Ухвала
від 25.10.2021 по справі 657/1239/19
КАЛАНЧАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 657/1239/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про проведення відеоконференції

25.10.2021 року Суддя Каланчацького районного суду Херсонської області Максимович І.В. розглянувши матеріали ціивільної справи за позовом ОСОБА_1 до АТ "Херсонобленерго" про захист прав позивачів,

В С Т А Н О В И В:

До суду звернувся ОСОБА_1 з позовом до відповідача АТ Херсонобленерго в якому просить:

- Визнати незаконними дії працівників АТ Херсонобленерго Чаплинські РЕМ щодо припинення повністю постачання електричної енергії на базу відпочинку ІНФОРМАЦІЯ_1 , що розташована за адресою: АДРЕСА_1 .

- Зобов`язати відповідача відновити постачання електричної енергії на базу відпочинку ІНФОРМАЦІЯ_1 , що розташована за адресою: АДРЕСА_1 .

29.03.2021 року на електронну адресу суду від представника відповідача Дімової Ж.О. надійшла заяву про розгляд справи в режимі відеоконференції за допомогою системи відеоконференцзв`язку EASYCON .

Відповідно до ч . 2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до ч. 3,4 ст. 212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відео-конференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Полодження про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID -19) , учасники справи можуть братии участь у судовому засіданні в режимі відеокнференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус або Державною судовою адміністрацією України .

Обставини, що стали підставою призначення судового засідання у режимі відео-конференції існують, з метою забезпечення своєчасності розгляду справи та полегшення участі в ньому всіх учасників процесу, суд приходить до висновку, що клопотання представника відповідача підлягає задоволенню, оскільки для забезпечення оперативності судового провадження необхідно забезпечити їх участь у справі в режимі відео-конференції з використанням власних технічних засобів, а саме системи відеоконференцзв`язку EASYCON з використання програмного забезпечення, розміщеного за посиланням vkz/court.gov.ua.

Згідно ч. 5 ст.212 ЦПК України, ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

На підставі викладеного і керуючись ст. ст. 212, 247,258, 260 ЦПК України, суд -

у х в а л и в :

Клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції задовольнити.

Доручити представнику відповідача ОСОБА_2 забезпечити належне проведення судового засідання в режимі відео-конференції з використанням власних технічних засобів, а саме системи відеоконференцзв`язку EASYCON з використання програмного забезпечення, розміщеного за посиланням vkz/court.gov.ua. за його участю з Каланчацьким районним судом Херсонської області, яке відбудеться о 10 год. 00 хв. 23 листопада 2021 року.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відео-конференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Про участь в судовому засіданні в режимі відео-конференції повідомити сторони.

Копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відео-конференції направити негайно представнику відповідача ОСОБА_2 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: І. В. Максимович

Дата ухвалення рішення25.10.2021
Оприлюднено26.10.2021
Номер документу100560885
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист прав позивачів

Судовий реєстр по справі —657/1239/19

Ухвала від 16.02.2022

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Максимович І. В.

Ухвала від 23.11.2021

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Максимович І. В.

Ухвала від 25.10.2021

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Максимович І. В.

Постанова від 30.09.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Базіль Л. В.

Постанова від 30.09.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Базіль Л. В.

Ухвала від 13.09.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Базіль Л. В.

Ухвала від 06.09.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Базіль Л. В.

Ухвала від 08.07.2021

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Базіль Л. В.

Ухвала від 14.05.2021

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Максимович І. В.

Ухвала від 14.05.2021

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Максимович І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні