Ухвала
від 28.09.2021 по справі 628/3690/21
КУП'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 628/3690/21

Провадження № 2/628/1179/21

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та

відкриття провадження у справі

28 вересня 2021 р. Куп`янський міськрайонний суд Харківської області у складі судді Шиховцової А.О., розглянувши позовну заяву ТОВ Кей-колект , адреса: 01042, м. Київ, вул. Іоанна Павла ІІ, буд. 4/6, корпус В , поверх 4, каб. 402, до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , зареєстроване місце проживання за адресою: АДРЕСА_1 , третя особа: виконавчий комітет Куп`янської міської ради Харківської області, місцезнаходження: 63701, Харківська область, м. Куп`янськ, пр.-кт Конституції, 3, про визнання протиправними дій та скасування рішення про реєстрацію місця проживання,

В С Т А Н О В И В :

22.09.2021 року до Куп`янського міськрайонного суду Харківської області надійшла вище зазначена позовна заява.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175, 177 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповіді про місце реєстрації відповідачів судом отримані.

Справа підсудна Куп`янському міськрайонному суду Харківської області.

Відповідно до ст. 11 ЦПК України суд визначає в межах, встановлених цим Кодексом, порядок здійснення провадження у справі відповідно до принципу пропорційності, враховуючи: завдання цивільного судочинства; забезпечення розумного балансу між приватними й публічними інтересами; особливості предмета спору; ціну позову; складність справи; значення розгляду справи для сторін, час, необхідний для вчинення тих чи інших дій, розмір судових витрат, пов`язаних із відповідними процесуальними діями, тощо.

Оцінивши зміст та характер спірних правовідносин, суддя приходить до рішення, що справа підлягає розгляду в поряду загального позовного провадження.

Керуючись ст. 187 ЦПК України, суддя,

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою ТОВ Кей-колект , до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , третя особа: виконавчий комітет Куп`янської міської ради Харківської області, про визнання протиправними дій та скасування рішення про реєстрацію місця проживання.

Розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 01.11.2021 року о 13-30 год. у Будинку Правосуддя № 1 за адресою: Харківська область, місто Куп`янськ, вул. 1 Травня,27а, з викликом учасників справи.

Відповідно до ст. 191 ЦПК України відповідач має право у строк 15 днів з дня отримання копії даної ухвали надіслати: 1) суду - відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; 2) позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів, надавши суду відповідне підтвердження про це. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Відповідно до ст. 192 ЦПК України третя особа має право у строк 15 днів з дня отримання копії даної ухвали подати суду письмові пояснення щодо позову, а щодо відзиву -протягом десяти днів із дня його отримання, які повинні відповідати вимогам ст. 181 ЦПК України, з одночасним надісланням (наданням) копій письмових пояснень іншим учасникам справи.

Відповідно до пункту 3 розділу ХІІ Прикінцевих положень Цивільного процесуального кодексу України, під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), суд за заявою учасників справи та осіб, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, інтереси та (або) обов`язки (у разі наявності у них права на вчинення відповідних процесуальних дій, передбачених цим Кодексом), поновлює процесуальні строки, встановлені нормами цього Кодексу, якщо визнає причини їх пропуску поважними і такими, що зумовлені обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі учасникам справи надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається - http://kpm.hr.court.gov.ua/sud2023/gromadyanam/csz/ .

Суддя А.О.Шиховцова

Дата ухвалення рішення28.09.2021
Оприлюднено29.09.2021
Номер документу99961416
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —628/3690/21

Рішення від 11.03.2024

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Парфьонов Д. О.

Рішення від 11.03.2024

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Парфьонов Д. О.

Ухвала від 09.06.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Парфьонов Д. О.

Ухвала від 20.01.2022

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Шиховцова А. О.

Ухвала від 28.09.2021

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Шиховцова А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні