Ухвала
від 07.07.2021 по справі 455/833/19
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 455/833/19 Головуючий у 1 інстанції: Пошивак Ю.П.

Провадження № 22-ц/811/2346/21 Доповідач в 2-й інстанції: Приколота Т. І.

У Х В А Л А

про залишення апеляційної скарги без руху

07 липня 2021 року Львівський апеляційний суд в складі судді судової палати у цивільних справах Приколоти Т.І., перевіривши апеляційну скаргу ОСОБА_1 на рішення Старосамбірського районного суду Львівської області від 26 травня 2021 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - ліцею с. Стрілки Стрілківської сільської ради Самбірського району Львівської області про стягнення недоплаченої заробітної плати, невиплачених коштів на оздоровлення (посадовий оклад), невиплачених гірських коштів, невиплаченої індексації заробітної плати, -

ВСТАНОВИВ:

Рішенням суду в позові відмовлено.

Ухвалу суду оскаржила позивач.

Апеляційну скаргу подано з порушенням вимог ст. 356 ЦПК України.

Відповідно до вимог ст. 356 ЦПК України апеляційна скарга подається у письмовій формі.. В апеляційній скарзі мають бути зазначені: найменування суду, до якого подається скарга; повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) (для фізичних осіб) особи, яка подає апеляційну скаргу, її місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України, реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серія паспорта для фізичних осіб - громадян України, номери засобів зв`язку та електронної пошти, офіційна електронна адреса, за наявності; повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) (для фізичних осіб) інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб); рішення або ухвала, що оскаржуються; в чому полягає незаконність і (або) необґрунтованість рішення або ухвали (неповнота встановлення обставин, які мають значення для справи, та (або) неправильність установлення обставин, які мають значення для справи, внаслідок необґрунтованої відмови у прийнятті доказів, неправильного їх дослідження чи оцінки, неподання доказів з поважних причин та (або) неправильне визначення відповідно до встановлених судом обставин правовідносин тощо); нові обставини, що підлягають встановленню, докази, які підлягають дослідженню чи оцінці, обґрунтування поважності причин неподання доказів до суду першої інстанції, заперечення проти доказів, використаних судом першої інстанції; клопотання особи, яка подала скаргу; дата отримання копії судового рішення суду першої інстанції, що оскаржується; перелік документів та інших матеріалів, що додаються. Апеляційна скарга підписується особою, яка її подає, або представником такої особи. До апеляційної скарги додаються: довіреність або інший документ, що посвідчує повноваження представника, якщо апеляційна скарга подана представником і ці документи раніше не подавалися; копії скарги та доданих письмових матеріалів відповідно до кількості учасників справи; документи, що підтверджують сплату судового збору у встановлених порядку і розмірі, або документи, які підтверджують підстави звільнення від сплати судового збору відповідно до закону; докази, що підтверджують дату отримання копії оскаржуваного судового рішення суду першої інстанції (за наявності). Якщо апеляційна скарга подається особою, звільненою від сплати судового збору відповідно до закону, у ній зазначаються підстави звільнення від сплати судового збору.

Суд роз`яснює апелянту право подання апеляційної скарги у відповідності до вимог статті 356 ЦПК України з відповідною кількістю її копій згідно кількості осіб, які беруть участь у справі.

Відповідно до частини 2 статті 357 ЦПК України до апеляційної скарги, яка оформлена з порушенням вимог, встановлених статтею 356 цього Кодексу, застосовуються положення статті 185 цього Кодексу.

Враховуючи наведене, вказану апеляційну скаргу слід залишити без руху, надавши строк для усунення вказаних недоліків.

Керуючись ст.ст. 185, 354, 357 ЦПК України,суд,-

У Х В А Л И В :

Апеляційну скаргу ОСОБА_1 на рішення Старосамбірського районного суду Львівської області від 26 травня 2021 року залишити без руху та надати апелянту строк для усунення недоліків - десять днів з дня отримання апелянтом даної ухвали.

У випадку невиконання апелянтом у встановлений строк вимог даної ухвали (неподання доказів про сплату вказаних судових витрат до Львівського апеляційного суду), апеляційна скарга буде вважатися неподаною і повернута апелянту.

Судове рішення набрало законної сили 7 липня 2021 року

Суддя Приколота Т.І.

Дата ухвалення рішення07.07.2021
Оприлюднено18.07.2021
Номер документу98377758
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —455/833/19

Постанова від 26.09.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Бойко С. М.

Ухвала від 30.05.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Бойко С. М.

Ухвала від 18.02.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Бойко С. М.

Ухвала від 11.01.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Бойко С. М.

Ухвала від 29.11.2021

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Бойко С. М.

Ухвала від 05.10.2021

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 07.07.2021

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Рішення від 26.05.2021

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Пошивак Ю. П.

Рішення від 26.05.2021

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Пошивак Ю. П.

Ухвала від 23.09.2020

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Пошивак Ю. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні