Ухвала
від 09.06.2010 по справі 2а-3248/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

09 червня 2010 року Справа № 2а-3248/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Прасов О.О., розглянувши мат еріали адміністративного по зову

за заявою Державної податк ової інспекції у Орджонікідз евському районі м. Запоріжжя

до Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Платан»

про стягнення 680 грн.00 коп. под аткового боргу

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспек ція у Орджонікідзевському ра йоні м. Запоріжжя звернулась із адміністративним позовом до Товариства з обмеженою ві дповідальністю «Платан» про стягнення 680 грн. 00 коп. податко вого боргу з комунального по датку.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до компетенції адмініс тративних судів та має розгл ядатись у порядку адміністра тивного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізькому окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення чи в ідмови у відкритті проваджен ня по справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

Проведення попереднього с удового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст.ст. 104, 107, 160, 165 КАС Ук раїни, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я у Запорізькому окружно му адміністративному суді за адміністративним позовом Де ржавної податкової інспекці ї у Орджонікідзевському райо ні м. Запоріжжя до Товариства з обмеженою відповідальніст ю «Платан» про стягнення 680 гр н. податкового боргу.

2. Призначити судове засідан ня на 06.07.2010 року о/об 11 год. 30 хв., яке буде проводитися суддею Пра совим О.О. одноособово в примі щенні Запорізького окру жного адміністративного суд у за адресою: м. Запоріжжя, вул . Кремлівська, 65в, кб.247 зала судо вого засідання № 20.

3. Зобов' язати:

позивача надати - довірен ість на представника; докази на підтвердження повноважен ь особи, яка підписала позовн у заяву; довідку з Єдиного дер жавного реєстру юридичних ос іб та фізичних осіб-підприєм ців стосовно відповідача на час розгляду справи у суді; до кази несплати відповідачем з аборгованості на час розгляд у справи; інші документи в обґ рунтування позову; належним чином засвідчені копії витре буваних документів надати - у справу; оригінали доданих д о позову та витребуваних док ументів надати - суду для ог ляду;

відповідача надати - доку ментально та нормативно обґр унтовані письмові пояснення /заперечення/ з приводу обста вин, викладених у позовній за яві; листування з позивачем п о суті спору (при наявності); д окази повної (часткової) спла ти суми позову; належним чино м засвідчені копії витребува них документів надати у спра ву, оригінали - суду для огля ду.

4. Запропонувати відповідач у у разі невизнання адмініст ративного позову подати суду письмові заперечення проти позову та докази на обґрунту вання цих заперечень до 02 липн я 2010 року.

5. Копію даної ухвали направ ити сторонам по справі, копію позовної заяви і доданих до н еї документів направити відп овідачу.

6. На судове засідання викли кати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя О.О. Прасов

< Текст > < Дата попередньог о судового засідання (дата) (АД М) > 06 липня 2010 року < Текст > 11:30 < Текст >

< Текст >

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення09.06.2010
Оприлюднено08.09.2010
Номер документу9810058
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-3248/10/0870

Постанова від 05.08.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Постанова від 05.08.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Постанова від 05.08.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 09.06.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні