на земельну ділянку № ХС 087403 на 1 арк., копія паспорту на гр. ОСОБА_12 на 1 арк., договір на про надання права на користування чужою земельною ділянкою для сільськогосподарських потреб від 26.01.2020 року на 5 арк; оригінал свідоцтва про права на спадщину за законом № 962; витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 06.12.2017 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:165:0010; Акт про передачу та прийом земельної ділянки в натурі від 26.01.2021 на арк., копія витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 02.01.2018 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:114:0010; договір оренди землі від 21.12.2017 року на 5 арк.; копія свідоцтва про права на спадщину за законом № 961; копія витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 06.12.2017 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:114:0010; копія державного акту на право власності на земельну ділянку № ХС 087404 на 1 арк., копія паспорту на гр. ОСОБА_12 на 1 арк., копія картки платника податків, витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 02.01.2018 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:114:0010; витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 02.01.2018 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:165:0010; копія паспорту на гр. ОСОБА_12 на 1 арк., копія картки платника податків;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0118 від 19.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 08.12.2014 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр.. ОСОБА_13 на 1 арк., копія договору оренди землі від 08.12.2014 р. на 1 арк., копія паспорту ОСОБА_13 ;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0136 від 19.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 08.12.2014 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_14 на 1 арк., копія договору оренди землі від 08.12.2014 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_14 на 1 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0048 від 19.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 05.01.2015 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_15 на 1 арк., копія договору оренди землі від 05.01.2015 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_15 на 2 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0004 від 19.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 08.12.2014 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_16 на 1 арк., копія договору оренди землі від 08.12.2014 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_16 на 1 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0060 від 19.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 05.01.2015 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_17 на 1 арк., копія договору оренди землі від 05.01.2015 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_17 на 1 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0032 від 19.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 05.01.2015 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_18 на 1 арк., копія договору оренди землі від 05.01.2015 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_18 на 1 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0148 від 18.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 05.01.2015 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_19 на 1 арк., копія договору оренди землі від 05.01.2015 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_19 на 1 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0131 від 18.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 05.01.2015 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_20 на 1 арк., копія договору оренди землі від 05.01.2015 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_20 на 2 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0103 від 18.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 08.12.2014 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_21 на 1 арк., копія договору оренди землі від 08.12.2014 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_21 на 2 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0154 від 18.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 05.01.2015 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_22 на 1 арк., копія договору оренди землі від 05.01.2015 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_22 на 2 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0117 від 18.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 08.12.2014 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_23 на 1 арк., копія договору оренди землі від 08.12.2014 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_23 на 1 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0165 від 18.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 05.01.2015 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_24 на 1 арк., копія договору оренди землі від 05.01.2019 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_24 на 1 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0059 від 18.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 08.12.2014 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_25 на 1 арк., копія договору оренди землі від 08.12.2014 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_25 на 1 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0036 від 18.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 05.01.2015 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_26 на 1 арк., копія договору оренди землі від 05.01.2015 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_26 на 1 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0182 від 18.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 05.01.2015 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_27 на 1 арк., копія договору оренди землі від 05.01.2015 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_27 на 1 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0185 від 18.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 08.12.2014 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_28 на 1 арк., копія договору оренди землі від 08.12.2014 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_28 на 1 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0101 від 18.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 05.01.2015 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_29 на 1 арк., копія договору оренди землі від 05.01.2015 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_29 на 2 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0076 від 18.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 08.12.2014 р. датована 20.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_30 на 1 арк., копія договору оренди землі від 08.12.2014 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_30 на 1 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0116 від 18.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 08.12.2014 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_31 на 1 арк., копія договору оренди землі від 08.12.2014 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_31 на 2 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0053 від 18.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 16.02.2015 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_32 на 1 арк., копія договору оренди землі від 16.02.2015 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_32 на 2 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: Договір про внесення змін до договору оренди землі 22.04.2015 року датована 21.05.2020 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_33 на 1 арк., копія договору оренди землі від 22.04.2015 р. на 4 арк., копія паспорту ОСОБА_34 на 2 арк., квитанції на 2арк;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 02.04.2015 р. датована 01.04.2020 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_35 на 1 арк., копія договору оренди землі від 02.04.2015 р. на 3 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_35 на 1 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 22.04.2015 р. датована 25.04.2020 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_36 на 1 арк., копія договору оренди землі від 22.04.2015 р. на 4 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_36 на 3 арк., квитанція;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 22.04.2015 р. датована 15.11.2020 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_37 на 1 арк., копія договору оренди землі від 22.04.2015 р. на 2 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_37 на 1 арк., квитанція;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: Додаткова угода про розірвання договору оренди землі від 22.04.2015 р. датована 25.01.2021 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_38 на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 07.07.2015 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:074:0042; витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 07.07.2015 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:122:0042; Свідоцтво про право на спадщину за законом копія 2531, Витяг про реєстрацію в спадковому реєстрі 31.10.2015 року, витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 31.10.2019 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:122:0042; Свідоцтво про право на спадщину за законом копія 2531, Витяг про реєстрацію в спадковому реєстрі 31.10.2015 року, витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 31.10.2019 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:074:0042; 4 квитанції;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: договір на про надання права на користування чужою земельною ділянкою з кадастровим номером 6522181000:01:122:0042 для сільськогосподарських потреб від 26.01.2021 року на 5 арк; оригінал свідоцтва про права на спадщину за законом № 2531; витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 31.10.2019 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:122:0042; Акт про передачу та прийом земельної ділянки в натурі від 26.01.2021 року на 1 арк., договір на про надання права на користування чужою земельною ділянкою з кадастровим номером 6522181000:01:074:0142 для сільськогосподарських потреб від 26.01.2021 року на 5 арк; оригінал свідоцтва про права на спадщину за законом № 2530; витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 31.10.2019 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:074:0042; витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 31.10.2019 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:074:0042; Акт про передачу та прийом земельної ділянки в натурі від 26.01.2021 року на 1 арк., копія паспортів на ОСОБА_38 на 5 арк., копія паспорту ОСОБА_39 на 1 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: договір про внесення змін до договору оренди землі від 22.04.2015 р. датована 10.08.2020 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_40 на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 21.07.2015 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:114:0047; витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 21.07.2015 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:045:0047; витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 21.07.2015 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:122:0066; витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 21.07.2015 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:067:0066; копія паспорту гр. ОСОБА_40 на 3 арк, 4 квитанції;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: договір про внесення змін до договору оренди землі від 22.04.2015 р. датована 13.10.2020 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_41 на 1 арк., договір оренди землі від 22.04.2015 р. копія на 2 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_41 на 3 арк, 2 квитанції;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0086 від 18.03.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі від 05.01.2015 р. датована 23.11.2019 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_42 на 1 арк., копія договору оренди землі від 05.01.2015 р. на 1 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_42 на 1 арк.;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:114:0010 від 15.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., Додаткова угода про розірвання договору оренди землі від 21.12.2015 р. датована 25.01.2021 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_12 на 1 арк., заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:165:0010 від 15.04.2021 року на 1 арк та квитанція;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі за кадастровим номером 6522185200:01:116:0060 від 22.04.2015 р. датована 20.11.2020 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_43 на 1 арк., копія договору оренди землі від 22.04.2015 р. на 2 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_43 на 2 арк., 2 квитанції;

-папку картонну в якій знаходиться документи, а саме: Додаткова угода про внесення змін до договору оренди землі за кадастровим номером 6522185200:01:122:0033 від 22.04.2015 р. датована 01.09.2020 р. між ТОВ «Лідер Агро» та гр. ОСОБА_44 на 1 арк., копія договору оренди землі від 22.04.2015 р. на 2 арк., копія паспорту гр. ОСОБА_44 на 1 арк., 2 квитанції;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:014:0010 від 15.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., договір на про надання права на користування чужою земельною ділянкою з кадастровим номером 6522185200:01:014:0010 для сільськогосподарських потреб від 26.01.2021 року на 5 арк; оригінал свідоцтва про права на спадщину за законом № 961; витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 06.12.2017 на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:114:0010; Акт про передачу та прийом земельної ділянки в натурі від 26.01.2021 року на арк.;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0012 від 23.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0012; рішення про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0012;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0150 від 23.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0150; рішення від 27 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0150;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0093 від 23.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0093; рішення від 27 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0093;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:04:207:0008 від 23.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., рішення від 27 квітня 2021 р. про відмову державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0093;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:04:207:0005 від 23.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., рішення від 27 квітня 2021 р. про відмову державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0005;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:04:208:0002 від 23.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:04:208:0002; рішення від 27 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0002;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:04:208:0003 від 23.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:04:208:0003; рішення від 27 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0003;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:04:207:0006 від 23.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:04:207:0006; рішення від 27 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0006;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:04:208:0004 від 22.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:04:208:0004; рішення від 27 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0004;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:04:208:0006 від 23.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:04:208:0006; рішення від 27 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0006;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:04:208:0014 від 15.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 22.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:04:208:0014; рішення від 22 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:208:0014;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:04:207:0052 від 15.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 22.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:04:207:0052; рішення від 22 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:04:207:0052;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0157 від 22.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0157; рішення від 27 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0157 ;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0122 від 15.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0122;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0141 від 15.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0141; рішення від 27 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0141 ;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0142 від 15.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0142; рішення від 27 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0142 ;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0139 від 15.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0139; рішення від 27 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0139 ;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0075 від 15.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0075; рішення від 27 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0075 ;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:141:0010 від 15.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:141:0010; рішення від 27 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:141:0010;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:018:0010 від 15.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:018:0010; рішення від 27 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:018:0010;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0150 від 15.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 23.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0150; рішення від 23 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0150;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0157 від 15.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 22.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0157; рішення від 22 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0157;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0122 від 22.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0122; рішення від 22 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0122;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0072 від 22.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 27.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0072; рішення від 27 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0072;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0012 від 15.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк., витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 23.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0012; рішення від 23 квітня 2021 р. про державну реєстрацію ділянки з кадастровим номером 6522185200:01:004:0012;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:04:207:0048 від 22.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк.;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:04:207:0001 від 22.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк.;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:04:207:0039 від 22.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк.;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0123 від 22.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк.;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:004:0108 від 22.04.2021 року на 2 арк., квитанція на 1 арк.;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:04:207:0014 від 22.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк.;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:01:114:0552 від 22.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк.;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522181000:10:001:0040 від 22.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк.;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522185200:04:207:0044 від 22.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк.;

-заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень ТОВ «Лідер Агро» по кадастровому номеру 6522181000:01:165:0010 від 15.04.2021 року на 1 арк., квитанція на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 30.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0103 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 30.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0137 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 30.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0103 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 30.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0053 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 30.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0137 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 26.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0017 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 26.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0017 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 01.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0118 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 01.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0118 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 01.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0004 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 01.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0048 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 01.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0048 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 01.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0004 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 01.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0136 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 01.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0136 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 01.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0060 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 01.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0060 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 01.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0032 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 01.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0032 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 01.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0032 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 01.04.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0185 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 25.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0182 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 25.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0148 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 30.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0101 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 30.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0076 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 30.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0116 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 30.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0053 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 26.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0165 на 1 арк.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 26.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0059 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 26.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0036 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 30.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0154 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 08.05.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0014 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 19.05.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:04:207:0048 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 19.05.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:04:207:0001 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 19.05.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:04:207:0039 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 19.05.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0108 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 19.05.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:114:0552 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 19.05.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:10:001:0040 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 05.05.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:165:0010 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 05.05.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:114:0010 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 05.05.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:165:0010 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 05.05.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522181000:01:114:0010 на 1 арк. в 2 прим.;

-витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 26.03.2021 року на земельну ділянку з кадастровим номером 6522185200:01:004:0165на 1 арк. в 2 прим.;

-рішення №57382078 від 30.03.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57382033 від 30.03.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57325080 від 26.03.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №58038614 від 08.05.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №58212561 від 19.05.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57324802 від 26.03.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №58214415 від 19.05.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №58207294 від 19.05.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №58211027 від 19.05.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №58206814 від 19.05.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №58205697 від 19.05.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57974381 від 05.05.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57973668 від 05.05.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57973464 від 05.05.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №58208790 від 19.05.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №58038667 від 08.05.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57973534 від 05.05.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57800177 від 22.04.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57300013 від 25.03.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57382177 від 30.03.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57324708 від 26.03.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57425327 від 01.04.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57300101 від 25.03.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57424280 від 01.04.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57424832 від 01.04.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57381833 від 30.03.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57381908 від 30.03.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57381753 від 30.03.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57381251 від 30.03.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57424832 від 01.04.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57325181 від 26.03.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57431607 від 01.04.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57431672 від 01.04.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57431527 від 01.04.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57431557 від 01.04.2021 р. про державну реєстрацію ділянки;

-рішення №57426084 від 01.04.2021 р. про державну реєстрацію ділянки.

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили після проголошення та оскарженню не підлягає.

СУДДІ:

(підпис) (підпис) (підпис)

ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 .

СудХерсонський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення15.07.2021
Оприлюднено12.06.2023
Номер документу98339692
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —654/1345/21

Ухвала від 15.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Красновський І. В.

Постанова від 15.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Красновський І. В.

Ухвала від 14.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Заіченко В. Л.

Постанова від 14.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Заіченко В. Л.

Ухвала від 12.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Красновський І. В.

Постанова від 12.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Красновський І. В.

Ухвала від 05.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Красновський І. В.

Постанова від 05.07.2021

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Красновський І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні