Ухвала
від 27.12.2022 по справі 388/1981/21
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 388/1981/21

2-а/405/3/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"27" грудня 2022 р. Ленінський районний суд м. Кіровограда у складі:

головуючої суддіШевченко І.М.,

при секретаріМишевець Т.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Кропивницький виправлення описки в рішенні Ленінського районного суду м. Кіровограда від 19.08.20 22 року у справі за позовом ОСОБА_1 достаршого сержантаполіції ЗРППСПД №1смт.Устинівка відділенняполіції №1м.Долинська Кропивницькогорайонного управлінняполіції Головногоуправління Національноїполіції вКіровоградській областіРедькіна ОлександраОлександровича,Головного управлінняНаціональної поліціїв Кіровоградськійобласті,терті особи: Відділенняполіції №1(м.Долинська)Кропивницького районногоуправління поліціїГоловного управлінняНаціональної поліціїв Кіровоградськійобласті,Устинівський відділдержавної виконавчоїслужби уКропивницькому районіКіровоградської областіПівденно-Східногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Дніпро)про скасуванняпостанов пронакладення адміністративнихстягнень, -

ВСТАНОВИВ:

Рішенням Ленінського районного суду м. Кіровограда від 19.08.2022 року задоволено позовні вимоги ОСОБА_1 до старшого сержанта поліції ЗРПП СПД № 1 смт. Устинівка відділення поліції № 1 м. Долинська Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Редькіна Олександра Олександровича, Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, терті особи: Відділення поліції № 1 (м. Долинська) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, Устинівський відділ державної виконавчої служби у Кропивницькому районі Кіровоградської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про скасування постанов про накладення адміністративних стягнень.

При цьому у рішенні суду допущена описка, а саме не повністю зазначено порядок апеляційного оскарження рішення суду.

Відповідно дост.253КАС Українисуд,який постановивсудове рішення,може звласної ініціативиабо зазаявою учасникасправи чиіншої заінтересованоїособи виправитидопущені всудовому рішенніцього судуописки,очевидні арифметичніпомилки незалежновід того,набрало судоверішення законноїсили чині.

Враховуючи вищевикладене, та наявну описку у вказаному рішенні суду, є необхідним виправити дану описку в рішенні Ленінського районного суду м. Кіровограда від 19.08.2022 року у справі за позовом ОСОБА_1 до старшого сержанта поліції ЗРПП СПД № 1 смт. Устинівка відділення поліції № 1 м. Долинська Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Редькіна Олександра Олександровича, Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, терті особи: Відділення поліції № 1 (м. Долинська) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, Устинівський відділ державної виконавчої служби у Кропивницькому районі Кіровоградської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про скасування постанов про накладення адміністративних стягнень.

Керуючись ст. ст. 248, 253 КАС України суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Виправити описку в рішенні Ленінського районного суду м. Кіровограда від 19.08.2022 року у справі за позовом ОСОБА_1 до старшого сержанта поліції ЗРПП СПД № 1 смт. Устинівка відділення поліції № 1 м. Долинська Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Редькіна Олександра Олександровича, Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, терті особи: Відділення поліції № 1 (м. Долинська) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, Устинівський відділ державної виконавчої служби у Кропивницькому районі Кіровоградської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про скасування постанов про накладення адміністративних стягнень.

Викласти четвертий та п`ятий абзац резолютивної частини рішення в такій редакції:

«Рішення може бути оскаржене протягом десяти днів з дня його проголошення.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції.»

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала суду може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції через Ленінський районний суд м. Кіровограда шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Якщо у судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду, або в разі пропуску строку на апеляційне оскарження з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 299 КАС України.

Суддя Ленінського

районного суду

м. Кіровограда І. М. Шевченко

Дата ухвалення рішення27.12.2022
Оприлюднено29.12.2022
Номер документу108118490
СудочинствоАдміністративне
Сутьскасуванняпостанов пронакладення адміністративнихстягнень

Судовий реєстр по справі —388/1981/21

Ухвала від 27.12.2022

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

Рішення від 18.08.2022

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

Ухвала від 04.07.2022

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

Ухвала від 30.05.2022

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

Ухвала від 13.01.2022

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

Ухвала від 13.01.2022

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

Ухвала від 09.12.2021

Адміністративне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

Ухвала від 09.12.2021

Адміністративне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні