Ухвала
від 19.01.2022 по справі 2-274/2010
КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-274/2010

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 січня 2022 року Кременчуцького районного суду Полтавської області в складі: головуючої судді Даніліної Ж.О., за участю секретаря Поколоти О. В., розглянувши у відкритому судовому засіданні у місті Кременчук матеріали скарги ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Кременчуцький відділ державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Акціонерного товариства ВТБ Банк Стрюкова Ірина Олександрівна, Товариство з обмеженою відповідальністю Вердикт Капітал , ОСОБА_2 , на дії та бездіяльність Кременчуцького відділу Державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми),

УСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до суду зі скаргою, в якій просить визнати незаконною бездіяльність ? відмову Кременчуцького відділу Державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) у знятті арешту та припинення обтяжень і виключення запису про обтяження №10303651 щодо майна скаржника. Просить зобов`язати Кременчуцький відділ Державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) скасувати арешт відносно нерухомого майна ОСОБА_1 , накладений постановою про відкриття виконавчого провадження ВП №20499792 від 27 липня 2010 року, об`єкт обтяження: невизначене майно, все майно в межах суми звернення стягнення 62 190,65 грн.

19 січня 2022 року до Кременчуцького районного суду Полтавської області надійшла заява від представника скаржника ОСОБА_3 про залишення скарги без розгляду.

В судове засідання скаржник, його представник та інші учасники судового процесу не з`явились, про розгляд скарги повідомлялись вчасно та належним чином, причини неявки суду не повідомили.

Так як всі учасники справи в судове засідання не з`явились, то відповідно до вимог частини 2 статті 247 Цивільного процесуального кодексу України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Суд, розглянувши скаргу, дослідивши матеріали справи, дійшов висновку про залишення скарги без розгляду з наступних підстав.

Відповідно до частини 1 статті 13 Цивільного процесуального кодексу України суд розглядає справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до цього Кодексу, в межах заявлених нею вимог і на підставі доказів, поданих учасниками справи або витребуваних судом у передбачених цим Кодексом випадках.

Положеннями пункту 5 частини 1 статті 257 Цивільного процесуального кодексу України встановлено, що суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Представник скаржника у поданій заяві просить скаргу залишити без розгляду, підстав для відмови у прийнятті такої заяви суд не вбачає, оскільки дане рішення скаржника не порушує права інших сторін, це є правом скаржника, яким він скористався на власний розсуд.

З огляду на викладене, беручи до уваги, що представником скаржника до початку розгляду скарги по суті подано заяву про залишення скарги без розгляду, з урахуванням принципу диспозитивності, суд вважає за необхідне заяву задовольнити, а скаргу залишити без розгляду.

Керуючись статтями 257, 260, 352, 353 Цивільного процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Скаргу ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Кременчуцький відділ державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Акціонерного товариства ВТБ Банк Стрюкова Ірина Олександрівна, Товариство з обмеженою відповідальністю Вердикт Капітал , ОСОБА_2 , на дії та бездіяльність Кременчуцького відділу Державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), залишити без розгляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Полтавського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

СуддяЖ. О. Даніліна

Дата ухвалення рішення19.01.2022
Оприлюднено24.01.2022
Номер документу102605903
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-274/2010

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ГАПОЛЯК Т. В.

Рішення від 08.02.2010

Цивільне

Котовський міськрайонний суд Одеської області

Сітарчук О. І.

Ухвала від 19.01.2022

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Даніліна Ж. О.

Ухвала від 20.10.2021

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Даніліна Ж. О.

Ухвала від 22.07.2021

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Смоляр О. А.

Ухвала від 05.07.2021

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Смоляр О. А.

Ухвала від 18.03.2021

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Суходольський О. М.

Постанова від 23.11.2020

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Криворотенко В. І.

Постанова від 23.11.2020

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Криворотенко В. І.

Постанова від 23.11.2020

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Криворотенко В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні