Ухвала
від 27.08.2021 по справі 678/357/21
ЛЕТИЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

копія

ЄУН справи 678/357/21

Провадження №2-678-331/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

27 серпня 2021 року смт. Летичів

Летичівський районний суд Хмельницької області в складі:

головуючого - судді Лазаренко А. В.

за участю секретаря - Непийводи Л.Д.

представник позивача ОСОБА_1

представник відповідача Мартинюк Я.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт. Летичів в режимі відеоконференції поза межами суду, клопотання представника позивача адвоката Мартинюка Ярослава Станіславовича про зупинення провадження у цивільній справі,

ВСТАНОВИВ:

На розгляді суду перебуває цивільна справа за позовом Фермерського господарства "Чаплянська Нива" до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Державного реєстратора Теофіпольської селищної ради Теофіпольського району Хмельницької області Коломисюка Юрія Володимировича, Фермерське господарство "Агросолід Груп", державного реєстратора Білик Анатолія Миколайовича виконавчого комітету Городоцької міської ради про визнання недійсним угод та скасування рішень державних реєстраторів.

16.08.2021 року до суду надійшло клопотання представника відповідача адвоката Мартинюка Я.С. про зупинення провадження у даній справі до набрання законної сили рішення у справі за позовом ОСОБА_3 , представник позивача ОСОБА_4 до Фермерського господарства "Чаплянська Нива" про усунення перешкод в користуванні земельними ділянками.

Представник відповідача ОСОБА_4 клопотання підтримав і просить його задовольнити.

Представник позивача ОСОБА_1 просить відмовити у клопотанні оскільки ст. 251 п.п. 6 ч. 1 ЦПК України передбачено, що суд не може посилатися на об`єктивну неможливість розгляду справи у випадку, коли зібрані докази дозволяють встановити та оцінити обставини (факти), які є предметом судового розгляду. Докази які подані позивачем в даній справі дозволяють встановити та оцінити обставини і факти, які є предметом судового розгляду. Задоволення даного клопотання буде служити затягування розгляду справи.

Суд, вислухавши учасників спарви, дослідивши матеріали цивільної справи прийшов до наступного.

Відповідно до сп. 6 ч. 1 ст. 251 ЦПК України суд зобов`язаний зупинити провадження у справі у разі об`єктивної неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного провадження, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства, - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі; суд не може посилатися на об`єктивну неможливість розгляду справи у випадку, коли зібрані докази дозволяють встановити та оцінити обставини (факти), які є предметом судового розгляду.

Вивчивши матеріали справи за позовом Фермерського господарства "Чаплянська Нива" до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Державного реєстратора Теофіпольської селищної ради Теофіпольського району Хмельницької області Коломисюка Юрія Володимировича, Фермерське господарство "Агросолід Груп", державного реєстратора Білик Анатолія Миколайовича виконавчого комітету Городоцької міської ради про визнання недійсним угод та скасування рішень державних реєстраторів суд приходить до висновку, що клопотання представника відповідача адвоката Мартинюка Я.С. про зупинення провадження у цивільній справі не підлягає задоволенню, оскільки докази надані до матеріалів справи дає суду можливість об`єктивно встановити та оцінити обставини, які є предметом судового розгляду.

На підставі наведеного, керуючись ст. 251 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

У задоволенні клопотання представника позивача адвоката Мартинюка Ярослава Станіславовича про зупинення провадження у цивільній справі відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: підпис А.В. Лазаренко

Суддя Летичівського

районного суду А.В.Лазаренко

Дата ухвалення рішення27.08.2021
Оприлюднено01.09.2021
Номер документу99292429
СудочинствоЦивільне
Сутьзупинення провадження у цивільній справі

Судовий реєстр по справі —678/357/21

Постанова від 26.06.2022

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Корніюк А. П.

Постанова від 26.06.2022

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Корніюк А. П.

Ухвала від 26.06.2022

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Корніюк А. П.

Ухвала від 21.06.2022

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Корніюк А. П.

Ухвала від 17.05.2022

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Корніюк А. П.

Ухвала від 20.04.2022

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Корніюк А. П.

Ухвала від 19.04.2022

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Корніюк А. П.

Рішення від 25.01.2022

Цивільне

Летичівський районний суд Хмельницької області

Лазаренко А. В.

Ухвала від 27.08.2021

Цивільне

Летичівський районний суд Хмельницької області

Лазаренко А. В.

Ухвала від 19.04.2021

Цивільне

Летичівський районний суд Хмельницької області

Лазаренко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні