Постанова
від 30.06.2010 по справі 4-753/10
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №4-753/10

П О С Т А Н О В А

30 червня 2010 року Ужгородський міськрайонн ий суд Закарпатської області в складі:

головуючого: Івашковича І.І .

при секретарі: Петі М.І.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в місті Уж городі подання слідчого 1 від ділення слідчого відділу Упр авління СБ України в Закарпа тській області старшого лейт енанта юстиції Кувачов Д.В. , про надання дозволу на про ведення виїмки,-

в с т а н о в и в:

Подання мотивовано тим, щ о що 05 травня 2010 року о 06 год. 35 хв. п рикордонним нарядом «Прикор донний патруль», від відділу прикордонної служби «Стужиц я» Чопського прикордонного з агону ДПС України, на напрямк у 12 прикордонного знаку, в ста метрах від лінії державного кордону, під час спроби незак онного, поза пунктами пропус ку, перетину державного корд ону України із Словацькою Ре спублікою, було затримано 8 гр омадян Сомалі.

В ході дізнання по справі вс тановлено, що до вчинення дан ого злочину причетні громадя ни України ОСОБА_3, ІНФОР МАЦІЯ_1 та ОСОБА_4 ІНФОР МАЦІЯ_2, мешканці АДРЕСА_1 , які за попередньою змовою в складі групи осіб 03 - 05 травня 2010 року, здійснили доставку в лі систу місцевість та безпосер едньо супроводжували вказан у групу нелегальних мігранті в до лінії державного кордон у України з Словаччиною, одна к скрилися з місця події, що пі дтверджується показами свід ків з числа громадян Сомалі та військовослужбовців Чо пського прикордонного загон у ДПСУ, пред' явленням особи для впізнання, очними ставка ми та іншими матеріалами кри мінальної справи.

В той же час, було встановле но, що під час несення служби в районі 23 прикордонного знаку , на відстані приблизно 400 метр ів від лінії державного корд ону України військовослужбо вцем ЧПЗ ОСОБА_5 було помі чено особу в цивільному одяз і, яка бігла в напрямку тилу ді лянки кордону, яку в подальшо му він впізнав як мешканця АДРЕСА_1 ОСОБА_6, який мож ливо причетний до вчинення в казаного злочину.

Протоколом обшуку житла ві д 04.06.2010 року, за місцем проживан ня ОСОБА_3 було вилучено к артку оператора мобільного з вязку «Білайн» з маркуванням НОМЕР_1 та картку користу вача мобільним телефоном мар ки «Нокиа» з ІМЕІ НОМЕР_2 в икористовуючи які, останній міг підтримувати зв' язок з іншими співучасниками вчине ння злочину. Того ж дня проток олом обшуку житла, за місцем п роживання ОСОБА_4 було вил учено мобільний телефон марк и «Нокиа» ІМЕІ НОМЕР_3 та м обільний телефон марки «Ноки а» ІМЕІ НОМЕР_4, використо вуючи які останній також міг підтримувати зв' язок з інш ими співучасниками вчинення злочину.

Поряд з цим, досудовим слідс твом по справі встановлено, щ о ОСОБА_6 має у користуван ні мобільні телефони, з номер ами оператора мобільного зв' язку «Beeline», а саме: НОМЕР_5 та НОМЕР_6.

На підставі викладено го та приймаючи до уваги, що у оператора мобільного зв' яз ку «Beeline» ЗАТ «Українські радіо системи» (м. Київ, вул. Тульчин ська, 6) наявна інформація про вхідні/вихідні з' єднання в період з 01 травня 2010 року по 10 тр авня 2010 року абонента з номера ми НОМЕР_5 та НОМЕР_6, а т акож абонентів, які використ овували картку оператора моб ільного звязку «Білайн» з ма ркуванням НОМЕР_1 та мобіл ьні телефони з ІМЕІ НОМЕР_2 , ІМЕІ НОМЕР_3, ІМЕІ НОМЕР _4 та інформація про розташу вання базових станцій, через які відбувались дані з' єдн ання, враховуючи значення та кої інформації для встановле ння об' єктивної істини у сп раві просить подання задовол ьнити.

Враховуючи, що зазначена ін формація має важливе значенн я по справі подання слід задо вольнити.

Керуючись ст.178 КПК України, -

п о с т а н о в и в:

Подання зад оволити.

Надати дозвіл на проведе ння у оператора мобільного з в' язку «Beeline» ЗАТ «Українські радіосистем и» виїмки ін формації (у друкованому вигл яді) про вхідні та вихідні з' єднання абонента з номерами НОМЕР_5 та НОМЕР_6, а так ож абонентів, які використов ували картку з маркуванням НОМЕР_1 та мобільні телефон и з ІМЕІ НОМЕР_2, ІМЕІ НОМ ЕР_3, ІМЕІ НОМЕР_4, з 01 травн я 2010 року по 10 травня 2010 року із за значенням розташування базо вих станцій (регіон, міст о, вулиця, № будівлі тощо) , через які відбувались з' єд нання даного абонента у зазн ачений період під час перебу вання на території України.

Постанова оскарже нню не підлягає.

Суддя: Івашкович І.І.

СудУжгородський міськрайонний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення30.06.2010
Оприлюднено11.02.2011
Номер документу10314014
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-753/10

Постанова від 25.11.2010

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Шипов І. М.

Постанова від 16.06.2010

Кримінальне

Зарічний районний суд м.Сум

Левченко Т. А.

Постанова від 13.12.2010

Кримінальне

Суворовський районний суд м.Одеси

Бобовський Костянтин Юрійович

Постанова від 16.11.2010

Кримінальне

Центральний районний суд м. Сімферополя

Заболотна Наталя Миколаївна

Постанова від 13.12.2010

Кримінальне

Суворовський районний суд м.Одеси

Бобовський Костянтин Юрійович

Постанова від 13.09.2010

Кримінальне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Смоляр Андрій Олександрович

Постанова від 06.10.2010

Кримінальне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Чернобай Олег Іванович

Постанова від 06.10.2010

Кримінальне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Чернобай Олег Іванович

Постанова від 30.06.2010

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Івашкович Ігор Іванович

Постанова від 30.06.2010

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Івашкович Ігор Іванович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні