Ухвала
від 12.11.2021 по справі 265/9016/21
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.МАРІУПОЛЯ

Справа № 265/9016/21

Провадження № 2/265/1840/21

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

12 листопада 2021 року місто Маріуполь

Суддя Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполя Донецької області Адамова Т. С., ознайомившись з позовною заявою Органу опіки та піклування Маріупольської міської ради до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, треті особи: Маріупольський міський центр соціальних служб Маріупольської міської ради, Комунальний заклад Маріупольський дитячий будинок змішаного типу Центр опіки для дітей дошкільного та шкільного віку Маріупольської міської ради Донецької області ОСОБА_3 , -

В С Т А Н О В И В:

Позивач, в особі представника за довіреністю Смалєва Л.П., звернувся до суду з позовною заявою до ОСОБА_1 про позбавлення батьківських прав відносно малолітньої дитини ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Пред`явлена позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175 , 177 ЦПК України .

Справа підсудна Орджонікідзевському районному суду міста Маріуполя Донецької області, підстави для повернення позовної заяви, залишення її без руху або відмови у відкритті провадження у справі, відсутні.

Враховуючи положення ст. 19 , п. 4 ч. 2 ст. 187 , ст. 274 ЦПК України , суддя вважає пред`явлені позовні вимоги такими, що мають розглядатись в порядку загального позовного провадження.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 187 , 274 ЦПК України , суд-

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою Органу опіки та піклування Маріупольської міської ради до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, треті особи: Маріупольський міський центр соціальних служб Маріупольської міської ради, Комунальний заклад Маріупольський дитячий будинок змішаного типу Центр опіки для дітей дошкільного та шкільного віку Маріупольської міської ради Донецької області ОСОБА_3 .

Розгляд справи провести в порядку загального позовного провадження.

Призначити у справі підготовче судове засідання на 06 грудня 2021 року о 13-00 годині.

Роз`яснити відповідачу про право надіслати до суду відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову та встановити строк для подання відзиву до дати призначеного підготовчого судового засідання.

Одночасно з надісланням відзиву до суду відповідач має надіслати його копію та копії доданих до відзиву документів іншим учасниками справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішуватиме справу за наявними матеріалами.

У строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив протягом п`яти днів з дня його отримання та роз`яснити, що одночасно з надісланням (наданням) суду відповіді на відзив він має надіслати її копію та копії доданих до відповіді документів іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу строк для подання заперечення на відповідь протягом п`яти днів з дня її отримання та роз`яснити, що копія заперечень має бути надіслана іншим учасникам справи одночасно з поданням до суду.

Направити третім особам копію позовної заяви та запропонувати подати у строк до дати проведення підготовчого судового засідання письмові пояснення щодо позову, а також докази, якими вони обґрунтовуються.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі Судова влада України (http://court.gov.ua/sud0538/).

Копію ухвали надіслати сторонам.

Дана ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвалу складено та підписано 12 листопада 2021 року.

Суддя Адамова Т.С.

Дата ухвалення рішення12.11.2021
Оприлюднено12.11.2021
Номер документу101022722
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

Судовий реєстр по справі —265/9016/21

Постанова від 29.08.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Демченко Е. Л.

Ухвала від 02.08.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Демченко Е. Л.

Ухвала від 02.08.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Демченко Е. Л.

Ухвала від 25.07.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Демченко Е. Л.

Ухвала від 29.06.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Дніпропетровська

Костромітіна О. О.

Ухвала від 05.06.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Дніпропетровська

Костромітіна О. О.

Ухвала від 16.02.2022

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Адамова Т. С.

Ухвала від 12.11.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Адамова Т. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні