Ухвала
від 18.02.2022 по справі 908/457/22
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

номер провадження справи 29/3/22

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про прийняття заяви про відкриття провадження

у справі про банкрутство

18.02.2022 Справа № 908/457/22

м.Запоріжжя

Господарський суд Запорізької області у складі судді Кричмаржевського В.А.,

розглянувши матеріали заяви ініціюючого кредитора - Товариства з обмеженою відповідальністю "ТОКИР", код в ЄДР-44311609 (вул. Мандриківська, буд.47,кімната 301/8 м.Дніпро, 49094, e-mail: merkotunanastasia@gmail.com , скорочене найменування - ТОВ "ТОКИР")

про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "РИТЕЙЛ 18", код в ЄДР-43807590 (просп.Соборний, 111-А, м. Запоріжжя, 69095, скорочене найменування - ТОВ "РИТЕЙЛ 18") -

Установив :

Товариство з обмеженою відповідальністю "ТОКИР" (далі-ініціюючий кредитор) 17.02.2022 звернулось до Господарського суду Запорізької області з заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "РИТЕЙЛ 18" (далі-боржник).

Дослідивши матеріали заяви та надані документи, суд визнав їх достатніми для прийняття заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство до розгляду.

17.10.2020 набули чинності зміни, які внесені до Кодексу України з процедур банкрутства Законом №686-ІХ від 05.06.2020.

Згідно з п. 2 1 Прикінцевих та перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи призначення арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією у разі відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) здійснюється з урахуванням особливостей, визначених цим пунктом.

Заява ініціюючого кредитора або боржника - фізичної особи про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), крім відомостей, передбачених частиною першою статті 34, частиною другою статті 116 цього Кодексу, повинна містити пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією.

Ініціюючий кредитор або боржник - фізична особа додає до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) заяву арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, про участь у справі, яка повинна відповідати вимогам, встановленим частиною третьою статті 28 цього Кодексу.

Ураховуючи вказані вище положення Кодексу України з процедур банкрутства, беручи до уваги те, що заява ТОВ "ТОКИР" про відкриття провадження у справі про банкрутство ТОВ "РИТЕЙЛ 18" містить пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого Черненченка Д.А. для виконання повноважень розпорядника майна, а також наявність заяви-згоди останнього, суд дійшов висновку про призначення підготовчого засідання у даній справі без застосування автоматизованої системи з визначення кандидатури арбітражного керуючого.

Керуючись статтями 2, 6, 8, 9, 34, 35, п. 2 1 Прикінцевих та перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства, статтями 3, 12, 20, 232-235 Господарського процесуального кодексу України, суд -

Ухвалив :

Прийняти до розгляду заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "ТОКИР", код в ЄДР-44311609 (м. Дніпро), про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "РИТЕЙЛ 18", код в ЄДР43807590, м. Запоріжжя.

Присвоїти справі номер провадження - 29/3/22.

Підготовче засідання суду , яке відбудеться в приміщенні Господарського суду Запорізької області за адресою: 69001 м. Запоріжжя вул.Гетьманська, 4, корпус-1, зал-300, призначити на 24 лютого 2022р. о 10-00 год.

Зобов`язати кредитора надати для огляду в судовому засіданні оригінали доданих до заяви документів.

Зобов`язати боржника у строк до 23.02.2022 надати суду із супровідним листом через канцелярію суду (або поштою) документи, які засвідчують правовий статус юридичної особи (свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи, статут); бухгалтерський баланс боржника на останню звітну дату; відзив на заяву ініціюючого кредитора, який має містити, зокрема, заперечення боржника щодо вимог заявника та докази необґрунтованості вимог заявника (за наявності); загальну суму заборгованості боржника перед усіма наявними кредиторами за зобов`язаннями (за списком), що передбачають виплату грошових коштів, у тому числі зі сплати податків і зборів (обов`язкових платежів), з виплати заробітної плати; відомості про наявне у боржника майно, а також про всі рахунки боржника в установах банків та інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків; відомості про всі рахунки, на яких ведеться облік прав на цінні папери, що належать боржнику у депозитарних установах, їх реквізити; відомості про проведення боржником діяльності, пов`язаної з державною таємницею; довідку органів приватизації (органів, уповноважених управляти об`єктами державної власності) стосовно наявності або відсутності на балансі підприємства, щодо якого відкрито провадження у справі про банкрутство, державного майна, що в процесі приватизації (корпоратизації) не увійшло до його статутного капіталу; докази відправлення заявнику копії відзиву на заяву.

Визнати обов`язковою явку в судове засідання компетентних представників кредитора, боржника, арбітражного керуючого Черненченка Д.А.

У разі безпосередньої участі учасників провадження у справі в судовому засіданні обов`язковою є наявність засобів індивідуального захисту (масок, рукавичок тощо).

Обмежити доступ до приміщення суду на період дії карантину осіб, які не є представниками учасників провадження у справі (вільних слухачів).

Суд звертає увагу сторін та учасників провадження, що заяви, клопотання і заперечення подавати в письмовій формі відповідно до статей 169, 170 ГПК України.

Суд наголошує, що копії заяв у справі та заяв з процесуальних питань, що подаються до суду, одночасно надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи (докази направлення/вручення цих заяв надаються суду ).

З метою отримання процесуальних документів у справі в електронному вигляді запропонувати усім учасникам провадження у справі про банкрутство надати суду відповідну заяву.

Зразок заяви на отримання процесуальних документів по справі в електронному вигляді розміщено на сайті суду в розділі "Громадянам" - вкладка "Зразки заяв", а також на стенді біля канцелярії суду.

Суд звертає увагу учасників справи, що вхід до приміщення суду здійснюється виключно з використанням засобів індивідуального захисту, з обов`язковим вимірюванням температури безконтактним термометром.

Учасникам судового процесу рекомендується будь-які звернення (заяви у справі, заяви з процесуальних питань тощо) подавати:

- засобами поштового зв`язку: 69001 м. Запоріжжя вул. Гетьманська, 4;

- за допомогою електронної пошти: inbox@zp.arbitr.court.gov.ua ;

- за допомогою сервісу "Електронний суд";

- за допомогою сервісів "Електронна форма звернення громадян", "Електронний інформаційний запит на отримання публічної інформації", що розміщені на офіційному веб-сайті суду в розділі "Громадянам".

Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud5009 ; телефони: контакт-центр: (044) 207-35-46.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання - 18.03.2022 та не підлягає окремому оскарженню.

Копії ухвали надіслати : ініціюючому кредитору на е-mail: merkotunanastasia@gmail.com , боржнику на е-mail: office@zastup11.com , арбітражному керуючому Черненченку Д.А. на е-mail: ІНФОРМАЦІЯ_1, Олександрівському відділу державної виконавчої служби у місті Запоріжжі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) на е-mail: info_zh@zpm.zp.dvs.gov.ua, державному реєстратору юридичних осіб Департаменту реєстраційних послуг Запорізької міської ради на е-mail: ecp.drpzmr@edoc.gov.ua .

Суддя В.А. Кричмаржевський

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення18.02.2022
Оприлюднено21.02.2022
Номер документу103400877
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —908/457/22

Ухвала від 12.09.2022

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 24.08.2022

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 03.08.2022

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 03.08.2022

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Постанова від 16.05.2022

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 16.05.2022

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 16.05.2022

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 11.05.2022

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 26.04.2022

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 18.04.2022

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні