Ухвала
від 08.03.2022 по справі 463/13852/21
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 463/13852/21 Головуючий у 1 інстанції: Нор Н.В.

Провадження № 22-ц/811/611/22 Доповідач в 2-й інстанції: Крайник Н. П.

У Х В А Л А

про відкриття апеляційного провадження

09 березня 2022 року Львівський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого-судді: Н.П. Крайник

суддів: О.М. Ванівського, О.Я. Мельничук,

перевіривши матеріали цивільної справи за апеляційною скаргою Релігійної організації «Релігійна громада церкви Євангельських християн-баптистів «Виноградник» у місті Винники Личаківського району м. Львова» на ухвалу Личаківського районного суду м. Львова» від 10 грудня 2021 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Релігійної організації «Релігійна громада церкви Євангельських християн-баптистів «Виноградник» у місті Винники Личаківського району м. Львова», Львівської міської ради, третьої особи Товариство з обмеженою відповідальністю «Землевпорядний центр «Наділ» про визнання протиправним та скасування рішення, скасування запису про державну реєстрацію та зобов`язання до вчинення дій, -

ВСТАНОВИВ:

Оскаржуваною ухвалою заяву позивача ОСОБА_1 про забезпечення позову - задоволено.

У порядку забезпечення позовних вимог заборонено Релігійній організації «Релігійна громада церкви Євангельських християн-баптистів «Виноградник» у місті Винники Личаківського району м. Львова» та/або будь-якій юридичній, фізичній особи на її замовлення, за її дорученням, на виконання укладеного з нею цивільно-правового, господарського чи трудового договору, а також членам та працівникам цієї організації вести підготовчі та/або будівельні роботи (в тому числі але не виключно: виконувати обрізання, кронування, викорчовування зелених насаджень; розміщення огорожі, малих архітектурних форм; влаштування котлованів та земельних робіт зі зміни русла струмка, берегової смуги ставка тощо) на земельній ділянці по вул. Крива (кадастровий номер 4610160300:02:003:0179) у м. Винники.

Ухвалу суду оскаржила Релігійна організація «Релігійна громада церкви Євангельських християн-баптистів «Виноградник» у місті Винники Личаківського району м. Львова».

Апелянт просить поновити строк на апеляційне оскарження посилаючись на те, що такий пропущено з поважних причин, оскільки копія оскаржуваної ухвали надійшла на адресу Релігійної організації «Релігійна громада церкви Євангельських християн-баптистів «Виноградник» у місті Винники Личаківського району м. Львова» лише 07.02.2022 року, що підтверджується копією рекомендованого повідомлення про вручення поштового відправлення (а.с. 59).

Згідно ст. 354 ЦПК України апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження: на ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Відповідно до ч. 1 ст. 127 ЦПК України суд за заявою учасника справи поновлює пропущений процесуальний строк, встановлений законом, якщо визнає причини його пропуску поважними, крім випадків, коли цим Кодексом встановлено неможливість такого поновлення.

Перевіривши матеріали справи та доводи заяви про поновлення строку на оскарження ухвалиЛичаківського районного суду м. Львова від 10 грудня 2021 року, з метою забезпечення права на апеляційний розгляд колегія суддів вважає за можливе поновити строк на апеляційне оскарження.

Апеляційна скарга Релігійної організації «Релігійна громада церкви Євангельських християн-баптистів «Виноградник» у місті Винники Личаківського району м. Львова» на ухвалу Личаківського районного суду м. Львова від 10 грудня 2021 року за своєю формою і змістом відповідає вимогам ст. 356 ЦПК України, судовий збір сплачено у визначеному законом розмірі, а тому слід відкрити апеляційне провадження у справі.

Керуючись ст.ст. 127, 359, 360, 361 ЦПК України, Львівський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ, -

УХВАЛИВ:

Поновити Релігійній організації «Релігійна громада церкви Євангельських християн-баптистів «Виноградник» у місті Винники Личаківського району м. Львова» строк на апеляційне оскарження ухвали Личаківського районного суду м. Львова від 10 грудня 2021 року.

Відкрити апеляційне провадження у справі за апеляційною скаргою Релігійної організації «Релігійна громада церкви Євангельських християн-баптистів «Виноградник» у місті Винники Личаківського району м. Львова» на ухвалу Личаківського районного суду м. Львова від 10 грудня 2021 року.

Копію ухвали про відкриття апеляційного провадження разом з копією апеляційної скарги та доданими до неї матеріалами надіслати учасникам справи.

Роз`яснити учасникам справи, що відповідно до ст. 360 ЦПК України вони мають право подати до суду апеляційної інстанції відзив на апеляційну скаргу в письмовій формі.

Надати учасникам справистрок для подання відзиву - п`ятнадцять днів з дня отримання копії даної ухвали.

До відзиву слід додати докази надсилання (надання) копій відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду ухвали суду першої інстанції.

Роз`яснити право на подання заяви про приєднання до апеляційної скарги до початку розгляду справи в суді апеляційної інстанції.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання, оскарженню не підлягає.

Головуючий: Н. П. Крайник

Судді: О. М. Ванівський

О. Я. Мельничук

СудЛьвівський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення08.03.2022
Оприлюднено21.06.2022
Номер документу103670388
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Інші справи позовного провадження

Судовий реєстр по справі —463/13852/21

Ухвала від 27.05.2024

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Нор Н. В.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Нор Н. В.

Ухвала від 08.05.2023

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Нор Н. В.

Ухвала від 17.10.2022

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Нор Н. В.

Ухвала від 11.10.2022

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Нор Н. В.

Ухвала від 04.09.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Петров Євген Вікторович

Постанова від 04.07.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Постанова від 04.07.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 27.04.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 08.03.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні