Ухвала
від 11.01.2022 по справі 646/933/21
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 646/933/21

№ провадження 2/646/238/2022

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАНИ

(про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті)

"11" січня 2022 р. м.Харків

Червонозаводський районний суд м. Харкова в складі:

головуючого судді - Демченко С.В.,

секретар судового засідання - Яріш Х.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Харкові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Кей-Колект , Товариства з обмеженою відповідальністю БІ-МАЙНО , ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу м. Київ Пономарьова Дар`я Володимирівна, приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Васікова Лариса Євгеніївна про визнання недійсним договору купівлі-продажу та витребування майна з чужого незаконного володіння,

УСТАНОВИВ:

У провадженні Червонозаводського районного суду м. Харкова перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Кей-Колект , Товариства з обмеженою відповідальністю БІ-МАЙНО , ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу м. Київ Пономарьова Дар`я Володимирівна, приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Васікова Лариса Євгеніївна про визнання недійсним договору купівлі-продажу та витребування майна з чужого незаконного володіння.

Ухвалою Червонозаводського районного суду м.Харкова від 15 лютого 2021 року провадження у справі відкрито, розгляд справи ухвалено здійснювати в порядку загального позовного провадження та призначено проведення підготовчого засідання.

Ухвалою Червонозаводського районного суду м.Харкова від 26 квітня 2021 року за клопотанням представника позивача витребувано у приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу м. Київ Пономарьової Д.В. копію нотаріальної справи щодо нотаріального посвідчення Договору купівлі-продажу, укладеного між ТОВ Кей-Колект та ТОВ БІ-МАЙНО , посвідченого 09 грудня 2020 року за р.№ 2483; у приватного нотаріуса Харківського міського нотаріального округу Васікової Л.Є, копію Договору купівлі-продажу, укладеного між ТОВ БІ-МАЙНО та ОСОБА_2 , посвідченого 15 січня 2021 року за р.№ 62; у ТОВ Кей-Колект копію Додатку №1 до Договору факторингу від 12 грудня 2011 року, укладеного між ПАТ Укрсиббанк та ТОВ Кей-Колект в частині відступлення права вимоги за кредитними договорами ОСОБА_3 (№230-05/ХИЦ від 19 грудня 2005 року №11151539000 від 04 травня 2007 року, №11340045000 від 25 квітня 2008 року), копії документів, що підтверджують суму заборгованості ОСОБА_3 на день звернення ТОВ Кей-Колект до приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу м. Київ Пономарьової Д.В. для укладення Договору купівлі-продажу від 09 грудня 2020 року; у АТ Укрсиббанк розрахунки заборгованості ОСОБА_3 за договорами №230-05/ХИЦ від 19 грудня 2005 року, №11151539000 від 04 травня 2007 року, №11340045000 від 25 квітня 2008 року, укладеним між ПАТ Укрсиббанк та ОСОБА_3 , станом на дату відступлення права вимоги за цими договорами на користь ТОВ Кей-Колект та інформацію щодо сум відступлених вимог за цими договорами на користь ТОВ Кей-Колект .

Ухвалою Червонозаводського районного суду м.Харковавід 05 жовтня 2021 року за клопотанням представника позивача витребувано у ТОВ Кей-Колект копію підписаного суб`єктом оціночної діяльності ТОВ Експертна оцінка майнових прав Звіту про оцінку 3-к. житлової квартири АДРЕСА_1 , який був виготовлений 06 грудня 2020 року ТОВ Експертна оцінка майнових прав та зареєстрований в Єдиній базі даних звітів про оцінку (пароль пошуку ГНФХДО 448230); у ТОВ Експертна оцінка майнових прав інформацію про те, чи виготовляло ТОВ Експертна оцінка майнових прав Звіт про оцінку 3-к. житлової квартири АДРЕСА_1 , який виготовлений 06 грудня 2020 року та зареєстрований в Єдиній базі даних звітів про оцінку (пароль пошуку ГНФХДО 448230), прізвище оцінювача, який склав звіт - ОСОБА_4 , чи ставив свій підпис керівник ТОВ Експертна оцінка майнових прав у Звіті про оцінку 3-к. житлової квартири АДРЕСА_1 , , який виготовлений 06 грудня 2020 року та зареєстрований в Єдиній базі даних звітів про оцінку (пароль пошуку ГНФХДО 448230), прізвище оцінювача, який склав звіт - ОСОБА_4 .

Ухвалою Червонозаводського районного суду м.Харкова від 01 грудня 2021 року встановлено ТОВ Експертна оцінка майнових прав строк для виконання ухвали Червонозаводського районного суду м. Харкова від 05 жовтня 2021 року про витребування доказів.

Позивач у підготовче засідання не з`явилася, про причини своєї неявки суд не повідомила, про час дату та місце підготовчого засідання була повідомлена своєчасно та належним чином.

Представник позивача - адвокат Соляник Н.Ф у підготовче судове засідання не з`явилась, надала до суду заяву, в якій просила проводити судове засідання за її відсутності, а також не заперечувала щодо закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду.

Представник відповідача ТОВ Кей-Колект - адвокат Колосов А.В. у підготовче судове засідання не з`явився, надав до суду заяву, в якій просив проводити судове засідання за його відсутності, а також не заперечував щодо закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду.

Представник відповідача ТОВ БІ-МАЙНО - адвокат Захаров О.С. у підготовче судове засідання не з`явився, надав до суду заяву, в якій просив проводити судове засідання за його відсутності, а також не заперечував щодо закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_2 та її представник у підготовче судове засідання не з`явились, про місце, день та час судового засідання повідомлялась належним чином.

Третя особа приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу м. Київ Пономарьова Д.В. у підготовче судове засідання не з`явилась, про місце, день та час судового засідання була повідомлена належним чином, надала до суду заяву про розгляд справи без її участі.

Третя особа - приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Васікова Л.Є. у підготовче судове засідання не з`явилась, про місце, день та час судового засідання була повідомлена належним чином.

Оскільки сторони у судове засідання не з`явились, у відповідності до вимог ч.2 ст.247 ЦПК України фіксування судового засідання технічними засобами не здійснювалось.

Суд, дослідивши матеріали справи, прийшов до такого висновку.

У підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, процесуальних клопотань учасниками справи не заявлялось, підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

Клопотань про виклик у судове засідання свідків, експертів, залучення перекладача, спеціаліста, забезпечення позову, зустрічне забезпечення, інших заяв та клопотань також не надходило.

Відповідно до ч.2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного суд вважає, що в підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче засідання підлягає закриттю, а справа - призначенню до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.189, 196-198, 200, 258, 260, ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Кей-Колект , Товариства з обмеженою відповідальністю БІ-МАЙНО , ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу м. Київ Пономарьова Дар`я Володимирівна, приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Васікова Лариса Євгеніївна про визнання недійсним договору купівлі-продажу та витребування майна з чужого незаконного володіння - закрити.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні з викликом учасників справи на 09 лютого 2022 року на 11 годину 00 хвилин.

Копію ухвали направити особам, що беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: cz.hr.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя С.В. Демченко

СудЧервонозаводський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення11.01.2022
Оприлюднено13.01.2022
Номер документу102496626
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —646/933/21

Ухвала від 08.11.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Сіренко Ю. Ю.

Ухвала від 09.05.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Крючко Н. І.

Ухвала від 27.09.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Крючко Н. І.

Ухвала від 16.08.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Крючко Н. І.

Ухвала від 19.06.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Крючко Н. І.

Ухвала від 01.05.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Крючко Н. І.

Ухвала від 11.01.2022

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Демченко С. В.

Ухвала від 01.12.2021

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Демченко С. В.

Ухвала від 05.10.2021

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Демченко С. В.

Ухвала від 26.04.2021

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Демченко С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні