Ухвала
від 21.07.2021 по справі 398/1272/20
КРОПИВНИЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

УХВАЛА

21 липня 2021 року м. Кропивницький

справа № 398/1272/20

провадження № 22-ц/4809/1263/21

Кропивницький апеляційний суд у складі судді Дуковського О.Л., перевіривши матеріали скарги ОСОБА_1 у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Завод Олександрійська ливарна компанія про поновлення на роботі, -

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 подав до суду апеляційної інстанції скаргу у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Завод Олександрійська ливарна компанія про поновлення на роботі.

Апеляційне провадження за вказаною скаргою не може бути відкрито, оскільки її форма і зміст не відповідає вимогам ст. 356 ЦПК України.

В порушення вимог ст.356 ЦПК України ОСОБА_1 :

1)подав скаргу, а подається апеляційна скарга ;

2)зазначив неправильне найменування суду, до якого подається апеляційна скарга (правильно Кропивницький апеляційний суд);

3)вказано неправильний склад учасників справи ( сторони у даній справі позивач - ОСОБА_1 та відповідач - Товариство з обмеженою відповідальністю Завод Олександрійська ливарна компанія ) слідчий суддя не має відношення до даної справи;

4)не вказав свої номери засобів зв`язку та електронної пошти;

5)зазначив, що оскаржується ухвала Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області від 29.05.2021 , хоча в матеріалах даної справи міститься рішення Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області від 29.05.2021.

Крім того, позивач подав окреме клопотання, в якому просить скасувати рішення Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області від 29.05.2021.

Статтею 356 ЦПК України передбачено, що апеляційна скарга подається у письмовій формі.

В апеляційній скарзі мають бути зазначені: 1) найменування суду, до якого подається скарга; 2) повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) (для фізичних осіб) особи, яка подає апеляційну скаргу, її місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України, реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серія паспорта для фізичних осіб - громадян України, номери засобів зв`язку та електронної пошти, офіційна електронна адреса, за наявності; 3) повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) (для фізичних осіб) інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб); 4) рішення або ухвала, що оскаржуються; 5) в чому полягає незаконність і (або) необґрунтованість рішення або ухвали (неповнота встановлення обставин, які мають значення для справи, та (або) неправильність установлення обставин, які мають значення для справи, внаслідок необґрунтованої відмови у прийнятті доказів, неправильного їх дослідження чи оцінки, неподання доказів з поважних причин та (або) неправильне визначення відповідно до встановлених судом обставин правовідносин тощо) .

Частиною 4 ст. 356 ЦПК України передбачено, що до апеляційної скарги додаються: копії скарги та доданих письмових матеріалів відповідно до кількості учасників справи.

Таким чином, позивачем подано скаргу форма і зміст якої не відповідає вимогам ст. 356 ЦПК України, а тому скарга підлягає залишенню без руху.

Керуючись ст.ст.136,261 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

Скаргу ОСОБА_1 у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Завод Олександрійська ливарна компанія про поновлення на роботі - залишити без руху.

Запропонувати ОСОБА_1 у термін, який не може перевищувати десять днів з дня отримання копії ухвали надати до Кропивницького апеляційного суду апеляційну скаргу, форма і зміст якої відповідає вимогам ст. 356 ЦПК України, а саме:

1) подати апеляційну скаргу;

2) зазначити правильне найменування суду апеляційної інстанції;

3) вказати правильний склад учасників справи (позивач, відповідач);

4) вказати свої номери засобів зв`язку та електронної пошти;

5) зазначити правильне судове рішення, що оскаржується;

6) вказати в апеляційній скарзі клопотання про результати розгляду апеляційної скарги, а не окремим документом;

7) надати копію апеляційної скарги та доданих письмових матеріалів відповідно до кількості учасників справи.

У разі невиконання зазначених вимог в установлений строк, апеляційна скарга буде визнана неподаною та повернута заявнику.

Суддя Кропивницького

апеляційного суду О.Л. Дуковський

Дата ухвалення рішення21.07.2021
Оприлюднено22.09.2021
Номер документу99775406
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —398/1272/20

Ухвала від 27.10.2021

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Дуковський О. Л.

Ухвала від 21.07.2021

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Дуковський О. Л.

Ухвала від 09.07.2021

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Нерода Л. М.

Ухвала від 24.06.2021

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Дуковський О. Л.

Рішення від 29.05.2020

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Крімченко С. А.

Рішення від 29.05.2020

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Крімченко С. А.

Ухвала від 04.05.2020

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Крімченко С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні