Ухвала
від 13.09.2021 по справі 674/544/21
ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 674/544/21

Провадження № 2/674/408/21

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

13 вересня 2021 року м.Дунаївці

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області в складі: головуючого - судді Сосни О.М., за участю секретаря судового засідання Мудрицької Л.В., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовами ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Новодунаєвецької селищної ради про надання додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,

в с т а н о в и в :

Ухвалою суду від 31.08.2021 року об`єднано цивільні справи за окремими позовами ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до Новодунаєвецької селищної ради про надання додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини в одне провадження.

У зазначених справах відкрито загальне позовне провадження, призначено підготовче судове засідання.

Представник позивача ОСОБА_1 адвокат Алексєєва М.А. у судове засідання не з`явилася, надіслала заяву про розгляд справи у її відсутності, позов підтримує, проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду не заперечує.

Представник позивачки ОСОБА_2 адвокат Бей І.О. у судове засідання не з`явилася, однак надіслала заяву про розгляд справи у її відсутності позовні вимоги підтримує.

Представник відповідача Новодунаєвецької селищної ради у судове засідання не з`явився, хоча належним чином повідомлявся про час та місце розгляду справи, однак надіслав заяву про розгляд справи у його відсутності.

Суд, дослідивши матеріали справи, приходить до наступного.

Спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі інших відповідачів (співвідповідачів), третіх осіб до суду не надійшло.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вище наведене, скільки на стадії підготовчого провадження судом проведено дії, передбачені ст.197 ЦПК України , з метою забезпечення правильного, своєчасного розгляду справи по суті протягом розумного строку, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 196-200 , 259 , 260 ЦПК України , суд, -

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Новодунаєвецької селищної ради про надання додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Призначити цивільну справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань Дунаєвецького районного суду Хмельницької області (Хмельницька обл., м.Дунаївці, вул.Красінських, 11) на 10 год. 00 хв. 05 жовтня 2021 року.

В судове засідання викликати учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб порталі судової влади України за веб-адресою http://court.gov.ua/fair/.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О.М. Сосна

СудДунаєвецький районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення13.09.2021
Оприлюднено14.09.2021
Номер документу99569564
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —674/544/21

Рішення від 05.10.2021

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Сосна О. М.

Ухвала від 13.09.2021

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Сосна О. М.

Ухвала від 01.07.2021

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Сосна О. М.

Ухвала від 10.06.2021

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Сосна О. М.

Ухвала від 28.04.2021

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Сосна О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні