Ухвала
від 13.01.2022 по справі 388/1981/21
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 388/1981/21

2-а/405/3/22

УХВАЛА

"13" січня 2022 р. Суддя Ленінського районного суду м. Кіровограда Шевченко І.М., розглянувши матеріали справи за адміністративним позовом ОСОБА_1 до старшого сержанта поліції ЗРПП СПД № 1 смт. Устинівка відділення поліції № 1 м. Долинська Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Редькіна Олександра Олександровича, Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, терті особи: Відділення поліції № 1 (м. Долинська) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, Устинівський відділ державної виконавчої служби у Кропивницькому районі Кіровоградської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про скасування постанов про накладення адміністративних стягнень, -

В С Т А Н О В И В:

До Ленінського районного суду м. Кіровограда 12.01.2022 року з Долинського районного суду Кіровоградської області надійшла вищезазначена справа.

Ухвалою судді Долинського районного суду Кіровоградської області від 09.12.2021 року адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до старшого сержанта поліції ЗРПП СПД № 1 смт. Устинівка відділення поліції № 1 м. Долинська Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Редькіна Олександра Олександровича, Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, треті особи: Відділення поліції № 1 (м. Долинська) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, Устинівський відділ державної виконавчої служби у Кропивницькому районі Кіровоградської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про скасування постанов про накладення адміністративних стягнень передано на розгляд до Ленінського районного суду м. Кіровограда

Враховуючи вищенаведене, а також те, що зазначена цивільна справа для розгляду відповідно до ст. 18 КАС України розподілена автоматизованою системою документообігу Ленінського районного суду м. Кіровограда судді Шевченко І.М., вважаю за необхідне прийняти її до свого провадження.

Керуючись ст.ст. 29, 30 КАС України, -

У Х В А Л И В:

Справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до старшого сержанта поліції ЗРПП СПД № 1 смт. Устинівка відділення поліції № 1 м. Долинська Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Редькіна Олександра Олександровича (місце знаходження: 28500, Кіровоградська область, м. Долинська, вул. Нова, 42), Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області (місце знаходження: 25000, м. Кропивницький, вул. В. Чміленка, 41), треті особи: Відділення поліції № 1 (м. Долинська) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області (місце знаходження: 28500, Кіровоградська область, м. Долинська, вул. Нова, 42), Устинівський відділ державної виконавчої служби у Кропивницькому районі Кіровоградської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) (місце знаходження: 28600, Кіровоградська область, смт. Устинівка, вул. Благодатна, 1) про скасування постанов про накладення адміністративних стягнень прийняти до свого провадження та відкрити провадження у справі.

Призначити судове засідання по справі за правилами спрощеного провадження на 03.03.2022 року о 12:00 год. в приміщенні Ленінського районного суду м. Кіровограда в залі судових засідань № 402 (вул. Велика Перспективна, 40 м. Кропивницький).

Відповідач(і) у п`ятнадцятиденний строк з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження має право подати відзив на позов, який повинен відповідати вимогам ст.162 КАС України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів, відповідачем(ами) повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем(ами) відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач(і) може подати в строк для подання відзиву, а позивач не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву.

Позивач не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву, до початку розгляду справи по суті, має право підготувати відповідь на відзив, виклавши письмово свої міркування, аргументи, надати відповідні докази, та направити відповідачу(ам) та суду з підтвердженням такого направлення відповідачу(ам).

Відповідач(і) не пізніше пяти днів з дня отримання відповіді позивача на відзив, до початку розгляду справи по суті, має право підготувати заперечення на відповідь на відзив, та направити позивачу й суду з підтвердженням такого направлення позивачу.

Роз`яснити відповідачу(ам) вимоги ч.2 ст.77 КАС України, у відповідності до яких в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб`єкта владних повноважень обов`язок щодо доказування правомірності свого рішення, дій чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він заперечує проти адміністративного позову.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання та може бути оскаржена в апеляційному порядку окремо від рішення суду виключно у випадку відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Веб-адреса сторінки суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається http://ln.kr.court.gov.ua/sud1111/.

Суддя Ленінського

районного суду

м. Кіровограда І. М. Шевченко

Дата ухвалення рішення13.01.2022
Оприлюднено21.01.2022
Номер документу102588595
СудочинствоАдміністративне
Сутьнакладення адміністративних стягнень

Судовий реєстр по справі —388/1981/21

Ухвала від 27.12.2022

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

Рішення від 18.08.2022

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

Ухвала від 04.07.2022

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

Ухвала від 30.05.2022

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

Ухвала від 13.01.2022

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

Ухвала від 13.01.2022

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

Ухвала від 09.12.2021

Адміністративне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

Ухвала від 09.12.2021

Адміністративне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні