Ухвала
від 21.12.2022 по справі 159/4851/15-ц
КОВЕЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 159/4851/15-ц

Провадження № 2-др/159/10/22

КОВЕЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

21 грудня 2022 року м. Ковель

Суддя Ковельського міськрайонного суду Волинської області Грідяєва М.В. розглянувши заяву об`єднання Комітетів для євреїв колишнього Радянського Союзу про ухвалення додаткового рішення по цивільній справі за позовом об`єднання Комітетів для євреїв колишнього Радянського Союзу, громадської організації представництва Американського об`єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, Тойкутська сільська рада Ковельського району Волинської області, Управління культури Волинської обласної державної адміністрації, ОСОБА_1 , до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , виробничо-комерційного приватного підприємства «Агропромтехцентр», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Ковельська районна державна адміністрація Волинської області про визнання недійсними наказів, свідоцтва про право власності на земельну ділянку, договору купівлі-продажу земельної ділянки, скасування державної реєстрації права власності на земельні ділянки,

В С Т А Н О В И В :

Об`єднання Комітетівдля євреївколишнього РадянськогоСоюзузвернувся до суду із заявою про ухвалення додаткового рішення.

Заява подана відповідно до вимог ст.270 ЦПК України.

Відповідно до ст.270 ЦПК України, суд, що ухвалив рішення, може за заявою учасників справи чи з власної ініціативи ухвалити додаткове рішення, якщо, суд вирішивши питання про право, не зазначив точної грошової суми, присудженої до стягнення, або майно, яке підлягає передачі, або дії, що треба виконати.

Заяву про ухвалення додаткового рішення може бути подано до закінчення строку на виконання рішення.

Суд, що ухвалив рішення, ухвалює додаткове судове рішення в тому самому складі протягом десяти днів із дня надходження відповідної заяви. Додаткове судове рішення ухвалюється в тому самому порядку, що й судове рішення.

У разі необхідності суд може викликати сторони або інших учасників справи в судове засідання. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час та місце судового засідання, не перешкоджає розгляду заяви.

Суд вважає, необхідним викликати сторони в судове засідання.

Керуючись ст.ст.260, 270 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Заяву об`єднання Комітетів для євреїв колишнього Радянського Союзу про ухвалення додаткового рішення по цивільній справі за позовом об`єднання Комітетів для євреїв колишнього Радянського Союзу, громадської організації представництва Американського об`єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, Тойкутська сільська рада Ковельського району Волинської області, Управління культури Волинської обласної державної адміністрації, ОСОБА_1 , до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , виробничо-комерційного приватного підприємства «Агропромтехцентр», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору. Ковельська районна державна адміністрація Волинської області про визнання недійсними наказів, свідоцтва про право власності на земельну ділянку, договору купівлі-продажу земельної ділянки, скасування державної реєстрації права власності на земельні ділянки прийняти та призначити до розгляду в судовому засіданні на 29 грудня 2022 року об 11 год. 30 хв, яке відбудеться в приміщенні Ковельського міськрайонного суду Волинської області за адресою: Волинська область, м. Ковель, вул. Незалежності, 115 та викликати сторони.

Учасники справиможутьотримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою http://nvm.dn.court.gov.ua/sud0306/.

Суддя М. В. Грідяєва

Дата ухвалення рішення21.12.2022
Оприлюднено29.12.2022
Номер документу108114598
СудочинствоЦивільне
Сутьправо власності на земельну ділянку, договору купівлі-продажу земельної ділянки, скасування державної реєстрації права власності на земельні ділянки

Судовий реєстр по справі —159/4851/15-ц

Ухвала від 14.02.2023

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Грідяєва М. В.

Ухвала від 16.01.2023

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Грідяєва М. В.

Ухвала від 21.12.2022

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Грідяєва М. В.

Постанова від 07.07.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Ухвала від 28.06.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Ухвала від 14.02.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Ухвала від 26.01.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Постанова від 22.12.2021

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Федонюк С. Ю.

Постанова від 22.12.2021

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Федонюк С. Ю.

Ухвала від 10.12.2021

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Федонюк С. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні