Ухвала
від 16.01.2023 по справі 159/4851/15-ц
КОВЕЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 159/4851/15-ц

Провадження № 2-др/159/1/23

КОВЕЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 січня 2023 року м. Ковель

Суддя Ковельського міськрайонногосуду Волинськоїобласті ГрідяєваМ.В. розглянувши заяву об`єднання Комітетів для євреїв колишнього Радянського Союзу про ухвалення додаткового рішення по цивільній справі за позовом об`єднання Комітетів для євреїв колишнього Радянського Союзу, громадської організації представництва Американського об`єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, Тойкутська сільська рада Ковельського району Волинської області, Управління культури Волинської обласної державної адміністрації, ОСОБА_1 , до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , виробничо-комерційного приватного підприємства «Агропромтехцентр», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Ковельська районна державна адміністрація Волинської області про визнання недійсними наказів, свідоцтва про право власності на земельну ділянку, договору купівлі-продажу земельної ділянки, скасування державної реєстрації права власності на земельні ділянки,

В С Т А Н О В И В :

В провадженнісуду знаходитьсяцивільна справаза заявою об`єднання Комітетів для євреїв колишнього Радянського Союзу про ухвалення додаткового рішення по цивільній справі за позовом об`єднання Комітетів для євреїв колишнього Радянського Союзу, громадської організації представництва Американського об`єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, Тойкутська сільська рада Ковельського району Волинської області, Управління культури Волинської обласної державної адміністрації, ОСОБА_1 , до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , виробничо-комерційного приватного підприємства «Агропромтехцентр», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Ковельська районна державна адміністрація Волинської області про визнання недійсними наказів, свідоцтва про право власності на земельну ділянку, договору купівлі-продажу земельної ділянки, скасування державної реєстрації права власності на земельні ділянки.

11.01.2023 року від представника заявника надійшло клопотання про проведення судового засідання у режимі відеоконференції з Львівським окружним адміністративним судом, чи Восьмим апеляційним адміністративним судом, чи Господарським судом Львівської області, чи Західним апеляційним господарським судом, через значну віддаленість Ковельського міськрайонного суду Волинської області від місця проживання представника заявника.

11.01.2023року відпредставника відповідачаГоловного управлінняДержгеокадастру уВолинській областінадійшло клопотанняпро проведеннясудового засіданняу режимівідеоконференції у зв`язку із запровадженням посилених протиепідемічних заходів на території України у зв`язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Відповідно до ч.1, 2, 6 ст.212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Відповідно до ст.11 Закону України «Про судоустрій та статус суддів», учасникам судового процесу на підставі судового рішення забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом.

Розглянувши клопотання представника заявника ОСОБА_4 та представника відповідача Головного управлінняДержгеокадастру уВолинській області про проведення судового засідання у режимі відеоконференції, яке обґрунтоване неможливістю їхнього прибуття до Ковельського міськрайонного суду в судове засідання через значну віддаленість місця проживання від Ковельського міськрайонного суду, наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає клопотання учасників судового розгляду обґрунтованим та можливим їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Керуючись ст.ст. 212, 258, 260 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Клопотання представника громадської організації представництваАмериканського об`єднаннякомітетів дляєвреїв бувшогоРадянського Союзу Шейхет Мейлаха та представника відповідача Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Хитрик Наталії Володимирівни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції задовольнити.

Участь представникак заявника ОСОБА_4 та представника відповідача Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Хитрик Наталії Володимирівни в судовому засіданні у справі за заявою об`єднання Комітетів для євреїв колишнього Радянського Союзу про ухвалення додаткового рішення по цивільній справі за позовом об`єднання Комітетів для євреїв колишнього Радянського Союзу, громадської організації представництва Американського об`єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, Тойкутська сільська рада Ковельського району Волинської області, Управління культури Волинської обласної державної адміністрації, ОСОБА_1 , до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , виробничо-комерційного приватного підприємства «Агропромтехцентр», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Ковельська районна державна адміністрація Волинської області про визнання недійсними наказів, свідоцтва про право власності на земельну ділянку, договору купівлі-продажу земельної ділянки, скасування державної реєстрації права власності на земельні ділянки, призначене на 14 лютого 2023 року о 10 год. 00 хвл. провести в режимі відеоконференції.

Доручити Восьмому апеляційному адміністративному суду (79005, м.Львів, вул. Саксаганського, 13) забезпечити проведення судового засідання 14 лютого 2023 року о 10 год. 00 хвл. в режимі відеоконференції, з участю заявника - громадської організації представництваАмериканського об`єднаннякомітетів дляєвреїв бувшогоРадянського Союзу Шейхет Мейлаха.

Ухвалу надіслати негайно для виконання Восьмому апеляційному адміністративному суду, що знаходиться за адресою: 79005, м.Львів, вул. Саксаганського, 13) та особам, які братимуть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала виготовлена в нарадчій кімнаті.

СуддяМ. В. Грідяєва

Дата ухвалення рішення16.01.2023
Оприлюднено20.01.2023
Номер документу108461309
СудочинствоЦивільне
Сутьправо власності на земельну ділянку, договору купівлі-продажу земельної ділянки, скасування державної реєстрації права власності на земельні ділянки

Судовий реєстр по справі —159/4851/15-ц

Ухвала від 14.02.2023

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Грідяєва М. В.

Ухвала від 16.01.2023

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Грідяєва М. В.

Ухвала від 21.12.2022

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Грідяєва М. В.

Постанова від 07.07.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Ухвала від 28.06.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Ухвала від 14.02.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Ухвала від 26.01.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Постанова від 22.12.2021

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Федонюк С. Ю.

Постанова від 22.12.2021

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Федонюк С. Ю.

Ухвала від 10.12.2021

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Федонюк С. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні