Ухвала
від 01.04.2022 по справі 1-17/2007
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

1-17/2007

1-в/465/146/22

У Х В А Л А

про проведення судового засідання

в режимі відеоконференції

01.04.2022 року м. Львів

Суддя Франківського районного суду м.Львова ОСОБА_1 , розглянувши клопотання Комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» про проведення судового засідання в режимі відеоконференції при розгляді заяви КНП ЛОР "ЛОКПЛ" на предмет зміни застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із звичайним наглядом хворому ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 на застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді надання амбулаторної психіатричної допомоги у примусовому порядку, -

встановив:

В провадженні Франківського районного суду м.Львова перебуває заява КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» на предмет зміни застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із звичайним наглядом хворому ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 на застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді надання амбулаторної психіатричної допомоги у примусовому порядку.

Від представника Комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» надійшло до суду клопотання про проведення розгляду даної справи у дистанційному судовому провадженні в режимі відеоконференції між Франківським районним судом м.Львова та КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня».

Згідно п.1 ч.1 ст.336 КПК України судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження), у разі неможливості безпосередньої участі учасника кримінального провадження в судовому провадженні за станом здоров`я або з інших поважних причин.

Відповідно до ч.3 ст.336 КПК України застосовувані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку. Учасникам кримінального провадження має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені цим Кодексом.

Відповідно до ч.5 ст.336 КПК України, якщо особа, яка братиме участь у судовому провадженні дистанційно, знаходиться у приміщенні, розташованому поза територією юрисдикції суду та поза територією міста, в якому розташований суд, суд своєю ухвалою може доручити суду, на території юрисдикції якого перебуває така особа, здійснити дії, передбачені частиною четвертою цієї статті. Копія ухвали може бути надіслана електронною поштою, факсимільним або іншим засобом зв`язку. Суд, що отримав доручення, за погодженням з судом, що надав доручення, зобов`язаний у визначений в ухвалі строк організувати виконання зазначеного доручення.

Виходячи з викладеного, з огляду на необхідність участі особи у розгляді заяви про зміну застосування примусових заходів медичного характеру, суд приходить до висновку, що клопотання представника КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» підставне та підлягає задоволенню.

З наведених міркувань та керуючись, ст.336, 372, 514 КПК України, -

постановив:

Судове засідання, призначене на 04 квітня 2022 року о 12.30 год. з розгляду заяви Комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» на предмет зміни застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із звичайним наглядом хворому ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 на застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді надання амбулаторної психіатричної допомоги у примусовому порядку провести в режимі відеоконференції з Комунальним некомерційним підприємством Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня».

Доручити працівникамКомунального некомерційногопідприємства Львівськоїобласної ради«Львівська обласнаклінічна психіатричналікарня» на 04 квітня 2022 року о 12.30 год. забезпечити проведення відеоконференції за участю представника заявника та ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Застосовані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Учасникам кримінального провадження має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені КПК України.

Копію ухвали надіслати Комунальному некомерційному підприємству Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» для відома та виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення01.04.2022
Оприлюднено20.01.2023
Номер документу103834687
СудочинствоКримінальне
КатегоріяСправи в порядку виконання судових рішень у кримінальних провадженнях про продовження, зміну або припинення застосування примусових заходів медичного характеру

Судовий реєстр по справі —1-17/2007

Ухвала від 04.04.2022

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 04.04.2022

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 01.04.2022

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 24.03.2022

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 02.12.2021

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 30.09.2021

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 02.04.2021

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Мартинишин М. О.

Ухвала від 29.03.2021

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Мартинишин М. О.

Ухвала від 29.03.2021

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Мартинишин М. О.

Ухвала від 29.03.2021

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Мартинишин М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні