Ухвала
від 27.09.2021 по справі 638/11956/21
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 638/11956/21

Провадження № 2/638/5211/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 вересня 2021 року м. Харків

Суддя Дзержинського районного суду м. Харкова Поволяєва О.В., розглянувши матеріали позовної заяви керівника Благодійної організації Благодійний Фонд сім`ї Буткових - Буткова І.М. до ОСОБА_1 про виділ в натурі частки земельної ділянки, що знаходиться у спільній часткові власності, -

ВСТАНОВИВ:

Керівник Благодійної організації Благодійний Фонд сім`ї Буткових - Бутков І.М. звернувся до суду з позовом до ОСОБА_1 про виділ в натурі частки земельної ділянки, що знаходиться у спільній часткові власності.

Ухвалою Дзержинського районного суду м. Харкова від 26 серпня 2021 року позовну заяву керівника Благодійної організації Благодійний Фонд сім`ї Буткових - Буткова І.М. до ОСОБА_1 про виділ в натурі частки земельної ділянки, що знаходиться у спільній часткові власності залишено без руху.

У встановлений судом строк позивач усунув недоліки позовної заяви.

Позовна заява відповідає вимогам, що встановлені статтями 175-177 ЦПК України та підсудна Дзержинському районному суду м. Харкова. Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Згідно п. 1 ч. 1 ст. 274 ЦПК України у порядку спрощеного позовного провадження розглядаються малозначні справи.

Враховуючи ціну позову, виходячи з якої дана справа є малозначною, а також значення справи для сторін, обраний позивачем спосіб захисту, категорію та складність справи, обсяг та характер доказів, кількість сторін, відсутність значного суспільного інтересу у розгляді справи, а також положення ч. 4, 5, 6 ст. 19, ст. 274 ЦПК України, суд приходить до висновку щодо необхідності розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження.

Керуючись ч. 6 ст. 28 ЦПК України, ст.ст. 4, 19, 74-177, 187, 190, 258-261, 274, 277, 353-354 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою керівника Благодійної організації Благодійний Фонд сім`ї Буткових - Буткова І.М. до ОСОБА_1 про виділ в натурі частки земельної ділянки, що знаходиться у спільній часткові власності.

Розгляд справи проводити за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 04 листопада 2021 року о 10 год 00 хв в приміщенні Дзержинського районного суду м. Харкова.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву, який має відповідати вимогам ст. 178, 191 ЦПК України - п`ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам ст. 179 ЦПК України - три дні з дня отримання відзиву на заяву. Копія відповіді на відзив та доданих до неї документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Встановити відповідачу строк для подання заперечень, які мають відповідати вимогам ст. 180 ЦПК України - три дні з дня отримання відповіді на відзив. Копія заперечень та доданих до неї документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечень до суду.

Роз`яснити сторонам, що за їх клопотанням суд може відкласти розгляд справи з метою надання додаткового часу для подання відповіді на відзив та (або) заперечення, якщо вони не подані до першого судового засідання з поважних причин.

Роз`яснити учасникам справи, що подання відзиву, відповіді на відзив та заперечень є правом учасників справи.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https:// dg.hr.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О.В. Поволяєва

Дата ухвалення рішення27.09.2021
Оприлюднено27.09.2021
Номер документу99892439
СудочинствоЦивільне
Сутьвиділ в натурі частки земельної ділянки, що знаходиться у спільній часткові власності

Судовий реєстр по справі —638/11956/21

Ухвала від 24.08.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Орос О. В.

Ухвала від 30.06.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Орос О. В.

Ухвала від 04.11.2021

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Поволяєва О. В.

Ухвала від 27.09.2021

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Поволяєва О. В.

Ухвала від 26.08.2021

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Поволяєва О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні