Ухвала
від 19.08.2021 по справі 761/732/20
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

УХВАЛА

Справа №761/732/20 Головуючий у 1 інстанції: Саадулаєв А.І.

Провадження №22-ц/824/11923/2021 Суддя-доповідач: Гаращенко Д.Р.

19 серпня 2021 року м. Київ

Київський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого судді Гаращенка Д.Р.

суддів Сліпченка О.І., Сушко Л.П.,

розглянувши клопотання ОСОБА_1 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в справі за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на рішення Шевченківського районного суду м. Києва від 18 травня 2021 року в справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Національної поліції у місті Києві, Київської міської прокуратури, Головного управління Державної казначейської служби України у місті Києві, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Мале приватне підприємство ДЖО , про відшкодування шкоди, завданої незаконним рішенням і діями органів досудового слідства, прокуратури,-

ВСТАНОВИВ

У провадженні Київського апеляційного суду перебуває справа за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на рішення Шевченківського районного суду м.Києва від 18 травня 2021 року в справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Національної поліції у місті Києві, Київської міської прокуратури, Головного управління Державної казначейської служби України у місті Києві, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Мале приватне підприємство ДЖО , про відшкодування шкоди, завданої незаконним рішенням і діями органів досудового слідства, прокуратури.

В апеляційній скарзі ОСОБА_1 просив забезпечити його участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції. Обов`язок забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції просить покласти на Смілянський міськрайонний суд Черкаської області.

Відповідно до ч. ч. 1-2, 6 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Враховуючи необхідність забезпечення права на доступ до правосуддя, встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, територіальною віддаленістю апелянта, а також технічну можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції, колегія суддів задовольняє подане клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ

Клопотання ОСОБА_1 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції задовольнити.

Судове засідання в справі за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на рішення Шевченківського районного суду м. Києва від 18 травня 2021 року в справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Національної поліції у місті Києві, Київської міської прокуратури, Головного управління Державної казначейської служби України у місті Києві, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Мале приватне підприємство ДЖО , про відшкодування шкоди, завданої незаконним рішенням і діями органів досудового слідства, прокуратури19 жовтня 2021 року о 12 год 45 хв. провести в режимі відеоконференції.

Доручити Смілянському міськрайонному суду Черкаської області (20700, м. Сміла, вул. П.Орлика, 15) забезпечити проведення судового засідання Київського апеляційного суду в режимі відеоконференції за участю ОСОБА_1 , яке відбудеться в приміщенні Київського апеляційного суду 19 жовтня 2021 року о 12 год 45 хв.

ОСОБА_1 з`явитися до Смілянського міськрайонного суду Черкаської області (20700, м. Сміла, вул. П.Орлика, 15) 19 жовтня 2021 року о 12 год 45 хв. для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів.

Копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити Смілянському міськрайонному суду Черкаської області та ОСОБА_1 .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання, оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий Д.Р. Гаращенко

Судді О.І. Сліпченко

Л.П. Сушко

Дата ухвалення рішення19.08.2021
Оприлюднено29.08.2021
Номер документу99231765
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —761/732/20

Постанова від 09.05.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Ухвала від 09.05.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Ухвала від 01.05.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Ухвала від 10.01.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Ухвала від 09.12.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Постанова від 19.10.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Гаращенко Дмитро Русланович

Ухвала від 19.08.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Гаращенко Дмитро Русланович

Ухвала від 19.08.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Гаращенко Дмитро Русланович

Ухвала від 19.08.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Гаращенко Дмитро Русланович

Ухвала від 20.07.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Гаращенко Дмитро Русланович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні