Ухвала
від 05.08.2021 по справі 466/4175/21
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 466/4175/21

У Х В А Л А

05 серпня 2021 року Шевченківський районний суд м. Львова

в складі : головуючого - судді Єзерського Р.Б.

при секретарі Ваврин М.М.

з участю позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2

представника відповідача ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Львова цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства Ірокс про відшкодування матеріальної та моральної шкоди,-

встановив:

у проваджені Шевченківського районного суду м. Львова знаходиться вищезазначена цивільна справа.

У судовому засіданні представник відповідача ОСОБА_3 заявила клопотання про залучення третьої особи без самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача - ОСОБА_4 (проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 ), оскільки предметом спору є пошкоджений транспортний засіб, власником якого є останній.

У судовому засіданні представник відповідача ОСОБА_3 підтримала заявлене клопотання, з підстав викладених у ньому.

У судовому засіданні позивач ОСОБА_1 та його представник ОСОБА_2 при вирішенні даного клопотання поклалися на розгляд суду.

Ознайомившись із клопотанням, заслухавши думку учасників процесу, суд дійшов висновку про задоволення клопотання та залучення до участі у справі третьої особи без самостійних вимог на стороні позивача з таких підстав.

За ч.1 ст.53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Частинами 4 і 5 цієї статті передбачено, що у заявах про залучення третіх осіб і в заявах третіх осіб про вступ у справу на стороні позивача або відповідача зазначається, на яких підставах третіх осіб належить залучити до участі у справі.

Про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов`язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.

Оскільки позивачем ОСОБА_1 ставиться питання про відшкодування з відповідача завданих збитків вартості відновлювального ремонту пошкодженого транспортного засобу, власником якого є ОСОБА_4 , тому з метою захисту його прав та обов`язків до участі в даній справі необхідно залучити його в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача.

За таких обставин, суд вважає обґрунтованим залучення ОСОБА_4 до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача.

Враховуючи наведене, керуючись ст.ст.53,259,260,261 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

клопотання представника відповідача ОСОБА_3 про залучення до участі у справі на стороні позивача третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - ОСОБА_4 - задовольнити.

Залучити до участі у справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства Ірокс про відшкодування матеріальної та моральної шкоди, в якості третьої особи яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - ОСОБА_4 , проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Р. Б. Єзерський

Дата ухвалення рішення05.08.2021
Оприлюднено13.08.2021
Номер документу98950140
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування матеріальної та моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —466/4175/21

Ухвала від 28.06.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Карпенко Світлана Олексіївна

Постанова від 18.04.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Ніткевич А. В.

Постанова від 18.04.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Ніткевич А. В.

Ухвала від 24.01.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Ніткевич А. В.

Ухвала від 29.11.2021

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Ніткевич А. В.

Ухвала від 01.11.2021

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Ніткевич А. В.

Рішення від 16.09.2021

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Рішення від 20.09.2021

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Ухвала від 17.08.2021

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Ухвала від 05.08.2021

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні