Ухвала
від 18.11.2021 по справі 487/6814/21
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 487/6814/21

Провадження № 2/487/2730/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18.11.2021 року місто Миколаїв

Заводський районний суд міста Миколаєва у складі: судді Темнікової А.О., за участю: секретаря судового засідання Демиденко Н.В., представника позивача адвоката Хорошева В.В., представника відповідача адвоката Зотікова С.Є., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засідання в залі суду міста Миколаєва цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Телец-ВАК про визнання майнових прав на об`єкт нерухомого майна та зобов`язання вчинити певні дії, -

ВСТАНОВИВ :

Позивач ОСОБА_1 звернувся до Заводського районного суду міста Миколаєва з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю Телец-ВАК про визнання майнових прав на об`єкт нерухомого майна та зобов`язання вчинити певні дії, в якому просив визнати за ОСОБА_1 майнові права на об`єкт - трикімнатну квартиру АДРЕСА_1 ; зобов`язати ТОВ Телец-ВАК передати ОСОБА_1 об`єкт - трикімнатну квартиру АДРЕСА_2 ; зобов`язати ТОВ Телец-ВАК передати ОСОБА_1 комплект документів, необхідний для державної реєстрації речових прав ОСОБА_1 на нерухоме майно - квартиру АДРЕСА_2 , а саме: акт приймання-передачі нерухомого майна; довідку про повну сплату майнових прав; технічний паспорт на окреме індивідуально визначене нерухоме майно; документ, що відповідно до вимог законодавства засвідчує прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об`єкта; документ, що підтверджує присвоєння об`єкту нерухомого майна адреси.

Ухвалою Заводського районного суду міста Миколаєва від 27.09.2021 року відкрито провадження по вищевказаній справі.

Представник позивача адвокат Хорошев В.В. у підготовчому судовому засіданні заявив клопотання про витребування доказів.

Представник відповідача адвокат Зотіков С.Є. підготовчому у судовому засіданні заперечував проти задоволення вказаного клопотання.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Згідно з ч. 3 ст. 84 ЦПК України, у разі задоволення клопотання про витребування доказів суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Відповідно до ч. 6 ст. 84 ЦПК України, будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

З урахуванням викладеного, з метою повного та об`єктивного з`ясування усіх обставин справи, суд приходить до висновку що клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Хорошева Вадима Васильович про витребування доказів слід задовольнити.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 84, 260 ЦПК України, суддя,-

УХВАЛИВ :

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Хорошева Вадима Васильович задовольнити.

Витребувати у ТОВ Телец-ВАК інформацію про наступне: присвоєний остаточний номер спірної квартири, яка будувалась згідно Договору №147-12/04 від 01.03.2012 р., після введення будинку в експлуатацію та надання об`єкту адреси: АДРЕСА_3 ; номер під`їзду будинку, в якому знаходиться квартира; інформацію про техніко-економічні показники квартири (зазначити загальну та житлову площу); надати викопіювання з технічної інвентаризаційної документації на житловий будинок в частині спірної квартири.

Встановити строк для надання інформації до 19 грудня 2021 року.

Роз`яснити вимоги ст. 84 ЦПК України : будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, взагалі або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://court.gov.ua.

Копію ухвали направити до Товариства з обмеженою відповідальністю Телец-ВАК .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Темнікова А.О.

Дата ухвалення рішення18.11.2021
Оприлюднено19.11.2021
Номер документу101192597
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —487/6814/21

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 14.09.2023

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 20.12.2021

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 18.11.2021

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 27.09.2021

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 27.09.2021

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні