Ухвала
від 20.12.2021 по справі 619/104/15-ц
ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД


УХВАЛА

про поновлення апеляційного провадження

20 грудня 2021 року

м. Харків

справа № 619/104/15-ц

провадження № 22ц/818/1009/21

Харківський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого - Бурлака І.В., (суддя-доповідач),

суддів - Котелевець А.В., Хорошевський О.М.,

заслухавши суддю-доповідача по виконанню вимог ст.365 ЦПК України по підготовці розгляду справи судом апеляційної інстанції за апеляційною скаргою заступника керівника Харківської обласної прокуратури на заочне рішення Дергачівського районного суду Харківської області від 28 вересня 2020 року в складі судді Остропілець Є.Р. по справі за позовом керівника Дергачівської місцевої прокуратури Харківської області в інтересах держави в особі Державного агентства лісових ресурсів України, Державного підприємства Харківська лісова науково-дослідна станція до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Малоданилівської селищної ради, треті особи: Головне управління Держгеокадастру у Харківській області, Відділ містобудування, архітектури та цивільного захисту Дергачівської районної державної адміністрації про визнання недійсним рішення, державного акту на право власності на земельну ділянку, запису про його реєстрацію та витребування земельної ділянки в добросовісного набувача

в с т а н о в и в:

Заочним рішенням Дергачівського районного суду Харківської області від 28 вересня 2020 року у задоволенні позову керівника Дергачівської місцевої прокуратури Харківської області в інтересах держави в особі Державного агентства лісових ресурсів України, Державного підприємства Харківська лісова науково-дослідна станція - відмовлено.

На вказане заочне рішення суду поштою 23 жовтня 2020 року заступник керівника Харківської обласної прокуратури подав апеляційну скаргу.

Ухвалою судді Харківського апеляційного суду від 18 листопада 2020 року апеляційну скаргу заступника керівника Харківської обласної прокуратури залишено без руху та апелянту надано строк 10 днів для сплати судового збору в розмірі 3496,20 грн з дня отримання копії цієї ухвали.

Ухвалами Харківського апеляційного суду від 23 листопада 2020 року відкрито апеляційне провадження та призначено справу до розгляду у відкритому судовому засіданні.

Ухвалою Харківського апеляційного суду від 22 березня 2021 року клопотання ОСОБА_3 про призначення судової земельно-технічної експертизи - задоволено, у справі призначено судову земельно-технічну експертизу, проведення якої доручено Національному науковому центру Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса , провадження у справі зупинено на час проведення експертизи.

Ухвалою Харківського апеляційного суду від 05 липня 2021 року клопотання ОСОБА_3 про призначення судової земельно-технічної експертизи - задоволено, у справі призначено судову земельно-технічну експертизу, проведення якої доручено Національному науковому центру Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса , провадження у справі зупинено на час проведення експертизи.

Ухвалою Харківського апеляційного суду від 18 жовтня 2021 року клопотання ОСОБА_3 про долучення доказів та призначення судової земельно-технічної експертизи - задоволено, призначено у справі судову земельно-технічну експертизу, проведення якої доручено Національному науковому центру Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса , провадження у справі зупинено на час проведення експертизи.

14 грудня 2021 року до Харківського апеляційного суду з Національного наукового центру Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса надійшло клопотання про надання додаткових матеріалів та забезпечення обстеження, які необхідні для проведення експертизи № 18461, яке складено 06 грудня 2021 року, та рахунок № 2141 від 05 листопада 2021 року.

Частиною 1 статті 254 ЦПК України передбачено, що провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу.

У зв`язку з вирішенням зазначеного клопотання судова колегія вважає за необхідне поновити апеляційне провадження у справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст.254, 366 ЦПК України

у х в а л и в:

Поновити апеляційне провадження у справі за апеляційною скаргою заступника керівника Харківської обласної прокуратури на заочне рішення Дергачівського районного суду Харківської області від 28 вересня 2020 року в складі судді Остропілець Є.Р. по справі за позовом керівника Дергачівської місцевої прокуратури Харківської області в інтересах держави в особі Державного агентства лісових ресурсів України, Державного підприємства Харківська лісова науково-дослідна станція до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Малоданилівської селищної ради, треті особи: Головне управління Держгеокадастру у Харківській області, Відділ містобудування, архітектури та цивільного захисту Дергачівської районної державної адміністрації про визнання недійсним рішення, державного акту на право власності на земельну ділянку, запису про його реєстрацію та витребування земельної ділянки в добросовісного набувача.

Призначити справу до розгляду в приміщенні Харківського апеляційного суду на 24 січня 2022 року о 14-10 год.

Про дату, час і місце розгляду справи повідомити учасників справи.

Ухвала суду апеляційної інстанції набирає законної сили з моменту її підписання, касаційному оскарженню не підлягає.

Головуючий І.В. Бурлака

Судді А.В. Котелевець

О.М. Хорошевський

Дата ухвалення рішення20.12.2021
Оприлюднено21.12.2021
Номер документу102027156
СудочинствоЦивільне
Сутьйого реєстрацію та витребування земельної ділянки в добросовісного набувача

Судовий реєстр по справі —619/104/15-ц

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

Ухвала від 24.01.2022

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

Ухвала від 20.12.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

Ухвала від 18.10.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

Ухвала від 18.10.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

Ухвала від 30.08.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

Ухвала від 05.07.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні