Ухвала
від 01.04.2024 по справі 619/104/15-ц
ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 619/104/15-ц Номер провадження 22-ц/814/175/24Головуючий у 1-й інстанції Остропілець Є.Р. Доповідач ап. інст. Триголов В. М.

У Х В А Л А

01 квітня 2024 року м. Полтава

Полтавський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

Головуючого судді: Триголова В.М.,

Суддів: Лобова О.А., Дорош А.І.,

розглянувши клопотання представника Державного підприємства «Харківська лісова науково-дослідна станція» , ОСОБА_1 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції

за апеляційною скаргою заступника керівника Харківської обласної прокуратури на заочне рішення Дергачівського районного суду Харківської області від 28 вересня 2020 року по справі за позовом керівника Дергачівської місцевої прокуратури Харківської області в інтересах держави в особі: Державне агентство лісових ресурсів України, Державного підприємства «Харківська лісова науково-дослідна станція» до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Малоданилівської селищної ради , третя особа : Відділ у Дергачівському районі ГУ Держгеокадастру у Харківській області , Сектор містобудування та архітектури Дергачівської РДА про визнання недійсним про визнання недійсним рішення ХLIV сесії V скликання Малоданилівської селищної ради Дергачівського району Харківської області від 02 березня 2010 року, державного акта на право власності на земельну ділянку, запису про його реєстрацію та витребування земельної ділянки в добросовісного набувача,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Полтавського апеляційного суду перебуває справа №619/104/15-ц за позовом керівника Дергачівської місцевої прокуратури Харківської області в інтересах держави в особі: Державне агентство лісових ресурсів України, Державного підприємства «Харківська лісова науково-дослідна станція» до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Малоданилівської селищної ради , третя особа : Відділ у Дергачівському районі ГУ Держгеокадастру у Харківській області , Сектор містобудування та архітектури Дергачівської РДА про визнання недійсним про визнання недійсним рішення ХLIV сесії V скликання Малоданилівської селищної ради Дергачівського району Харківської області від 02 березня 2010 року, державного акта на право власності на земельну ділянку, запису про його реєстрацію та витребування земельної ділянки в добросовісного набувача.

Від ОСОБА_1 надійшло клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, з використанням власних технічних засобів( за допомогою Єдиної судової інформаційно-комунікаційної системи ВКЗ, за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua/ )

Згідно з ч.ч.1,2 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Враховуючи клопотання ОСОБА_1 , а також враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції, суд вважає за можливе провести наступне судове засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою Єдиної судової інформаційно-комунікаційної системи ВКЗ, колегія суддів, вважає за можливе задовольнити клопотання представника Державного підприємства «Харківська лісова науково-дослідна станція», ОСОБА_1 .

Провести слухання справи призначене на 15 травня 2024 року на 11:40 год. в режимі відеоконференції, поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою Єдиної судової інформаційно-комунікаційної системи ВКЗ, за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua/- та участі ОСОБА_1 , за наступними реквізитами: електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 , НОМЕР_1 .

Керуючись ст. 212 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника Державного підприємства «Харківська лісова науково-дослідна станція» , ОСОБА_1 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції, задовольнити.

Розгляд справи, призначеної на 15 травня 2024 року о 11:40 год. провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів з ОСОБА_1 , за допомогою Єдиної судової інформаційно-комунікаційної системи ВКЗ за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua/ , та наступними реквізитами електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 , НОМЕР_1 .

Роз`яснити, що ризики технічної неможливості участі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо нестиме учасник справи, який подав відповідну заяву. У разі явки в призначений час безпосередньо до зали судового засідання №2 у приміщенні Полтавського апеляційного суду за адресою: м. Полтава, вул. Соборності 17, зал судових засідань № 2, сторони беруть участь у судовому засіданні в загальному порядку.

Копію даної ухвали негайно направити ОСОБА_1 , для організації її виконання та всім учасникам цивільного процесу у даній справі для відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя: В.М. Триголов

Судді : А.І.Дорош

О.А. Лобов

Дата ухвалення рішення01.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118139389
СудочинствоЦивільне
Сутьйого реєстрацію та витребування земельної ділянки в добросовісного набувача

Судовий реєстр по справі —619/104/15-ц

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

Ухвала від 24.01.2022

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

Ухвала від 20.12.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

Ухвала від 18.10.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

Ухвала від 18.10.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

Ухвала від 30.08.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

Ухвала від 05.07.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні