Ухвала
від 15.11.2021 по справі 204/8829/20
ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/803/7999/21 Справа № 204/8829/20 Суддя у 1-й інстанції - Токар Н. В. Суддя у 2-й інстанції - Єлізаренко І. А.

УХВАЛА

15 листопада 2021 року м. Дніпро

Колегія суддів судової палати у цивільних справах Дніпровського апеляційного суду у складі:

головуючого судді Єлізаренко І.А.

суддів Красвітної Т.П., Свистунової О.В.

за участю секретаря Колесової А.Ю.

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Пітецького Віталія Вікторовича про проведення розгляду справи за апеляційними скаргами Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Дніпрофінансгруп» , Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації у Публічному акціонерному товаристві «Дельта Банк» на рішення Красногвардійського районного суду м.Дніпропетровська від 13 травня 2021 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Дніпрофінансгруп» , Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації у Публічному акціонерному товаристві «Дельта Банк» , третя особа приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Бочкарьова Алла Володимирівна про визнання недійсним договору про відступлення права вимоги та припинення обтяження на рухоме майно, в режимі відеоконференції, -

В С Т А Н О В И Л А:

До Дніпровського апеляційного суду надійшло клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Пітецького В.В. про проведення розгляду вищезазначеної справи в режимі відеоконференції, посилаючись на те, що представник не має можливості особисто з`явитися до апеляційного суду, просить провести розгляд справи в режимі відеоконференції через Приморський районний суд м.Маріуполя.

Відповідно до ч.1 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнання судом обов`язковою.

На підставі викладеного та беручи до уваги велику відстань між місцем знаходження представника позивача та суду апеляційної інстанції, технічну можливість та побажання заявника, для забезпечення оперативності цивільного судочинства, судова колегія вважає за можливе задовольнити клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Пітецького В.В. і провести розгляд справи у режимі відеоконференції через Приморський районний суд м.Маріуполя (87525, м. Маріуполь, пр-т Будівельників, 52 а ).

Керуючись ст.212 ЦПК України, колегія суддів, -

У Х В А Л И Л А:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Пітецького Віталія Вікторовича - задовольнити.

Судове засідання у справі за апеляційними скаргами Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Дніпрофінансгруп» , Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації у Публічному акціонерному товаристві «Дельта Банк» на рішення Красногвардійського районного суду м.Дніпропетровська від 13 травня 2021 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Дніпрофінансгруп» , Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації у Публічному акціонерному товаристві «Дельта Банк» , третя особа приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Бочкарьова Алла Володимирівна про визнання недійсним договору про відступлення права вимоги та припинення обтяження на рухоме майно, провести в режимі відеоконференції.

Доручити Приморському районному суду м.Маріуполя (87525, м. Маріуполь, пр-т Будівельників, 52а) забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції, яке відбудеться 16 листопада 2021 року о 09 годині 30 хвилин.

Про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції повідомити учасників справи.

Копію ухвали негайно направити до Приморського районного суду м.Маріуполя (87525, м. Маріуполь, пр-т Будівельників, 52а).

Ухвала оскарженню касаційному порядку не підлягає.

Головуючий суддя І.А.Єлізаренко

Судді Т.П.Красвітна

О.В.Свистунова

Дата ухвалення рішення15.11.2021
Оприлюднено19.11.2021

Судовий реєстр по справі —204/8829/20

Постанова від 11.07.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 01.03.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Постанова від 08.02.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 21.12.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 09.12.2021

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Токар Н. В.

Ухвала від 16.11.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 15.11.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 08.09.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 08.09.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 30.08.2021

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні