Ухвала
від 07.02.2022 по справі 465/3358/13-ц
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

465/3358/13-ц

2/465/16/22

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

07.02.2022 року місто Львів

Франківський районний суд міста Львова у складі головуючої судді Мигаль Г.П., при секретарі судового засідання Максимович М.М.,

розглядаючи у відкритому судовому засіданні в місті Львові за правилами загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору - Департамент містобудування Львівської міської ради, Львівське комунальне підприємство Затишне , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про заборону вчиняти дії щодо перепланування простору горища ,

встановив:

У провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору - Департамент містобудування Львівської міської ради, Львівське комунальне підприємство Затишне , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про заборону вчиняти дії щодо перепланування простору горища .

Ухвалою Франківського районного суду м.Львова від 30 грудня 2019 року справу за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору - Департамент містобудування Львівської міської ради, Львівське комунальне підприємство Затишне , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про заборону вчиняти дії щодо перепланування простору горища прийнято до провадження та призначено підготовче судове засідання.

Ухвалою суду від 07 вересня 2021 року закрито підготовче провадження та призначено справу до розгляду по суті.

Представник Департаменту містобудування Львівської міської радиподала заяву про розгляд справи за її відсутності, у задоволенні позову просила відмовити.

Інші учасники справи в судове засідання не з`явились, про дату, час та місце розгляду справи повідомлялись належним чином.

Однією з основних засад здійснення цивільного судочинства, відповідно до положень ст.2 ЦПК України є розумність строків розгляду справи судом.

Частиною 2 ст.121 ЦПК України, визначено, що строк є розумним, якщо він передбачає час, достатній, з урахуванням обставин справи, для вчинення процесуальної дії, та відповідає завданню цивільного судочинства.

Відповідно до ч.2 ст.223 ЦПК України, суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку з таких підстав: 1) неявка в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання; 2) перша неявка в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними; 3) виникнення технічних проблем, що унеможливлюють участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції, крім випадків, коли відповідно до цього Кодексу судове засідання може відбутися без участі такої особи; 4) необхідність витребування нових доказів, у випадку коли учасник справи обґрунтував неможливість заявлення відповідного клопотання в межах підготовчого провадження; 5) якщо суд визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення. Викликати позивача або відповідача для особистих пояснень можна і тоді, коли в справі беруть участь їх представники.

З урахуванням завдань та основних засад цивільного судочинства, обставин справи, зважаючи, неявку в судове засідання учасників справи, суд доходить до висновку про необхідність відкладення розгляду справи.

Окрім цього, враховуючи особливості даної справи, суд вважає за необхідне визнати явку позивача ОСОБА_6 в судове засідання обов`язковою для дачі особистих пояснень щодо предмета позову та обставин справи.

Згідно з п.3 ч.2 ст. 43 ЦПК України, учасники справи зобов`язані з`являтися в судове засідання за викликом суду, якщо їх явка визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч. 9 ст. 223 ЦПК України про відкладення розгляду справи постановляється ухвала.

Керуючись ст.223, 240 ЦПК України, суд -

постановив:

Відкласти розгляд цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору - Департамент містобудування Львівської міської ради, Львівське комунальне підприємство Затишне , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про заборону вчиняти дії щодо перепланування простору горища на 17 березня 2022 року о 09 годині 10 хвилин.

Про дату, час та місце проведення наступного засідання повідомити учасників справи.

Визнати обов`язковою явку позивача ОСОБА_1 в судове засідання.

Роз`яснити учасникам справи наслідки неявки в судове засідання в залежності від їх процесуального статусу.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя Мигаль Г.П.

СудФранківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення07.02.2022
Оприлюднено10.02.2022
Номер документу103039940
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —465/3358/13-ц

Рішення від 18.12.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 07.02.2022

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 07.09.2021

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 10.11.2020

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 01.06.2020

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 30.12.2019

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 27.11.2018

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартинишин М. О.

Ухвала від 27.11.2018

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартинишин М. О.

Ухвала від 15.01.2018

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мартинишин М. О.

Ухвала від 14.11.2013

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Дячишин В. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні