Ухвала
від 10.12.2021 по справі 159/4851/15-ц
ВОЛИНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 159/4851/15-ц Головуючий у 1 інстанції: Логвинюк І. М. Провадження № 22-ц/802/1438/21 Категорія: 3 Доповідач: Федонюк С. Ю.

ВОЛИНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

10 грудня 2021 року місто Луцьк

Волинський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого - судді Федонюк С. Ю.,

суддів - Осіпука В. В., Шевчук Л. Я.,

розглянувши повторне клопотання представника позивача Представництва Американського Об`єднання Комітетів для Євреїв Бувшого Радянського Союзу - Шейхет Мейлах про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом Об`єднання Комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу , громадської організації - представництва Американського об`єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача, Тойкутська сільська рада Ковельського району Волинської області, Управління культури Волинської обласної державної адміністрації, ОСОБА_1 , до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , виробничо - комерційного приватного підприємства Агропромтехцентр , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача, Ковельська районна державна адміністрація Волинської області, про визнання недійсними: наказів відповідача - Головного управління Держземагенства у Волинській області, свідоцтва про право власності на земельну ділянку, виданого на ім"я відповідача ОСОБА_2 ; договору купівлі - продажу земельної ділянки, укладеного між відповідачами ОСОБА_4 та ОСОБА_3 ; скасування державної реєстрації права власності відповідача виробничо - комерційного приватного підприємства Агропромтехцентр на земельні ділянки, за апеляційною скаргою Виробничо - комерційного приватного підприємства Агропромтехцентр" на рішення Ковельського міськрайонного суду Волинської області від 30 серпня 2021 року,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Волинського апеляційного суду перебуває дана цивільна справа, яка відкладена на 10 год. 00 хв. 22 грудня 2021 року.

07 грудня 2021 року на адресу апеляційного суду надійшло повторно клопотання від представника позивача Представництва Американського Об`єднання Комітетів для Євреїв Бувшого Радянського Союзу - Шейхет Мейлах про забезпечення участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції в одному з наступних судів із урахуванням їх технічної можливості: Львівським апеляційним судом, Львівським окружним адміністративним судом, Восьмим апеляційним адміністративним судом, Господарським судом Львівської області та Західним апеляційним господарським судом.

Згідно з ч. 2 ст. 212 ЦПК України учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Відповідно до ч. 6, 8, 9 ст. 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Клопотання подано з дотриманням строку та оформлено відповідно до вимог передбачених ст. 212 ЦПК України.

Оскільки процесуальне право на участь сторони у судовому засіданні в режимі відеоконференції передбачено законом, суд, врахувавши календар проведення процесуальних дій в режимі відеоконференції вказаних заявником судів, дійшов висновку про наявність підстав для задоволення клопотання позивача про проведення судового засідання у режимі відеоконференції між Львівським апеляційним судом та Волинським апеляційним судом.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Клопотання представника позивача Представництва Американського Об`єднання Комітетів для Євреїв Бувшого Радянського Союзу - Шейхет Мейлах про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції задовольнити.

Розгляд даної справи провести у режимі відеоконференції між Львівським апеляційним судом та Волинським апеляційним судом.

Судове засідання у даній справі призначити в режимі відеоконференції на 10 год. 00 хв. 22 грудня 2021 року.

Копію ухвали надіслати Львівському апеляційному суду для виконання організації проведення судового засідання о 10 год. 00 хв. 22 грудня 2021 року в режимі відеоконференції та особам, які братимуть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції для відому.

Представнику позивача Шейхет Мейлах необхідно з`явитися у судове засідання в режимі відеоконференції на 10 год. 00 хв. 22 грудня 2021 року до Львівського апеляційного суду (площа Соборна, 7, м. Львів, 79008).

З метою забезпечення своєчасного проведення відеоконференції, копію ухвали надіслати на електронні адреси Львівського апеляційного суду ( inbox@lva.court.gov.ua ) та представника позивача Шейхет Мейлах ( ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий

Судді

Дата ухвалення рішення10.12.2021
Оприлюднено10.12.2021
Номер документу101784134
СудочинствоЦивільне
Сутьправо власності на земельну ділянку, виданого на ім"я відповідача ОСОБА_2 ; договору купівлі - продажу земельної ділянки, укладеного між відповідачами ОСОБА_4 та ОСОБА_3 ; скасування державної реєстрації права власності відповідача виробничо - комерційного приватного підприємства Агропромтехцентр на земельні ділянки, за апеляційною скаргою Виробничо - комерційного приватного підприємства Агропромтехцентр" на рішення Ковельського міськрайонного суду Волинської області від 30 серпня 2021 року

Судовий реєстр по справі —159/4851/15-ц

Ухвала від 14.02.2023

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Грідяєва М. В.

Ухвала від 16.01.2023

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Грідяєва М. В.

Ухвала від 21.12.2022

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Грідяєва М. В.

Постанова від 07.07.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Ухвала від 28.06.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Ухвала від 14.02.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Ухвала від 26.01.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Постанова від 22.12.2021

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Федонюк С. Ю.

Постанова від 22.12.2021

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Федонюк С. Ю.

Ухвала від 10.12.2021

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Федонюк С. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні