Ухвала
від 17.03.2022 по справі 297/3269/21
БЕРЕГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 297/3269/21

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

18 березня 2022 року м. Берегове

Берегівський районний суд Закарпатської областів складі:

головуючогосудді Ільтьо І. І.,

за участю секретаря Гарані О. А.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні, в залі суду, матеріали цивільної справи за позовом Берегівської окружної прокуратури Закарпатської області в особі Берегівської міської ради до Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області та ОСОБА_1 , третя особа без самостійних вимог на стороні відповідачів ОСОБА_2 про визнання недійсним наказу Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області та витребування земельної ділянки,-

ВСТАНОВИВ:

Берегівська окружна прокуратура в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області, звернулася до суду з позовом до Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області та ОСОБА_1 , третя особа без самостійних вимог на стороні відповідачів ОСОБА_2 про визнання недійсним наказу Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області та витребування земельної ділянки.

Ухвалою суддівід 20.01.2022року провадженняпо справібуло відкритота призначенодо підготовчого судового засідання.

В підготовче судове засідання прокурор не з`явився, однак подав заяву, згідно якої просив провести підготовче судове засідання без його участі та призначити справу до судового розгляду.

Відповідачі та третя особа в судове засідання не з`явилися, причини неявки суд не повідомили, хоча були належним чином повідомлені про час та місце розгляду справи.

Відповідно до ст.189ЦПК України завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, уточнення позовних вимог та складу учасників судового процесу, з`ясування заперечень проти позовних вимог, визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів, вирішення відводів, визначення порядку розгляду справи, вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Під час проведення підготовчого судового засідання судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню та зібрані відповідні докази, визначено порядок розгляду справи, а також вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно п. 15 ч.2 ст.197ЦПК України у підготовчому судовому засідання суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

За результатами підготовчого засідання у відповідно до ч.2ст.200 ЦПК України,суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Судом проведено підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті та які є достатніми для закриття підготовчого провадження і призначення судового засідання для розгляду справи.

Враховуючи вищенаведене, приймаючи до уваги, що спір між сторонами не врегульовано, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.189,196,-198,200,260 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовною заявою Берегівської окружної прокуратури Закарпатської області в особі Берегівської міської ради до Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області та ОСОБА_1 , третя особа без самостійних вимог на стороні відповідачів ОСОБА_2 про визнання недійсним наказу Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області та витребування земельної ділянки.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 09 год. 00 хв. 09 квітня 2022 року в приміщенні Берегівського районного суду Закарпатської області, з викликом учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню.

Суддя Іван ІЛЬТЬО

СудБерегівський районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення17.03.2022
Оприлюднено24.06.2022
Номер документу103744189
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —297/3269/21

Рішення від 09.05.2022

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

ІЛЬТЬО І. І.

Ухвала від 17.03.2022

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

ІЛЬТЬО І. І.

Ухвала від 17.03.2022

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

ІЛЬТЬО І. І.

Ухвала від 20.01.2022

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

ІЛЬТЬО І. І.

Ухвала від 13.01.2022

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

ІЛЬТЬО І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні